Motorhead
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Motorhead
no i jednak - jade na Motörhead do Berlina!!!!!
yeaaaaah!!!!!!!!
A jak jeśli można wiedzieć? Jak koszty itp? Bo ja myślałem o Monachium, bo mam rodzinkę i bym przekimał. Są jakieś szczeóły, albo wiesz może ile dojazd może kosztować jakimś autobusem czy pociągiem?
reaktywacja
no więc tak - bilet załatwiam sobie poprzez sklep w moim mieście (wychodzi niecałe 150 zł). jade razem z rodziną - oni idą pozwiedzac Berlin, ja robie myk na koncert. po gigu od razu do domu.
Na Shortcut.pl są bilety po 145, ale tylko do Berlina niestety, do Monachium nic. Lipa, ja pewnie uderzę jakimś busem, bo już się parę osób nakręciło, jak ten bilet załatwię...
reaktywacja
-
over your shoulder
- -#Charlotte

Ciekawe ile polaków będzie.
Moja ekipa liczy 5 osób, w szczecinie dołączają 3, ponoć shortcut jedzie autobusem.
A sanktuarianie??
Moja ekipa liczy 5 osób, w szczecinie dołączają 3, ponoć shortcut jedzie autobusem.
A sanktuarianie??
-
Lady_Destroyer
- -#Prodigal son

Miesiąc temu dostałam info z shortcuta, że sprzedali już 30 biletów. Na pewno ludzie którzy mieszkają bliżej Niemiec, kupowali bilety w Berlinie, bo już spotkałam takie osoby. Myśle że około 50 osób będzie.
Oczywiście bierzemy polską flagę :rocx
Oczywiście bierzemy polską flagę :rocx
You wanted the beast you got the beast
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Dozobaczenia pod Columbia Halle :solo
-
over your shoulder
- -#Charlotte

Pamiętam na Arii półtora roku temu że spotkałem ok 50polaków, na koncercie żeśmy helmutom blitzkrieg zrobili aż się kurzyło. Wielka szkoda że COC wskutek huraganu odwołali trase koncertową, za to będzie troche stonerowego bujania przed Motorheadaem bo supportem jest Mondo generator czyli kapela Oliveri'ego z Kyuss.
To chyba nawet lepiej 
eee tam, chetnie bym zobaczyl COC , na pewno zajebiscie by rozgrzali przed Lemmym :]Pink pisze:To chyba nawet lepiej
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Kto był wczoraj na Motorach? Macie jakieś zdjęcia?
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

odnalazlem ten temat...hehe...w ankiecie oddałem głos na opcję D...nie lubię i jestem dziwny...dawno nie słyszałem tak wturnej muzy!
Saxon i Maiden a nawet wiesniacki Manowar...sa o 10000% kreatywniejsze!
Saxon i Maiden a nawet wiesniacki Manowar...sa o 10000% kreatywniejsze!
a głosuję na "Sa niezli, ale bez przesady"
Słyszeliśta już nowy album?
Słyszeliście ich nowy utwór? Bo mi jakoś słabo podchodzi, zupełnie bez wypierdu jest.
nie no kapela spoczko ale bez rewelacji...ale god save the queen w ich wykonaniu wymiata :rocx
już nie mam tu najwięcej postów

tia... ale wole sluchac Infernosyzygy pisze:Słyszeliśta już nowy album?
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

są nieźli nie słucham ale szanuje taka moja opcja by była... dałem to co wiekszosc...
-
executioner
- -#Wrathchild

Niektóre kawałki mają bardzo fajne. Dziwie sie że Lemmy mając 61 lat jeszcze wydaje albumy. ich teraźniejszy perkman jest świetny. Puki co to waham sie między opcją 2 a 3