Bruce Dickinson solowo-setlisty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Iron Marcin
- -#Invader

Re: Bruce Dickinson solowo-setlisty
W Polsce najwiekszym problemem jest brak hali na koncerty tzn. takiej na 15-20 tys osob. no spodek jako hala na maiden jest za mala nie mowiac juz o torwarze. a na inne zesply jest za duza
najbardzeij to mi sie podoba hala ludowa, ale tez jest mala
co do tego czy maiden bede na nast mysticu to chyba jest duza szansa, bo harris mowil ze beda grali co roku na festiwalach, a metal mind ani odyssey nie zropbi takiego koncertu
co do tego czy maiden bede na nast mysticu to chyba jest duza szansa, bo harris mowil ze beda grali co roku na festiwalach, a metal mind ani odyssey nie zropbi takiego koncertu
- APPARITION
- -#Prisoner

1.man of sorrows
2.chemical wedding
3.tears of the dragon
4.freak
5.abduction
6.soul intrudes
7.born in 58
8.the tower
9.acidient of birth
10.tyranny of souls
2.chemical wedding
3.tears of the dragon
4.freak
5.abduction
6.soul intrudes
7.born in 58
8.the tower
9.acidient of birth
10.tyranny of souls
Kolejny prawdziwie napalony 14-latek. Pacior, killym wszystkich!
KMFDM
hehe kolejny user typu "zjawa" 
Przy okazji Paciora14 zauwazylem ze APPARITION podal jakas ciekawa setliste ciekawe z ktorego koncertu moze z tego Mistyca o ktorym wyzej mowa 
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
Z tego co wiem, to hala ludowa jest mniejsza, chyba na koncercie było tam 2-3 tysiące mniej ludzi niż w spodku.Iron Marcin pisze:no spodek jako hala na maiden jest za mala nie mowiac juz o torwarze. a na inne zesply jest za duza
Spoko za jakieś 20 lta się doczekamy większej hali, no chyba, że wcześniej będzie koniec świata, to chyba nie
Każdy chyba ma ten trudny okres w życiu, kiedy jest truu i podchodzi do wszystkiego bezkrytycznie, a Ajron Mejden jest jego całym światem, a kto nie lubił Mejden był lapsem lamką i bezguściem muzycznym,przynajmniej ja tak miałemGreddo pisze:Kolejny prawdziwie napalony 14-latek. Pacior, killym wszystkich!
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Ja kiedyś nawet czecha pobiłem, za to tylko, że powiedział, że nie słucha, nie zna, rozumiem by krytykowa, ale on nic takiego nie gadał. Usprawiedliwia mnie tylko jedno, byłem pijanymimski pisze:Ajron Mejden jest jego całym światem, a kto nie lubił Mejden był lapsem lamką i bezguściem muzycznym,przynajmniej ja tak miałem
a mnie zastanawia, czemu pacior ma to samo IP co APPARITION. No i styl pisania by się zgadzał... hmmmm.... 
i obaj są z KrakowaAscot pisze:a mnie zastanawia, czemu pacior ma to samo IP co APPARITION. No i styl pisania by się zgadzał... hmmmm....
ee...tam pacior napisał ledwo 2 posty :]
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Dobra. Chwila prawdy. Kiedyś pisałem (chyba w wymarzonych setlistach IM), żę nie lubię Abduction. Myliłem się