Najlepszy utwór z lp. Virtual XI
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ropuch
Re: Najlepszy utwór z lp. Virtual XI
nie bede oryginalny w tym przypadku - The Clansman, szczegolnie wersja z RiR 
Futureal. Ten kawalek z ranca potrafi wkrecic na wysokie obroty.
-
Hejvi Mietal Bambo
- -#Invader

A ja sobie zagłosowałem na The Educated Fool
Lubię tę piosenkę, bo mi się podoba
Lubię tę piosenkę, bo mi się podoba
Zdecydowanie "The Clansman". Bardzo klimatyczny, epicki numer. Chociaż zamiast wersji studyjnej z Blazem wolę tą z RIR.
Home, home again.
I like to be here when I can.
Don't Look To The Eyes Of A Stranger. Za wszystko właściwie, za klimat no i za wokal Blaze'a. Osobiście nie lubię jego głosu, jedynie w wolnych utworach mi pasował. Tutaj są i wolne momenty i szybkie, ale jego głos świetnie się wpasował. Utwór by nie był taki sam jakby na wokalu był Bruce
ale tylko to z Rock In RIoNorx pisze:FREEDOM![]()
![]()
Clansman :rocx
Najlepszy jest Clansman, ale w wykonaniu Bruce'a...
"Just to be free" zaśpiewane przez Blaze'a nakłania do wyłączenia muzyki i wyrzucenia płyty przez okno -.-...
Zagłosowałem jednak na Como Estais Amigos. Powód? Mój drugi ulubiony kawałek z VirtXI, którego Dickinson nigdy nie zaśpiewał lepiej od Blaze'a [nie zaśpiewał go wcale =/]... Do tego jest to IMO najlepiej wykonany utwór ze wszystkich Ironowych śpiewanych przez Blaze'a...
"Just to be free" zaśpiewane przez Blaze'a nakłania do wyłączenia muzyki i wyrzucenia płyty przez okno -.-...
Zagłosowałem jednak na Como Estais Amigos. Powód? Mój drugi ulubiony kawałek z VirtXI, którego Dickinson nigdy nie zaśpiewał lepiej od Blaze'a [nie zaśpiewał go wcale =/]... Do tego jest to IMO najlepiej wykonany utwór ze wszystkich Ironowych śpiewanych przez Blaze'a...
666 - The Number Of The H.I.N.C.!! \m/
- journeyman
- -#Wrathchild

uwielbiam ten album. głosowałam na Futureal, ma dla mnie największy 'power'. Clansman dobrze wychodzi tylko Bruce'owi IMO.
Moments wasted, isolated, time escaping, endless sacrifice.
-
priest_4ever
- -#Prodigal son

Futureal - szybki, krotki i konkretny numer 
- APPARITION
- -#Prisoner

the clansman bo świetnie sie go słucha na rock in rio apozatym bruce go lepiej śpiewa wake alone in the hills :solo
Człowiek klanu bo jest po prostu super!!! Ale podziwiam cały album! Jest lepszy niż factor!
Ty chyba żarciszHejvi Mietal Bambo pisze:Lubię tę piosenkę, bo mi się podoba
-
Hejvi Mietal Bambo
- -#Invader

No coś Ty.Artur pisze: Serio dlatego??
To tylko taka ściema
mialem wielki problem z podjeciem decyzji... clansman czy futureal... zdecydowalem sie jednak na futu... swietny opener... dynamiczy ...
)
The Educated Fool - bo ja jestem wyedukowanym glupcem 
Educated Fool. Za dobry klimat i fajne solówki (hmmmm, czy te solówki nie powtarzają się czasem na No More Lies - wsłuchajcie się dobrze, nie mówię że są identyczne, ale w dużym stopniu podobne, oj bardzo).
głos na Educated Fool, chociaż tutaj wybór był trudny...dużo świetnych kawałków, nie wiem czemu tyle głosów na Clansmana, moim zdaniem w wykonaniu Bruca wychodzi o wiele lepiej 
Heh, bo ludzie myślą, że Clansman to Clansman a różnica jest ogromna... Niektórzy w dodatku wspominają, że ten kawałek z Brucem jest o wiele lepszy, a i tak głosują na niego jako najlepszy kawałek z Virtuala...Wrathchild_88 pisze: nie wiem czemu tyle głosów na Clansmana, moim zdaniem w wykonaniu Bruca wychodzi o wiele lepiej