Hahaha ale hasloYaaqb pisze:BTW, Syzygy -> Gdyby w dupie rosły grzyby to dupa z czasem stałaby się lasem
Gdyby Bruce nie wrócił do Maiden.....
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Gdyby Bruce nie wrócił do Maiden.....
A co by było gdyby do Maiden wrócił zmiast Bruce'a Paul?
Albo Dennis? :]
To jakieś hasło propagandowe? 
-
ropuch
masz wyobraznieEvE pisze:A co by było gdyby do Maiden wrócił zmiast Bruce'a Paul?
a gdyby po Bruce'ie zamiast Blaze'a przyszedł Paul? I potem znow Bruce? i znowu Paul..eh... zagalopowałam sięEvE pisze:A co by było gdyby do Maiden wrócił zmiast Bruce'a Paul?
znaczy chciałam napisać co by było gdyby Paul Day w ogóle zostal w Maiden
.
-
ropuch
wypluj to !! dobrze, ze sie tak nie stalo - przy calym szacunku dla Di`Anno.EvE pisze:znaczy chciałam napisać co by było gdyby Paul Day w ogóle zostal w Maiden.
Przekładaniec jak na wielkanocArien pisze:a gdyby po Bruce'ie zamiast Blaze'a przyszedł Paul? I potem znow Bruce? i znowu Paul..eh... zagalopowałam sięEvE pisze:A co by było gdyby do Maiden wrócił zmiast Bruce'a Paul?
Albo Dennis? :]![]()
Ostatnio zmieniony sob wrz 24, 2005 11:57 pm przez Fear, łącznie zmieniany 1 raz.
Mylisz pojecia Paul Day to nie Paul Di Annoropuch pisze:wypluj to !! dobrze, ze sie tak nie stalo - przy calym szacunku dla Di`Anno.EvE pisze:znaczy chciałam napisać co by było gdyby Paul Day w ogóle zostal w Maiden.
Ale mi nie chodzi o Dianno ale o Paula Day'aropuch pisze:wypluj to !! dobrze, ze sie tak nie stalo - przy calym szacunku dla Di`Anno.
A to taki jeden z wąsami...Redzio pisze:Day
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Trudno powiedzieć czy by było lepiej czy gorzej. Stało się tak jak się stało, i gdybyanie jest bezsensowne. Tak to bysmy mieli dwa świetne zespoły: maiden i Bruce'a, a aktualnie mamy Maiden i Blaze'a...
Dla mnie temat trochę bezsensowny, tak samo można by rozważać co by było gdyby Steve we wczesnych latach zespołu przyłączył się do jakiegoś punkowego zespołu i nazwał go Iron Maiden.
Co by było...? Blaze rozwaliłby do końca Maiden, bo już Virtual nie porywał. McBrainowi zostawiliby jeden bębenek i jedną 'stopkę' - z innych części perki i tak przecież nie korzystał. Harris zleca zrobienie Ed Hunter 2 (to już prawdziwa rewelacja! Możliwość save'a w dowolnym momencie!) i 7 best ofów.
Po 3 latach od wydania Virtuala Maiden gra dla 5 fanów, w nagrodę dostają puszkę Coli i baton Mars za wspaniały koncert w jednym EastEndowym klubiku. Następna demówka sprzedaje się w 200 egz.
:rocx
Po 3 latach od wydania Virtuala Maiden gra dla 5 fanów, w nagrodę dostają puszkę Coli i baton Mars za wspaniały koncert w jednym EastEndowym klubiku. Następna demówka sprzedaje się w 200 egz.
:rocx
Temat troche bezsennsu nie ma co by było gdyby... jest jak jest i się cieszmy z tego! 
Bardzo logiczny postropuch pisze:wypluj to !! dobrze, ze sie tak nie stalo - przy calym szacunku dla Di`Anno.EvE pisze:znaczy chciałam napisać co by było gdyby Paul Day w ogóle zostal w Maiden.
A Di'anno wydaje jakieś płytki solowe
Bo kiedyś chyba coś w media widziałem...
Podobno Paul wydał cos solowego ale widocznie przeszło to bez echa. Najlepiej wejśc na jego stronkę to sie dowiesz szczegółów 
Faktycznie Di'Anno coś tam solowego robi, najbarzdiej znany (głównie wśród fanów IM) jest The Beast Live, czyli kawałki z dwóch pierwszych płyt Maiden zagrane Live współcześnie przez Paula
. Ci którzy słuchali, mówią że dobre...
OOOOOo
To one są współczene
ja myśałem że to są odgrzewane kotlety, ale jeśli tak to można by posłuchać