May the power(spam) be with you, my padawan
Soulfly
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Soulfly
A ja będę miał DVD z Krakowa ;]]]
Maxxx Go nie olał 
W USA są tylko zwykłe wersje.S1MON pisze: jakby nie patrzeć to to digi przeciez na calym swiecie jest sprzedawane....i widzą ten Poland
Sprawa taka, że jak nikt nie zrobił koncertu to jak kapela ma zagrać? Sama ma to załatwić?
Ja Maxa nie oleję i chyba zawitam na Słowacji ;] Może jeszcze Czechy odwiedzę jak dużo fundusza dostanę za ostatni uraz ;]
Uwielbiam odszkodowania
weź przestańMiKi pisze: Uwielbiam odszkodowania
Hm no w sumie skoro w tym roku zagrali dwa koncerty nie wyprzedane do końca, to może organizatorzy postanowili dać Polakom odpocząć od SoulflyMiKi pisze:Sprawa taka, że jak nikt nie zrobił koncertu to jak kapela ma zagrać? Sama ma to załatwić?
Nom to nas pocieszyłeś, ehhhPink pisze:Hm no w sumie skoro w tym roku zagrali dwa koncerty nie wyprzedane do końca, to może organizatorzy postanowili dać Polakom odpocząć od SoulflyMiKi pisze:Sprawa taka, że jak nikt nie zrobił koncertu to jak kapela ma zagrać? Sama ma to załatwić?
No może i nie wyprzedane do końca, ale zysk był.Pink pisze:Hm no w sumie skoro w tym roku zagrali dwa koncerty nie wyprzedane do końca, to może organizatorzy postanowili dać Polakom odpocząć od Soulfly
Nie wiem czy nie pisałem już tegeo, ale nigdy za wiele - NIENAWIDZĘ MMP ;]
Aha przedwczoraj Soulfly zagrał nareszcie
Corrosion Creeps.
Miki powrzucaj jakieś sety jak masz, powzdychamy sobie

No na koniec jeszcze na pewno było Eye For an Eye ;]Boston show-10/26/05
01-Dark Ages
02-Babylon
03-Jump/Bring It
04-Tribe
05-L.O.T.M.
06-Defeat U
07-No Hope=No Fear
08-Prophechy
09-Primitive
10-I And I
11-Frontlines
12-Mars
13-Porrada
14-Execution Style
15-Seek N Strike
16-Eye For An Eye
17-Refuse/Resist
18-Inner Self
Ostatni mi znany i IMO najlepszy, prawdziwy killer set, ludzie chyba nie przeżyli.
SOULFLY 11-2 Set List Ft. Wayne IN
01 - Dark Ages
02 - Babylon
03 - Prophecy
04 - Downstroy
05 - I And I
06 - Seek'n'Strike
07 - Jumpdafuckup / Bring It
08 - Berimbau / Tribe
09 - Stay Strong / Tree Of Pain
10 - Mars
11 - LOTM
12 - Porrada / Drum Jam
13 - Refuse / Resist
14 - Execution Style
15 - Corrosion Creeps
16 - Sum Of Your Achievements
17 - Arise Again
18 - Fuel The Hate
19 - Innerself
20 - Back To The Primitive
21 - Eye For An Eye
Dzięki
Ten drugi set jest powalający...frontlines i inner spirit mi tylko brakuje
czepiam sie wiem 
No jedynie właśnie Frontlines szkoda, ale jakby Ci zagrali takie coś to uwierz - nie narzekałbyś wogóle ;]
Inner Spirit to mimo, że moja czołówka z nowej płyty to nie wydaje mi się, żeby było dobry koncertowo.
Inner Spirit to mimo, że moja czołówka z nowej płyty to nie wydaje mi się, żeby było dobry koncertowo.
No zapewne bym nie narzekał
Bo jeszcze ich na zywo niestety nie miałem dane zobaczyć, więc każdy set by mnie zadowolił
No a tych lipcowych koncertów to do tej pory nie przeżałuje, kurcze zebym był wtedy w kraju to ani bym sie nie zastanawiał a tak to teraz czekajmy sobie i jeszcze nie wiadomo na co
No a tych lipcowych koncertów to do tej pory nie przeżałuje, kurcze zebym był wtedy w kraju to ani bym sie nie zastanawiał a tak to teraz czekajmy sobie i jeszcze nie wiadomo na co
oooo tak ten 2 set
do pelni szczescia defeat U i frontlines...
Ciesze się ;]
Poza zwykłą nienawiścią ze względu na to co robią, bo prawie wszystko robią źle to jeszcze mają u mnie dług ;]
Poza zwykłą nienawiścią ze względu na to co robią, bo prawie wszystko robią źle to jeszcze mają u mnie dług ;]
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70723582
ktos wie co to za box? plytki sa w oddzielnych pudelkach i z ksiazeczkami czy polaczone w jedno?
ktos wie co to za box? plytki sa w oddzielnych pudelkach i z ksiazeczkami czy polaczone w jedno?
To sa dwie oddzielne płyty, 2 lata temu chyba Metalmind wydawał takie cos w cenie jednej, miały one jeszcze takie ładne pudełko tekturowe