Soulfly
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Soulfly
Ja nie potrzebują żadnych zjednoczeń. Sepultura jaka jest rządzi.
Piszcie cośo Dark Ages ;] Ulubione wałki itd.
Piszcie cośo Dark Ages ;] Ulubione wałki itd.
Babylon :rocx
-
ropuch
te najbardzieh thrashujace...jak przeslucham i bede wiedzial po tytulach to napiszeMiKi pisze:Ulubione wałki itd.
stay strong
frontlines
Corrosion Creeps <serduszka>
Corrosion Creeps i Innerspirit chyba.
no tak jeszcze Frontlines i Inner Spirit <mega_serduszka>...z reszta cała płyta jest genialna i bynajmniej się nie nudzi jak jakis czas temu miałam okazję usłyszeć... ;>
franca pisze:<mega_serduszka>
ale EOT, dla mnie plyta jest za dluga, poczatek ma fajoski i bardzo motoryczny, potem sie rozlazi, by na sam koniec znow przykopac...
Jest to nie rowne, ale ma pare niezlych momentow, na pewno ciekawa plyta,ale nie az tak ciekawa, bym wiele razy do niej wracal
Tak wiec dalej moje zdanie brzmi tak samo, najlepsze Roots to co maxowe :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
Gdzie Ci się ona rozłazi?
na dluzsza mete sie rozlazi ...
Ma po prostu pare nawet genialnych pomyslow, ale calosciowo nie powala jakos tak, nie wiem tj. w momenatch cos kolo Riotstarter; Bleak; (The) March chyba nuzy najbardziej...
No mowie, poczatek mnie rozwalil, ale dalej jakos tak gorzej juz mi sie sluchalo, moze tez musze dac tej plycie czas jeszcze, bo jak narazie to goscila w odtwarzaczu ze 3 razy dopiero tak wiec, jeszcze moze konstruktywniej sie wypowiem
Ma po prostu pare nawet genialnych pomyslow, ale calosciowo nie powala jakos tak, nie wiem tj. w momenatch cos kolo Riotstarter; Bleak; (The) March chyba nuzy najbardziej...
No mowie, poczatek mnie rozwalil, ale dalej jakos tak gorzej juz mi sie sluchalo, moze tez musze dac tej plycie czas jeszcze, bo jak narazie to goscila w odtwarzaczu ze 3 razy dopiero tak wiec, jeszcze moze konstruktywniej sie wypowiem
Jazz is not dead, it just smells funny.
Wogóle to geniusz wałek to digipakowe - Salmo-91. Psalm 91 recytowany przez MaXXXia do bardzo duchowej muzyki.
Riotstarter jest IMO genialny. Wyraźny hołd dla Prodigy (Firestarter). Ten utwór MaXXX wogóle napisał już podczas sesji do debiutu, ale dopiero teraz nagrał. smiesznie, bo w Krakowie zagrali akcent z Breath. Sam MaXXX uznał, że fajnie się złozyło, że wreszcie wydał prodidżiowy utwór i zagrał w podobnym czasie ich cover.
Bleak to ja nie wiem czemu Cię nudzi ;]
(The) March to zgodzę się z opinią, że jest to Nailbomb XXI wieku. Strasznie mi się podoba ;]
Riotstarter jest IMO genialny. Wyraźny hołd dla Prodigy (Firestarter). Ten utwór MaXXX wogóle napisał już podczas sesji do debiutu, ale dopiero teraz nagrał. smiesznie, bo w Krakowie zagrali akcent z Breath. Sam MaXXX uznał, że fajnie się złozyło, że wreszcie wydał prodidżiowy utwór i zagrał w podobnym czasie ich cover.
Bleak to ja nie wiem czemu Cię nudzi ;]
(The) March to zgodzę się z opinią, że jest to Nailbomb XXI wieku. Strasznie mi się podoba ;]
MiKi maniak jesteś i tyle 
Ja po pierwszym, bardzo niedokładnym przesłuchaniu, zdania wyrobionego jeszcze nie mam, muszę ten album przetrawić ze spokojem, którego dzisiaj zdecydowanie mi brakowało.
NP. Soulfly "Moses" - mój ulubiony jak na razie wałek Soulfly.
Ja po pierwszym, bardzo niedokładnym przesłuchaniu, zdania wyrobionego jeszcze nie mam, muszę ten album przetrawić ze spokojem, którego dzisiaj zdecydowanie mi brakowało.
NP. Soulfly "Moses" - mój ulubiony jak na razie wałek Soulfly.
no moses jest swietne
ostatnio majac przerwy w sluchaniu DA sluchalem prophecy 
posłuchaj więcej bo autentycznie warto - cała płyta jest fenomenalna. słuchaj, zakochaj się w niej i jedź na koncert .slayer pisze:goscila w odtwarzaczu ze 3 razy dopiero
tutaj każdy utwór jest po prostu genialany...sama nie wiem - każdy dosłownie. ale corrosion creeps i tak najlepszy moim zdaniem ; D
Ja z reggae'ujących Soulfly'ów wolę Innerspirit jednak. Bardziej melancholijny - genialny.
No chyba, że koncertowe Moses, zupełnie inna bajka niż na albumie ;]
Wyszedł klip do singla - Carved Inside
Wersja MPG - 40.8 MB
Wersja MOV - 14.0 MB
No chyba, że koncertowe Moses, zupełnie inna bajka niż na albumie ;]
Wyszedł klip do singla - Carved Inside
Wersja MPG - 40.8 MB
Wersja MOV - 14.0 MB
Masz jakieś mp3 albo coś z koncertowego Moses?
DVD z Warszawy będzie ;]
A ja nic nie mam, bo mi się nie chce szukać ;]
A ja nic nie mam, bo mi się nie chce szukać ;]
co ucichliscie...mykac do sklepow po digipacki
prophecy i seek`n`strike z MM sa :solo
-
ropuch
po co do sklepu? ty masz....jest od kogo skopiowacS1MON pisze:co ucichliscie...mykac do sklepow po digipackiprophecy i seek`n`strike z MM sa :solo