Za późno, wczoraj oddałem oddałem swój głos na Freak of Natureslayer pisze:Glosujcie na Lao :]
Lao Che - Powstanie Warszawskie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Lao Che - Powstanie Warszawskie
oddałem oba 
Na Frontside trzeba!!!
Lepiej późno niż wcale
Ja dopiero dziś zakupiłem tą płytke, dzięki temu, że jest tak zachwalana tutaj na forum. I wiecie co? Dzieki
Płyta jest genialna, wzruszyłem sie kiedy jej pierwszy raz słuchałem. Coś czuje, że ona na długo pozostanie we mnie...
Płyta jest genialna, wzruszyłem sie kiedy jej pierwszy raz słuchałem. Coś czuje, że ona na długo pozostanie we mnie...
no wlasnie i to jest w niej wspanialego...
Jest jak dobra ksiazka, fascynujaca powiesc, lektura obowiazkowa, ktorej az glupio nie miec na polce
Jest jak dobra ksiazka, fascynujaca powiesc, lektura obowiazkowa, ktorej az glupio nie miec na polce
Jazz is not dead, it just smells funny.
Nom takie wielkie muzyczne widowisko, okraszone niebanalnymi tekstami...slayer pisze:Jest jak dobra ksiazka, fascynujaca powiesc, lektura obowiazkowa, ktorej az glupio nie miec na polce
Recenzje b. pozytywne macie. Jak kaska wpadnie to ruchem prostoliniowym przyspieszonym do muzycznego.
Widzę, że kolega parkour uprawiajeżyk pisze:ruchem prostoliniowym przyspieszonym do muzycznego.
Nie mogłem się powstrzymać
posluchaj calosci. Nie osmieszaj sie taka wypowiedzia :]
- Metalophil
- -#Moonchild

z tego co widzę to jestem chyba jedyną osobą na której płyta ta nie zrobiła wrażenia. no ale cóż - zawsze byłem nonkomformistą 
To nie dla mnie raczej...posluchaj calosci.
Spoko, mnie tez nie powaliłaMetalophil pisze:z tego co widzę to jestem chyba jedyną osobą na której płyta ta nie zrobiła wrażenia. no ale cóż - zawsze byłem nonkomformistą
no to jak już licytujemy, to mnie z dobrą, ambitną muzyką nie ma nic wspólnego. same teksty nie czynią muzyki dobrą.Pink pisze:Spoko, mnie tez nie powaliłaMetalophil pisze:z tego co widzę to jestem chyba jedyną osobą na której płyta ta nie zrobiła wrażenia. no ale cóż - zawsze byłem nonkomformistą
A ten Twój post to taki disco-polowy jestsyzygy pisze:Bradziej ten kawałek przypomina mi orkiestry grające po weselach
Nie no Twoja sprawa jeżeli Ci sie nie podoba, ale po jednym kawałku nie oceniaj zespołu, PW jest naprawde cudowna płytą i muzycznie i tekstowo
No dobra, strasznie głupio palnąłem
Przesłuchałem 2 raz i nadal nic w tym nie widzę... muzyka, jest...hmmm.. jakby tu to zręcznie wyrazić...trochę dziiiiwna
patrzcie, trochę text pasuje jak ulał do pewnego równie zakręconego utworu
rytmika jest identyczna 
Need therapy, therapy,
Advertising causes need,
Therapy, therapy,
nie nasza rzecz,
nasza rzecz,
naszą robić rzecz
wiem wiem... stale z tym SOAD wyjeżdżam
patrzcie, trochę text pasuje jak ulał do pewnego równie zakręconego utworu
Need therapy, therapy,
Advertising causes need,
Therapy, therapy,
nie nasza rzecz,
nasza rzecz,
naszą robić rzecz
wiem wiem... stale z tym SOAD wyjeżdżam
jakby kazdemu sie podobalo to by bylo z deka dziwne. Rzecz gustu.
Ciekawy wywiad:
http://muzyka.onet.pl/lampa/1235664,2008,artykul.html
Szkoda, że nie szykuje się w tej chwili żaden nowy album. Liczyłem, że chłopaki pójdą za ciosem i wydadzą kolejną płytą z historycznym klimatem o innej tematyce, o innym wydarzeniu.
http://muzyka.onet.pl/lampa/1235664,2008,artykul.html
Szkoda, że nie szykuje się w tej chwili żaden nowy album. Liczyłem, że chłopaki pójdą za ciosem i wydadzą kolejną płytą z historycznym klimatem o innej tematyce, o innym wydarzeniu.
KMFDM
Ale moze to i dobrze, nagrywajac druga byloby im bardzo ciezko. Kazdy by porownywal z PW, a druga taka sama nikomu nie potrzebna. Pozatym o jakim innym wydarzeniu mozna by tak "grac"
Mysle,ze fajnie,ze maja jakis kolejny pomysl, inny, zaskocza mysle,ze pozytywnie. Gusla byly inne, PW tez, obie bardzo dobre i swiadczace o sporych horyzontach grupy. Mysle,ze kolejna tez bedzie calkiem inna, ale rownie ciekawa.
Aczkolwiek na pewno Powstanie pozostanie rzecza jedyna w swoim rodzaju,zapamietana na zawsze i dlatego wlasnie moze dobrze,ze nie nagrywaja LP na podobienstwo
Mysle,ze fajnie,ze maja jakis kolejny pomysl, inny, zaskocza mysle,ze pozytywnie. Gusla byly inne, PW tez, obie bardzo dobre i swiadczace o sporych horyzontach grupy. Mysle,ze kolejna tez bedzie calkiem inna, ale rownie ciekawa.
Aczkolwiek na pewno Powstanie pozostanie rzecza jedyna w swoim rodzaju,zapamietana na zawsze i dlatego wlasnie moze dobrze,ze nie nagrywaja LP na podobienstwo