Nightwish

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Re: Nightwish

Post autor: eulogy »

Vlad Tepes pisze:Słyszałem, że angaż w Nightwish ma dostać Iga Cembrzyńska.
:lol: :lol: Czyżby ktoś nie darzył sympatią Nightwisha? :lol:
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Swarożyc »

Vlad Tepes pisze:Słyszałem, że angaż w Nightwish ma dostać Iga Cembrzyńska.
A ja, że Bożena Dykiel
reaktywacja
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

a ja że Ewa Sonnet :lol:
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Ascot »

Metalophil pisze:a ja że Ewa Sonnet :lol:
You, mister, just won the internet!
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

A ja, że moja stara.
ropuch

Post autor: ropuch »

Yaaqb pisze:Wisi mi to na palancie ;]
dobrze powiedziane:D
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

[size=150]Vlad Tepes[/size] pisze: [...]

Kogo ja widzę.... :shock: :shock: :shock:

:wink:
Mandrake
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Mandrake »

the_trooper pisze:... Nightshit jest skazany na porażke i zniknie z tego świata (szatański śmiech) ha ha ha :evil:
shit to ty masz we łbie ha ha ha
A ja, że moja stara.
a żeby cie twoja mama zobaczyła co tu wypisujesz to może ograniczyłaby ci dostęp do internetu.

Jak zwykle osoby które nie trawią Nightwish i "wisi im to na palancie" mają najwiecej do powiedzenia
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

Ja teraz troche mam do nich więcej szacunku. Osobiście ich muzyke poznałam bardzo dobrze, uważam że na Wishmaster ich kariera się skończyła (Over The Hills i Century Child to już nie to samo). Ale po pewnym czasie mi sie po prostu znudzili. A jak coś się nudzi... no to wiadomo, komentarza nie trzeba Dobra muzyka się nie nudzi. Po prostu są nieciekawi.
Ale po tym wydarzeniu, wywalili Tarję a wydawać by się mogła że to ona jest przyczyną ich sukcesu, takie posunięcie to naprawdę wielka odwaga, bo co będzie teraz to jedna wielkia niewiadoma. No i widać po tym ewidentnie że na kasę nie lecą, jakby można sięwydawać, że komercja i w ogóle. (Chociaż nikt mi nie wmówi że Once jest świetne).
Osobiście głos Tarji mocno mi się przejadł, nie lubiłam tej kobiety (znaczy przestałam) i cieszę się, że ktoś ją zastąpi. W ogóle damskie wokale to nie dla mnie, ale zobaczymy co z tego będzie.
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

EvE pisze:i cieszę się, że ktoś ją zastąpi
Nie wiem, czy ktos sie tego podejmie, Chyba, że kobietę z Within Temptation zatrudnią. Casting bedzie dłuuugi :P
EvE pisze:W ogóle damskie wokale to nie dla mnie
EvE pisze:nie lubiłam tej kobiety
EvE pisze:Chociaż nikt mi nie wmówi że Once jest świetne
Zazdrość?
:lol: :wink:
iEvE
Administratorka
Administratorka

vBrand pisze: Chyba, że kobietę z Within Temptation zatrudnią. Casting bedzie dłuuugi
Wątpie żeby Sharon zostawiła swój zespół... i jak by na to spojrzał jej facet? a W ogóle to Sharon jest w 5tym miesiącu ciąży.
Pozatym ona się nie nadaje do tej muzyki, tak samo jako Tarja do muzyki WT. Sharon (jeden z dwu wokali damkisch jakie lubie (jeszcze Candice Night) ) jest świetna w tym co robi z WT i niech tak pozostanie.
vBrand pisze:Zazdrość?
Ale o co mam być zazdrosna? Dla mnie przeciwieństwem Tarji jest Sharon i ją mogę chwalić :). Bo i piękna i głos ma świetny :). A jak zaśpiewała z Tobiasem Sammetem :]. Tarja by tego nie potrafiła chyba.
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Ja tam myśle, że Tarja sie teraz skupi na operze :wink: I bedzie miała gdzieś starych kumpli z Nighwtish! Chyba, że ewentualnie założy konkurencyjna kapele...wtedy może być ciekawie :P
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

EvE pisze:a W ogóle to Sharon jest w 5tym miesiącu ciąży.
Tych szczegółów nie znałem. WT szczerze mówiąc spontanicznie przyszło mi na myśl. Nie zmienia faktu, że trudno będzie znaleźć następczynię.
eulogy pisze:Ja tam myśle, że Tarja sie teraz skupi na operze Wink
O nią się jakoś nie martwię. Ma wykształcenie, potężny głos i nie jedna opera / zespół chcieliby ją mieć.
iEvE
Administratorka
Administratorka

vBrand pisze:O nią się jakoś nie martwię. Ma wykształcenie, potężny głos i nie jedna opera / zespół chcieliby ją mieć.
Ale fakt jest taki że troche ją upokorzono...
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

EvE pisze:
vBrand pisze:O nią się jakoś nie martwię. Ma wykształcenie, potężny głos i nie jedna opera / zespół chcieliby ją mieć.
Mi się tam jednak wydaje, że ona była gorsza i że to jej w wiekszości wina. Bo jaki zespół chciałby sie pozbyć takiej wokalistki, która przez tyle lat była filarem zespołu, fundamentem sukcesu. Bo chyba nie zaprzeczycie temu, iż wielu ludzi zaczęło słuchac Nightwish'a tylko dlatego, że zafascynowali sie cudownym i niespotykanym w tej muzyce, oryginalnym głosem Tarji :roll:
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Skoro to decyzja zespołu, to coś musialo na nią wpłynąć. Nie ma nic gorszego od złej atmosfery w zespole.
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

vBrand pisze:
Skoro to decyzja zespołu, to coś musialo na nią wpłynąć. Nie ma nic gorszego od złej atmosfery w zespole.
no tak, ale można powiedzieć "dziękujemy, do widzenia" a można także "wypier**laj". a ten show to był właśnie ten drugi sposób tyle że w łądne słówka ubrany. ja tam za Tarką nie przepadam za bardzo, jak za całym Nightwishem zresztą, ale uważam że trochę ją niefajnie potraktowali...
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Matek pisze:
vBrand pisze:
no tak, ale można powiedzieć "dziękujemy, do widzenia" a można także "wypier**laj". a ten show to był właśnie ten drugi sposób tyle że w łądne słówka ubrany. ja tam za Tarką nie przepadam za bardzo, jak za całym Nightwishem zresztą, ale uważam że trochę ją niefajnie potraktowali...
No dokładnie, zgadzam sie, że ja potraktowali troche nie tego. Powinny byli przynajmniej zorganizowac jakis koncert albo trase pożegnalna dla Tarji... :roll:
iEvE
Administratorka
Administratorka

Nie no
Jak to napisałam nie chciałam jej bronić, aboslutnie nie. Jeśli jest tak jak on pisze, to to jest jej wina. Tylko mogli to zrobic w nieco inny sposob, ale ponoc od roku ze soba nie rozmawiali.
eulogy pisze:Powinny byli przynajmniej zorganizowac jakis koncert albo trase pożegnalna dla Tarji...
dwu tygodniową ? :) Ona wiekszych tras nie chciala :).
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

EvE pisze:Ona wiekszych tras nie chciala Smile
Jakbyś miała taki głos to też byś go chciała poszanować :wink: Nie przecze, że nie masz :lol: ale wiesz z takim skarbem trzeba uważac.... :roll:
ODPOWIEDZ