AC/DC
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: AC/DC
Tak samo jak slayer, czyli "Back In Black". Również zbyt dużo ich nie słucham, ale gdyby po tych klikunastu latach znów wrócili do Polski,i na dodatek ponownie na Śląski to nie przepuściłbym okazji :solo Wydaje mi sie że muzyka jaką wykonuje AC/DC świetnie się sprawdza na koncertach, czego dowodem są ich rewelacyjne koncertowe wydawnictwa("If You Want Blood You've Got It" i "AC/DC Live"). Mogę sobie tylko wyobrazić co sie działo na Monsters Of ROck w 1991r. , nie dość że "ejsidisi" to jescze Metallica i Queensryche.
musieli by przyjechac z metallicaArtur pisze:Polski,i na dodatek ponownie na Śląski to nie przepuściłbym okazji :solo .
Artur pisze:Mogę sobie tylko wyobrazić co sie działo na Monsters Of ROck w 1991r. , nie dość że "ejsidisi" to jescze Metallica i Queensryche.
A nie Pantera? mam to na video, super koncert rzeczywiscie, ale szczerze dla mnie? Ac/Dc prezentuje sie tam najslabiej :>
Prym oczywiscie wiedzie Pantera z Meta, ale takze bardzo fajnie wypada taki jakis hipisowsko/zeppelinowy zespol, w tej chwili nie przypominam sobie nazwy. No, po dawce takich wystepow, AC/DC naprawde nie zrobili na mnie wrazenia
Jazz is not dead, it just smells funny.
Osobiście bardzo lubię AC/DC, jeden z moich ulubionych zespołów.
Pantera i Meta wypadły świetnie, ale AC/DC imho wcale od nich nie odstawało. Ten zespół o którym piszesz to Black Crowns bodajrze- według mnie wypadł najgorzej.Prym oczywiscie wiedzie Pantera z Meta, ale takze bardzo fajnie wypada taki jakis hipisowsko/zeppelinowy zespol, w tej chwili nie przypominam sobie nazwy. No, po dawce takich wystepow, AC/DC naprawde nie zrobili na mnie wrazenia - no chyba,ze scenografia
Z tego co wiem, to Pantera, owszem , był jedną z gwiazd Monsters Of Rock 1991, ale do Polski zaiwtały wtedy Queensryche, Metallica i AC/DC i podobno to właśnie AC/DC wypadło w Chorzowie najlepiej i dostało nawet lepsze przyjęcie niż Metallica. Nie twierdze że tak było, bo oczywiście nie byłem świadkiem tego widowiska, ale jak często natrafim na relacje z tego gigu to wszyscy zachwalają AC/DC. Kurcze żeby więcej takich koncertów w Polsce, z takimi gwiazdami. Ale wygląda jakby szło ku lepszemu(Metallica i Iron Maiden na Śląskim w ostatnich 2-óch latach).slayer pisze:A nie Pantera? mam to na video, super koncert rzeczywiscie, ale szczerze dla mnie? Ac/Dc prezentuje sie tam najslabiej :>
Prym oczywiscie wiedzie Pantera z Meta, ale takze bardzo fajnie wypada taki jakis hipisowsko/zeppelinowy zespol, w tej chwili nie przypominam sobie nazwy. No, po dawce takich wystepow, AC/DC naprawde nie zrobili na mnie wrazenia - no chyba,ze scenografia
aaa masz racje Q. bylo na MoR w Polsce, a Pantera w Rosji, z czego mam boota.Artur pisze: Z tego co wiem, to Pantera, owszem , był jedną z gwiazd Monsters Of Rock 1991, ale do Polski zaiwtały wtedy Queensryche, Metallica i AC/DC i podobno to właśnie AC/DC wypadło w Chorzowie najlepiej i dostało nawet lepsze przyjęcie niż Metallica.
Jazz is not dead, it just smells funny.
swietny zespol. mam ich 2 koncertowki na DVD. Live z Donington oraz ta z Monachium Stiff Upper Lip. Najlepsza plyta hmm...... chyba ta od ktorej zaczela sie moja przygoda z AC/DC czyli Live hehhe
\m/
I'm not a numer, I'm the free man ...
moim zdaniem koncert w chorzowie byllll duuuuuzo lepszy.... z tego co widzialem na koncercie z moskwy...a tego co mi tata opowiadal co sie w chorzowie dzialo...to nie ma porowniania....pozatym ....Queensryche....to jest cos...a Pantera...heh ... pewnie bym wtedy siedzial i popijal pod jakims drzewem.....
no cóż...Scorpien pisze:a Pantera...heh ... pewnie bym wtedy siedzial i popijal pod jakims drzewem.....
mimo, że o gustach się nie dyskutuje to Pantera jakby na to nie patrzeć zasługuje na trochę szacunku.
a nie jedynie ironię.