Nomad jest piękny...Nawet teraz po paru latach, nie moge mieć o tym utworze innego zdania. Zaraz go sobie zapuszczesyzygy pisze:Nomad- właściwie spodobał mi się pierwszym razem ale teraz mój zapał w stosunku do niego jakby oklapł... co na to poradzić:!:
Utwór, który przejął...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Utwór, który przejął...
Hmmm.. Miałam kilka takich piosenek:
Afraid To Shoot Strangers
ATSS słuchałam, gdy byłam szczęśliwa, nieszczęśliwa, na tym płakałam, robiłam lekcje, śpiewałam razem z Bruce'm i nie akceptowałam wersji koncertowej z Blaze'm na wokalu, miałam nawet w planach robić prezentację na kompie z solóweczką z ATSS w tle. Piosenkę dalej lubię, ale już nie tak bardzo jak kiedyś.
The Thin Line Between Love & Hate
TTLBLAH towarzyszło mi podczas, ekhym, zauroczenia w pewnym chłopaku... I do dziś, gdy słyzsę tę piosenkę, od razu przed oczami mam postać tamtego gościa
Piękny tekst, często miałam go na opisie na gadu gadu, no i utworek z mojej ulubionej płyty 
Out Of The Silent Planet
OOTSP zainteresował mnie po tym, jak pokazał mi go mój starszy brat. Kawałek od razu mi się spodobał, często go sobie podśpiewywałam pod prysznicem też
)
ATSS słuchałam, gdy byłam szczęśliwa, nieszczęśliwa, na tym płakałam, robiłam lekcje, śpiewałam razem z Bruce'm i nie akceptowałam wersji koncertowej z Blaze'm na wokalu, miałam nawet w planach robić prezentację na kompie z solóweczką z ATSS w tle. Piosenkę dalej lubię, ale już nie tak bardzo jak kiedyś.
TTLBLAH towarzyszło mi podczas, ekhym, zauroczenia w pewnym chłopaku... I do dziś, gdy słyzsę tę piosenkę, od razu przed oczami mam postać tamtego gościa
OOTSP zainteresował mnie po tym, jak pokazał mi go mój starszy brat. Kawałek od razu mi się spodobał, często go sobie podśpiewywałam pod prysznicem też
Ostatnio zmieniony ndz wrz 25, 2005 11:14 pm przez Arien, łącznie zmieniany 1 raz.
W tym wykonaniu ten utwór IMO brzmi najlepiej :]Arien pisze:nie akceptowałam wersji koncertowej z Blaze'm na wokalu
niech mi ktoś wreszcie powie skąd to wykonanie wytrzasnącYaaqb pisze:W tym wykonaniu ten utwór IMO brzmi najlepiej :]
Chociażby z teledysku, który został umieszczony na Visions Of The Beast. Albo z płyty Best Of The Beast.syzygy pisze:niech mi ktoś wreszcie powie skąd to wykonanie wytrzasnącYaaqb pisze:W tym wykonaniu ten utwór IMO brzmi najlepiej :]
to ten live jest tam z BlazemYaaqb pisze:Albo z płyty Best Of The Beast.
-
ropuch
za duzo by wymieniac wszystkie - ostatnio najbardziej - No More Lies, Face in the Sand 
syzygy: A ja lubie kompilacje mimo ze tez sie kiedys zaparlem ze nie kupie glupiej skladanki. Sa niezastapione w samochodzie i na imprezach. Pozatym czesto sluchalem np. 1 - 2 piosenek z plyty i bralem nastepny album.
-
ropuch
teraz juz chyba coraz rzadziej, bo do samochodu kupuje sie coraz czesciej radio z mp3 i zgrywasz sobie na 1 plytke mnostwo rzeczy, ktore graja Ci wiele godzin, na imprezy tez przewaznie bierze sie mp3 w obawie przed zniszczeniem oryginalnej plytki - przynajmniej taka jest moja taktykaMateo pisze:A ja lubie kompilacje mimo ze tez sie kiedys zaparlem ze nie kupie glupiej skladanki. Sa niezastapione w samochodzie i na imprezach.
jedną składankę oryginał już mam- Edward The Great kupiłem ją ze względów sentymentalnych pierwsza płytka a właściwie kaseta maiden jaką słyszałemMateo pisze:syzygy: A ja lubie kompilacje mimo ze tez sie kiedys zaparlem ze nie kupie glupiej skladanki.
najlepszy kawałek na DoD :rocxropuch pisze: Face in the Sand
Virus nie jest dobry - Widać że pierwotnie nie mial sie dostac do plyty...Za dlugi wstep,potem juz dobrze a potem nie wiem co to jest drobne spowolnienie i ja nie wiem co on robi z tą gitarąsyzygy pisze:to ten live jest tam z BlazemYaaqb pisze:Albo z płyty Best Of The Beast.Ale i tak nie kupię głupiej składanki dla virusa i ATSS najwyżej ściągnę
ACES HIGH! Ten utwór poprostu MIAŻDŻY mnie. Czasem nawet bije po ryju 
Zawsze jest to :
Blood Brothers
The Clansman (RIR)
The Thin Line ..
Hallowed Be Thy Name
I narazie tyle
Blood Brothers
The Clansman (RIR)
The Thin Line ..
Hallowed Be Thy Name
I narazie tyle
Paschendale
Fear Of The Dark
Sign Of The Cross
Aces High
Fear Of The Dark
Sign Of The Cross
Aces High
Kurde jak pierwszy raz porządnie zagłębiłem się w Paschendale, szczególnie w tekst, to mnie poprostu ten utwór zmiażdżył. I tak chyba przez 2 tygodznie go słuchałem po 5 razy dziennie.
W ogóle jak dla mnie jeden z najlepszych kawałków Dziewicy, a solówa ( dokładniej ta 2, dłuższa) jest po prostu wspaniała. :rocx
W ogóle jak dla mnie jeden z najlepszych kawałków Dziewicy, a solówa ( dokładniej ta 2, dłuższa) jest po prostu wspaniała. :rocx
To tak jak jaNorx pisze:I tak chyba przez 2 tygodznie go słuchałem po 5 razy dziennie.
Paschendale !!!
Wspaniały text do wspaniałej muzyki --- w tym utworze wszystko jest perfekcyjne !!!
P.S- a to iż się interesuję 2WŚ (chociaż Paschendale to WŚ) to dodatkowy plus
Wspaniały text do wspaniałej muzyki --- w tym utworze wszystko jest perfekcyjne !!!
P.S- a to iż się interesuję 2WŚ (chociaż Paschendale to WŚ) to dodatkowy plus
Ktoś jeszcze lubi tematykę Wojen Światowych?? Bo ja bardzoMarcin T pisze:P.S- a to iż się interesuję 2WŚ (chociaż Paschendale to WŚ) to dodatkowy plus
-
ropuch
pytasz tylko w odniesieniu do muzyki czy bardziej ogolnie?Wrathchild_88 pisze:Ktoś jeszcze lubi tematykę Wojen Światowych??
i to i topytasz tylko w odniesieniu do muzyki czy bardziej ogolnie?