Vlad Tepes pisze:Słyszałem, że angaż w Nightwish ma dostać Iga Cembrzyńska.
Nightwish
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nightwish
A ja, że Bożena DykielVlad Tepes pisze:Słyszałem, że angaż w Nightwish ma dostać Iga Cembrzyńska.
reaktywacja
- Metalophil
- -#Moonchild

a ja że Ewa Sonnet 
You, mister, just won the internet!Metalophil pisze:a ja że Ewa Sonnet
A ja, że moja stara.
[size=150]Vlad Tepes[/size] pisze: [...]
Kogo ja widzę....
shit to ty masz we łbie ha ha hathe_trooper pisze:... Nightshit jest skazany na porażke i zniknie z tego świata (szatański śmiech) ha ha ha
a żeby cie twoja mama zobaczyła co tu wypisujesz to może ograniczyłaby ci dostęp do internetu.A ja, że moja stara.
Jak zwykle osoby które nie trawią Nightwish i "wisi im to na palancie" mają najwiecej do powiedzenia
Ja teraz troche mam do nich więcej szacunku. Osobiście ich muzyke poznałam bardzo dobrze, uważam że na Wishmaster ich kariera się skończyła (Over The Hills i Century Child to już nie to samo). Ale po pewnym czasie mi sie po prostu znudzili. A jak coś się nudzi... no to wiadomo, komentarza nie trzeba Dobra muzyka się nie nudzi. Po prostu są nieciekawi.
Ale po tym wydarzeniu, wywalili Tarję a wydawać by się mogła że to ona jest przyczyną ich sukcesu, takie posunięcie to naprawdę wielka odwaga, bo co będzie teraz to jedna wielkia niewiadoma. No i widać po tym ewidentnie że na kasę nie lecą, jakby można sięwydawać, że komercja i w ogóle. (Chociaż nikt mi nie wmówi że Once jest świetne).
Osobiście głos Tarji mocno mi się przejadł, nie lubiłam tej kobiety (znaczy przestałam) i cieszę się, że ktoś ją zastąpi. W ogóle damskie wokale to nie dla mnie, ale zobaczymy co z tego będzie.
Ale po tym wydarzeniu, wywalili Tarję a wydawać by się mogła że to ona jest przyczyną ich sukcesu, takie posunięcie to naprawdę wielka odwaga, bo co będzie teraz to jedna wielkia niewiadoma. No i widać po tym ewidentnie że na kasę nie lecą, jakby można sięwydawać, że komercja i w ogóle. (Chociaż nikt mi nie wmówi że Once jest świetne).
Osobiście głos Tarji mocno mi się przejadł, nie lubiłam tej kobiety (znaczy przestałam) i cieszę się, że ktoś ją zastąpi. W ogóle damskie wokale to nie dla mnie, ale zobaczymy co z tego będzie.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Nie wiem, czy ktos sie tego podejmie, Chyba, że kobietę z Within Temptation zatrudnią. Casting bedzie dłuuugiEvE pisze:i cieszę się, że ktoś ją zastąpi
EvE pisze:W ogóle damskie wokale to nie dla mnie
EvE pisze:nie lubiłam tej kobiety
Zazdrość?EvE pisze:Chociaż nikt mi nie wmówi że Once jest świetne
Wątpie żeby Sharon zostawiła swój zespół... i jak by na to spojrzał jej facet? a W ogóle to Sharon jest w 5tym miesiącu ciąży.vBrand pisze: Chyba, że kobietę z Within Temptation zatrudnią. Casting bedzie dłuuugi
Pozatym ona się nie nadaje do tej muzyki, tak samo jako Tarja do muzyki WT. Sharon (jeden z dwu wokali damkisch jakie lubie (jeszcze Candice Night) ) jest świetna w tym co robi z WT i niech tak pozostanie.
Ale o co mam być zazdrosna? Dla mnie przeciwieństwem Tarji jest Sharon i ją mogę chwalićvBrand pisze:Zazdrość?
