Rammstein
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rammstein
piosenka Wo Bist Du wymiata 
nie, bo Te quiero puta 
Zgadzam się z tym... Może nie w 100% bo resztki przyzwoitości trzeba miec oceniając cośPiwowarus pisze:Przesłuchałem Rosenrot i moge powiedzieć tylko jedno: WIELKA KUPA.
Ale mnie się to również nie podoba...
To prawda... Ale jeśli znów nas "zaskoczą" takim czymś jak teraz, to śmiem twierdzić, że R+ zaczyna się wypalaćtony-radzio pisze:więc nie ma mowy, żeby to byłby poziom Muttera
teżS1MON pisze:nie, bo Te quiero puta
Słyszałem cały ten album nowy - jak dla mnie tragedia.
po kolejnym przesłuchaniu dochodzę do wniosku, że ta piosenka z babką na wokalu to porażka. bez niej wypadła by o wiele lepiej
OMG, w niedługim czasie chciałem się zaopatrzyć w cedek, ale widzać tu opinie zdecydowanie niepozytywne, to chyba się jednak wstrzymam. Tym bardziej, że ostatnio wyszło mnóstwo innego ciekawego materiału, a Rammstein nie jest moimnumero uno.
Ale w sumie na labumie jest taka trochę b-side'owa zawartość, więc czego tu się spodziewać
.
Ale w sumie na labumie jest taka trochę b-side'owa zawartość, więc czego tu się spodziewać
03.12.05 - kto nie jedzie na JP to moze wpasc na zlot fanow R+ do Progresji 
Nowa płytka nie jest taka zła...przyjemnie się słucha, zwłaszcza "te quiero puta"
Nawet mi ona weszła. Ale jednak tylko jako tło do robienia czegoś.
Dziś zmusiłem sie i kolejny raz przesłuchałem. Dobry jest Spring, Te Quiero Puta ujdzie w tłumie. Reszta niestety...
Przesłuchałem - toć to Reise Reise. W dodatku kopie tych samych piosenek (głównie różnych Morgensternów i Keine Lustów). I ten beznadziejny IMO Benzin - fatalny refren (Benzin/Benzin/Benzin/Gib mir benzin), to dla wzmocnienia tegoż zwrotki na samej perkusji.
Jakoś do zakupu nie spieszy mi się
.
Jakoś do zakupu nie spieszy mi się
ja też... kiepściutki album... oj bardzo. jeszcze słabiej niż Reise, Reise. lepiej im wychodziła muzyka zz czasów Mutter i wcześniejzygfryd pisze:Jakoś do zakupu nie spieszy mi się.
ech...nie moglem znalezc topicu o R+
naj naj teledysk
http://rammsteinru.com/
nie rosenrot, ktory jest juz przedostatnim
http://rammsteinru.com/
nie rosenrot, ktory jest juz przedostatnim
Polewkowy klip.
Tylko patrzeć, jak będą zamalowywać golizny na polskim MTV.
Tylko patrzeć, jak będą zamalowywać golizny na polskim MTV.
Właśnie miałem coś o nim napisać. Nie dość, że Rosenrot jest taki jaki jest i nic na to nie poradzimy to do tego poziom klipów, które stały zawsze na wysokim poziomie, spadł. O ile klip Rosenrot nie był zły to Benzin i Man gegen man są moim zdaniem 2 najgorszymi klipami jakie Rammstein nagrał. Niestety ale ewolucja zespołu w tym przypadku oznacza dla mnie stanie się kolejnym podobnie grającym jak 100 innych zespołem. Zarówno muzycznie, jak i pod względem tanich moim zdaniem prowokacji.
Zacytuję kumpla: "nudna piosenka z miernym teledyskiem" i z tym się zgadzam.
Teledysk Mann Gegen Mann jest naprawdę beznadziejny. Mimo ,że jestem fan R+ muszę się zgodzić ,że clipy do Benzin i MGM są ich najgorszymi w karierze. Album też nie jest rewelacyjny. Nie dorównuje Mutter ani Reise, Reise. Szkoda, bo zapowiadał się całkiem nieźle.
do benzin był mizerny,ale mann gegen mann był dobry. to ten gdzie jest pełno nagich mężczyzn? nie posądzajcie mnie o ciągoty
ale klip moim zdaniem był świetny. rosenrot jest słuchałem więc się nie wypowiem.
Bardzo dobrym clipem jest Rosenrot. Taka historia nad którą trzeba by się zastanowić.