Maiden w nowym Metal Hammerze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Maiden w nowym Metal Hammerze
W najnowszym Metal Hammerze jest 2-stronnicowy artykuł o Maiden, a dokładniej wywiad z... EDDIEM
Dość ciekawy i zabawny wywiad z maskotka Ironów, która raczej nie jest skłonna do dawania wywiadów
Polecam przeczytanie zwłaszcza że wystarczy odwiedzić na 5 minut Empik lub coś podobnego niekoniecznie wydając kasę na gazetę
Re: Maiden w nowym Metal Hammerze
ze z Edkiem wywiad
to juz bylo mowione 
-
Deleted User 804
Jeśli ktoś już o tm pisał to darujcieS1MON pisze:ze z Edkiem wywiadto juz bylo mowione
hehe czytałem to
polewa
- likipiki
- -#Lord of the flies

a można zarzucić jakimiś fragmentami? 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Deleted User 804
Ciężko będzie gdyż nie jestem posiadaczem tego numeru. Ogólnie koleś robi wywiad z Eddiem. Najpierw zaczyna że po wielu próbach udało mu się dostać numer do Eddiego " i o dziwo nie było w nim żadnej 6"świnka666 pisze:a można zarzucić jakimiś fragmentami?
Przydało by się żeby ktoś to zeskanował i podał innym
heh, dobre
To jest numer październikowy? Jeśli tak, to zdążę sobie kupić :beer
musze sie zaopatrzyc w ta gazetke 
Czytałam to jakiś miesiąc temu w empiku... zapamiętałam fragment, w którym Eddie mówił, że proponowali mu rolę w filmie 
jak dla mnie kupowac nie warto bo nic sensownego z tego wywidu nie wynika, ale przeczytac w empiku to co innego
- Metalophil
- -#Moonchild

ten wywiad z Eddiem to żenada...zwykły chwyt marketingowy żeby można było umieścić napis "Iron Maiden" na okładce i żeby ze względu nań ludziska kupowali ten - pożal się boże - periodyk 
no kupić też bym nie kupiła, taki wywiadzik to się czyta lekko i przyjemnie, ale tylko raz 
-
Deleted User 1309
ten wywiad z Eddiem to żenada...zwykły chwyt marketingowy żeby można było umieścić napis "Iron Maiden" na okładce i żeby ze względu nań ludziska kupowali ten - pożal się boże - periodyk
Po opisach , tez mi to śmierdzialo takim ,,hłamerowatym" artykulikiem . Widze ze MH juz coraz bardziej zbliza sie do poziomu Bravo : )
Bądźmy szczerzy - MetalHammer to pismo dla dzieciaków, którym wydaje sie że to "fachowe czasopismo" stanowi kompendium wiedzy o metalu... Przyznaję - kiedyś też to czytałem, ale na szczęście już mi przeszło, pewnie - przeczytać w EMPiKuu czasem można, ale na pewno nie kupić
A ten wywiad z Eddiem to żenada... Z pism muzycznych to zdecydowanie bardziej wolę TerazRocka, który jest chyba najrzetelniejszym(co nie znaczy że doskonałym) pismem o muzyce rockowej i metalowej. Bardziej od MH to nawet wolę Mystic Arta, chociaż jak wiadomo, też nic wielkiego to nie jest.
- Metalophil
- -#Moonchild

najlepszy jest Heavy Metal Pages - bodaj jedyne pismo muzyczne zajmujące się zespołami nie będącymi u nas w dystrybucji jak Aria czy Kipelov - za co mają u mnie wielkiego plusa :beer
wywiad z Eddiem jest beznadziejny. Wlasciwie to jest chyba tworczosc 'pana redaktora' - no bo niby z kim niby mial gadac?? Poczatkowo myslalem, ze moze jest to chociaz wywiad z kolesiem, ktory steruje edkiem na koncertach, a to jakies gowno nie wywiad jest :/
Macie racje. Nie mają już czego wymyślać w tym Metal Hammer'ze ja z początku myślałem, że to będzie wywiad z Rod'em który swego czasu latał po scenie w masce (jak się później okazało Edka).

UpTheIrons
W Metal Hammerze tak jest od dawna ze, jeżeli jest słaby numer albo sprzedaż siada to cos o maiden dają. Sam się wielokrotnie na to nadziałem. Raz było na okładce, chyba drugie w kolejności ze w numerze będzie cos o maiden, kupiłem gazetkę a tam recenzja 7th sona na 1/8 strony. Pamiętam tez ze kupiłem numer z płyta, bo rzekomo miał być jakiś kawałek Iron Maiden, faktycznie był, ale cower Angel Corpse.
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
-
ropuch
a mnie sie nie udalo przeczytac nawet linijki z tego młotka - lewo co otworzylem i podszedl ochrona i "prosze opuscic sklep, bo juz zamykamy" :/
a u mnie jest zafoliowany
Paskudna moda...