Nie mnie sie pytajmetal pisze:A co tu zapanowała taka moda na p2p2?
Się zobaczyYaaqb pisze:Przyjedź w styczniu do Poznania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nie mnie sie pytajmetal pisze:A co tu zapanowała taka moda na p2p2?
Się zobaczyYaaqb pisze:Przyjedź w styczniu do Poznania
Eeeee tam!!! HammerFall ma byćEvE pisze:Blindów
3 raz z rzędu???Broń nas Panie Boże....Fear pisze:HammerFall ma być
Ale mnie nie było, i ja bym chciał ich zobaczyćŻelazny pisze:3 raz z rzędu???Broń nas Panie Boże....
No to nie jadę...Żelazny pisze:No cóż,wiedz że szanse na to są minimalne
Aż tak ich nie lubisz?Żelazny pisze:i na całe szczęście
No może aż tak to nie,ale już ich widziałem i wolałbym coś innegoFear pisze:Aż tak ich nie lubisz?
No właśnie , TY widziałeś, a ja nie:PŻelazny pisze:No może aż tak to nie,ale już ich widziałem i wolałbym coś innego
No właśnie JA widziałem,więc co mnie obchodzi co TY chceszFear pisze:No właśnie , TY widziałeś, a ja nie:P
To samo moge powiedzieć o TobieŻelazny pisze:No właśnie JA widziałem,więc co mnie obchodzi co TY chcesz
Judasów,ale wątpię żeby ich stać było....Może Grave Diggera,ew.coś z zupełnie innych klimatów.....HF jest nie realny ze względu na to że właśnie trwa ich zimowa trasa razem ze Stratovarius(BTW,właśnie jakos na dniach grają lub grali w ramach zimowego MoR)więc raczej nie możliwa jest kolejna trasa tak szybkoFear pisze:Jeszcze jakieś opcje sugerujecie?
Nigdy nie mów nigdyŻelazny pisze:więc raczej nie możliwa jest kolejna trasa tak szybko
Trasa po festiwalach letnich ma byćŻelazny pisze:Judasów,ale wątpię żeby ich stać było....
Nie byłem tam, ale na mysticu też była mała scena. W Ice Palace również się zmieściliŻelazny pisze:Ale jakoś sobie ich nie wyobrażam na tej małej scenie