prawda, Power to 4 utwory: Aces, 2minutes, power i ancient a reszta mogłaby nie istnieć z losfer na czele.....ropuch pisze:ooo jak dla mnie powerslave rozczarowuje, strasznie nierowna jest ta plytkam, ale masz tez swoje perelki
A co sądzicie o ..... Seventh Sonie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: A co sądzicie o ..... Seventh Sonie
Bardzo fajna płyta. Taki z lekka progresywny, monumentalny heavy metal. Ostatnio mi się bardzo ta płytka wkręciła.
Ja tam Losfer bardzo lubię (live szczególnie), tak samo jak np. Flash Of The Blade, ale faktycznie, to głównie dzięki tamtym 4 kawałkom tak lubię tę płytkę. Tak poza tym, to Powerslave (o utwór chodzi) jakoś mi się kojarzy z 7th Son (też chodzi o utwórsyzygy pisze:prawda, Power to 4 utwory: Aces, 2minutes, power i ancient a reszta mogłaby nie istnieć z losfer na czele.....ropuch pisze:ooo jak dla mnie powerslave rozczarowuje, strasznie nierowna jest ta plytkam, ale masz tez swoje perelki
liveFreeze pisze:Ja tam Losfer bardzo lubię (live szczególnie)
-
sir Harold z szaletu
Nie tylko. Np z TFTY część 7. HA 
a jakość jest dobra, czy klasy bootlegu, czyli nie do słuchania 
-
sir Harold z szaletu
Przecież to jest oficjalny rocznicowy singiel. Jakość jak Live Afther Death.
Myślę, że jesteś niedoświadczony jeśli chodzi o wiedzę o bootlegach. NIektóre mogłyby zostać wydane jako oficjalne koncerty, bo mają tak rewelacyjną jakość.
The Trooper też jest oficjalny, ale ten Prowler '05 brzmi do bani, wokalu prawie nie słychaćHarold z szaletu pisze:Przecież to jest oficjalny rocznicowy singiel.
-
sir Harold z szaletu
Nie wiem. Nie słyszałem ostatniego Troopera. Losfer Words z TFTY 7 brzmi jak fragment oficjalnej koncertówki - LAD.
ale skąd to wytrzasnąć..... 
-
sir Harold z szaletu
Allegro, ebay, kontakty z fanami na forum. Czasem ludzie odsprzedają swoje zasoby. Niektórzy zajmują się sprowadzaniem tego i handlują na allegro. Poszukaj cierpliwie.
Mam to z takiej nieoficjalnej kolekcji "From Here To Eternity" na której są utwory dodatkowe z (chyba) wszystkich singli od '78 do '98. Jakość jest bardzo dobra, lepsza niz Prowler z '05, o wiele wyraźniej nagrana... a z wokalem raczej nie ma problemówsyzygy pisze:liveFreeze pisze:Ja tam Losfer bardzo lubię (live szczególnie)chyba z jakiegoś bootlegu
co to za kolekcjaFreeze pisze:Mam to z takiej nieoficjalnej kolekcji "From Here To Eternity"
-
sir Harold z szaletu
pewnie taka od ruskich...ci z Lublina do granicy daleko nie mają...a za nią kraj mlekiem, miodem płynący... 
Najlepiej sam zobacz - link do tylnej okładki: http://i14.photobucket.com/albums/a322/FLV1/back.jpgsyzygy pisze:co to za kolekcjaFreeze pisze:Mam to z takiej nieoficjalnej kolekcji "From Here To Eternity"powiedz coś więcej
Tak w ogóle to chyba offtop się troche zrobił ;p
-
sir Harold z szaletu
śliczne ustrojstwo. Ruski potrafi. Podobno za miesiąc wychodzi DVD z trasy wspominkowej Golden Years która odbędzie się za kilka lat.
Ostatnio zmieniony ndz paź 16, 2005 2:15 pm przez sir Harold z szaletu, łącznie zmieniany 1 raz.

to mi wygląda na jakieś półlegalne wydawnictwo
No raczej. Zresztą koleś to udostępniał w necie w bootlegach. To raczej coś w stylu kompilacji jak np. High Vaultage.
Harold - pękam ze śmiechu
Harold - pękam ze śmiechu
- APPARITION
- -#Prisoner

SEVENTH SON OF A SEVENTH SON
WSPANIALA PŁYTA SŁUCHAŁEM Z 200 I ANI RAZU NIE CZUŁEM UCZUCIA NUDY, WSPANIAŁY UTWÓR TYTUŁOWY NIEZAPOMNIANE HITY:TETMD,CIPWM,JASNOWIDZ RESZTA TEŻ BRAK MI SŁOW
KWITESENCJA STYLU KLASYKA
Seven deadly sins, seven ways to win
Seven holy paths to hell, and your trip begins
Seven downward slopes, seven bloodied hopes
Seven are your burning fires, seven your desires
Seven deadly sins, seven ways to win
Seven holy paths to hell, and your trip begins
Seven downward slopes, seven bloodied hopes
Seven are your burning fires, seven your desires