Opaski na koncerty!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
baryla1990
- -#Prowler

Opaski na koncerty!
Hej.Wi ktoś może jak można zdobyć opaskę na koncert uprwniającą do przebywania na płycie w specjalnym sektorze po sceną????
Re: Opaski na koncerty!
kup sobie EPke No More Lies tam była taka opaska, może się nabiorą 
- Metalophil
- -#Moonchild

Jak chcesz to mogę ci odsprzedać moją - elegancka, robiona na drutach z dobrej włóczki - z wyszytem sercem przebitym strzałą i napisem "I love Iron Maiden" - zapinana na rzep. cena promocyjna- jedyne 200zł. To tanio zważywszy na to że normalnie opaska kosztuje ok. 1000 Euro. Pozdrawiam
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
A tak serio...
1) Taki koncert musi się odbyć.
2) Musisz być w fanklubie, miec wtyki u organizatorów bądź też czatować przed wejściem 12 godzin przed otwarciem...
Głupi temat na nowy topik. "Kto pyta nie błądzi" - tam by było lepiej.
1) Taki koncert musi się odbyć.
2) Musisz być w fanklubie, miec wtyki u organizatorów bądź też czatować przed wejściem 12 godzin przed otwarciem...
Głupi temat na nowy topik. "Kto pyta nie błądzi" - tam by było lepiej.
Ja w Chorzowie bylem od 9 a wpuszczali od 12 i bez problemu dostalem opaskevBrand pisze:2) Musisz być w fanklubie, miec wtyki u organizatorów bądź też czatować przed wejściem 12 godzin przed otwarciem...
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ano to lekka ironia była, ale fakt w Chorzowie o opaski było nie trudno dla chcących. A gdybyś tak mieszkał w Szwecji...Kroczniok pisze:Ja w Chorzowie bylem od 9 a wpuszczali od 12 i bez problemu dostalem opaske Very Happy
-
_Sand_man_
- -#Invader

heheh może ja się skusze i kupieMetalophil pisze:Jak chcesz to mogę ci odsprzedać moją - elegancka, robiona na drutach z dobrej włóczki - z wyszytem sercem przebitym strzałą i napisem "I love Iron Maiden" - zapinana na rzep. cena promocyjna- jedyne 200zł. To tanio zważywszy na to że normalnie opaska kosztuje ok. 1000 Euro. Pozdrawiam
hmmm skad takie pytanie?? Nie jest aktualne od konca maja 
- Metalophil
- -#Moonchild

nie ma sprawy - jakby co to zgłoś się na PM_Sand_man_ pisze:heheh może ja się skusze i kupieMetalophil pisze:Jak chcesz to mogę ci odsprzedać moją - elegancka, robiona na drutach z dobrej włóczki - z wyszytem sercem przebitym strzałą i napisem "I love Iron Maiden" - zapinana na rzep. cena promocyjna- jedyne 200zł. To tanio zważywszy na to że normalnie opaska kosztuje ok. 1000 Euro. Pozdrawiam.
ale topic 
to chyba nie moj styl....ale warty uwagi
dzięki Swarożyc