Ja tam myśle, że Tarja sie teraz skupi na operze
I bedzie miała gdzieś starych kumpli z Nighwtish! Chyba, że ewentualnie założy konkurencyjna kapele...wtedy może być ciekawie 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Tych szczegółów nie znałem. WT szczerze mówiąc spontanicznie przyszło mi na myśl. Nie zmienia faktu, że trudno będzie znaleźć następczynię.EvE pisze:a W ogóle to Sharon jest w 5tym miesiącu ciąży.
O nią się jakoś nie martwię. Ma wykształcenie, potężny głos i nie jedna opera / zespół chcieliby ją mieć.eulogy pisze:Ja tam myśle, że Tarja sie teraz skupi na operze Wink
Ale fakt jest taki że troche ją upokorzono...vBrand pisze:O nią się jakoś nie martwię. Ma wykształcenie, potężny głos i nie jedna opera / zespół chcieliby ją mieć.
Mi się tam jednak wydaje, że ona była gorsza i że to jej w wiekszości wina. Bo jaki zespół chciałby sie pozbyć takiej wokalistki, która przez tyle lat była filarem zespołu, fundamentem sukcesu. Bo chyba nie zaprzeczycie temu, iż wielu ludzi zaczęło słuchac Nightwish'a tylko dlatego, że zafascynowali sie cudownym i niespotykanym w tej muzyce, oryginalnym głosem TarjiEvE pisze:Ale fakt jest taki że troche ją upokorzono...vBrand pisze:O nią się jakoś nie martwię. Ma wykształcenie, potężny głos i nie jedna opera / zespół chcieliby ją mieć.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Skoro to decyzja zespołu, to coś musialo na nią wpłynąć. Nie ma nic gorszego od złej atmosfery w zespole.Ale fakt jest taki że troche ją upokorzono...
no tak, ale można powiedzieć "dziękujemy, do widzenia" a można także "wypier**laj". a ten show to był właśnie ten drugi sposób tyle że w łądne słówka ubrany. ja tam za Tarką nie przepadam za bardzo, jak za całym Nightwishem zresztą, ale uważam że trochę ją niefajnie potraktowali...vBrand pisze:Skoro to decyzja zespołu, to coś musialo na nią wpłynąć. Nie ma nic gorszego od złej atmosfery w zespole.Ale fakt jest taki że troche ją upokorzono...
No dokładnie, zgadzam sie, że ja potraktowali troche nie tego. Powinny byli przynajmniej zorganizowac jakis koncert albo trase pożegnalna dla Tarji...Matek pisze:no tak, ale można powiedzieć "dziękujemy, do widzenia" a można także "wypier**laj". a ten show to był właśnie ten drugi sposób tyle że w łądne słówka ubrany. ja tam za Tarką nie przepadam za bardzo, jak za całym Nightwishem zresztą, ale uważam że trochę ją niefajnie potraktowali...vBrand pisze:Skoro to decyzja zespołu, to coś musialo na nią wpłynąć. Nie ma nic gorszego od złej atmosfery w zespole.Ale fakt jest taki że troche ją upokorzono...
Nie no
Jak to napisałam nie chciałam jej bronić, aboslutnie nie. Jeśli jest tak jak on pisze, to to jest jej wina. Tylko mogli to zrobic w nieco inny sposob, ale ponoc od roku ze soba nie rozmawiali.
Ona wiekszych tras nie chciala
.
Jak to napisałam nie chciałam jej bronić, aboslutnie nie. Jeśli jest tak jak on pisze, to to jest jej wina. Tylko mogli to zrobic w nieco inny sposob, ale ponoc od roku ze soba nie rozmawiali.
dwu tygodniową ?eulogy pisze:Powinny byli przynajmniej zorganizowac jakis koncert albo trase pożegnalna dla Tarji...
Jakbyś miała taki głos to też byś go chciała poszanowaćEvE pisze:Ona wiekszych tras nie chciala Smile