Jaka postać Eda wam się najbardziej podoba
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jaka postać Eda wam się najbardziej podoba
Najlepszy Edward jest na Killersach oczywiście.Wygląda tak.....Złowieszczo
no i jeszcze na Live After Death jest fajny.
-
Wasted Trooper
- -#Prodigal son

hmm Killers (Mam taki duzy plakat na scianie)
:D hmm The Trooper Number Of The Beast i oczywiscie z okladki płyty Live At Donnington
:D
edek z killersow rzadzi
Najlepszy ED jest wtedy jak jest agresywny i morderczy 
Heh a nie przyszło Wam kiedyś do głowy, że ten cały image IM to trochę takie naciągactwo?Najlepszy ED jest wtedy jak jest agresywny i morderczy
To jest heavy, popatrz na black albo death - caly czas na okladkach flaki, krew - jacy oni sa "wielcy i twardzi", no urodzeni mordercy, a okladki IM sa za****** ze wzgledu na klimat i roznia sie od siebie a nie caly czas to samo i flaki flakisyzygy pisze:Heh a nie przyszło Wam kiedyś do głowy, że ten cały image IM to trochę takie naciągactwo?Najlepszy ED jest wtedy jak jest agresywny i morderczySądząc po okładkach wydawać by się mogło, że grają coś napradę ciężkiego
tak sobie gadam tylko
Mi się podoba okładka z singla "Sanctuary"..... Proste i konkretne - Maggie zadźgana za profanację....
Oczywiście każde wcielenie Eddiego na koncercie jest moim ulubionym
Jest taki "żywy"

Oczywiście każde wcielenie Eddiego na koncercie jest moim ulubionym
mnie sie podoba okladka LIVE AFTER DEATH,THE NUMBER OF THE BEAST,KILLERS i edek na niektorych bootlegach
- Iron Marcin
- -#Invader

Mi najbardziej podoba sie fear, the number of the beast, powerslave. Bradzo lubie tez brave new world, chociaz tam ten eddie jet taki troche malo jak eddie 
a Dance of Death?Iron Marcin pisze:chociaz tam ten eddie jet taki troche malo jak eddie
Bo dance niestety ma najgorszą okładkę, obrzydliwie plastikowe postacie, sam pomysł może i w innym wykonaniu byłby dobry... za to zdjęcie z wkładki są superWrathchild_88 pisze:a Dance of Death? tam dopiero eddie jest taki trochę mało jak eddie w porównaniu z DoD eddie na BNW wyszedł bardzo eddowato
- Wakterstein
- -#Trooper

Mi zawsze wytykali, na bluzie i oszulce dance of death, że te majtki jednej z kobiet, nie wyglądają jak majtki, bo nie ma pasków
. A jeśli chodzi o postać eda, hmm... Dla mnie schizowa jest ta z teledysku do Wickerman. Na końcu wygląda jak jakaś napalona babka i daje mi okropne skojarzenia
...
Live After Death, Killies, Piece Of Mind
Killers wymiata. Prawdziwy pozeracz budaprenu. LUZER 
_R@sterNeT_
-
ropuch
czy kolega zna tylko gorowe kapele pokroju Cannibal Corpse?ironed pisze:caly czas na okladkach flaki, krew - jacy oni sa "wielcy i twardzi"
A mi się ostatnio spodobały pierwsze wcielenia Edwarda, szczególnie ten Deleted User 804 na Killers, o taki
(mniej więcej
)
ten z Live After Death albo z Powerslave"a i chociaż Dave Murray twiedzi,że "nie ma złego Eddiego" mnie najmniej się podoba ten z Virtual IX(jaki Eddie taka płyta 
taaaaa.....zdecydowanie lepsza, ale jakby patrzeć po okładkach to No prayer też by musiało być nieciekawe...
:rocx
:rocx
-
Ogatan Szlachetny
- -#Charlotte

a mi sie ed z virtuala podoba bardzo...ale najbardziej to podoba mi sie na killersach:)Little Moonchild pisze:ten z Live After Death albo z Powerslave"a i chociaż Dave Murray twiedzi,że "nie ma złego Eddiego" mnie najmniej się podoba ten z Virtual IX(jaki Eddie taka płyta