Utwory z dwóch pierwszych płyt w wykonaniu Bruce'a.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 622
Re: Utwory z dwóch pierwszych płyt w wykonaniu Bruce'a.
Sabbath Bloody Sabbath zaspiewał lepiej niż Ozz wg mnie :>
-
ropuch
a wg mnie nie. hehe
ale to juz jest subiektywna ocena kazdego z nas 
no pewnie, że nie
( piona ropuch ) cover jest świetny, ale ten utwór kto inny najpierw i naj zaspiewal...takiego paranoida i war pigs to nikt juz nigdy tak nie zaspiewa 
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

nie wydaje mi sie zeby bruce chcial 'podrobic" ozzy'egoropuch pisze:Ozzy to Ozzy tego kola nie da sie podrobic
zaspiewal sabbath bloody sabbath na swoj sposob - i ten mi sie z reszta bardziej podoba niz oryginal
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

owszem, nikt tego tak wspaniale nie zaśpiewa jak Tony MartinS1MON pisze:no pewnie, że nie( piona ropuch ) cover jest świetny, ale ten utwór kto inny najpierw i naj zaspiewal...takiego paranoida i war pigs to nikt juz nigdy tak nie zaspiewa
wiedziałem JMM, że mogę na Ciebie liczyć i zaraz się odezwiesz 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

zawsze do usług 
-
ropuch
wiem wiem, nieprecyzyjnie sie wyrazilem.k_r_z_y_s_i_e_k pisze:nie wydaje mi sie zeby bruce chcial 'podrobic" ozzy'ego Wink
koniec koncow chodzilo mi o to, ze Dick nie zaspiewa, moim zdaniem, piosenek Ozza lepiej niż sam Jasiek
- Elevatorman
- -#Clansman

Zgadzam sie !! a tak na marginesie prowler wymiata.. najlepszy utwór na jedynce:DPogromca Debilnych Blogów pisze:A tak serio to jedyne kawałki, które słyszałem an żywo z Brucem, a nie pasują do niego to Prowler i Remember Tomorrow
-
ropuch
to chyba slyszelismy jakiegos innego P i inne RT :]Pogromca Debilnych Blogów pisze:A tak serio to jedyne kawałki, które słyszałem an żywo z Brucem, a nie pasują do niego to Prowler i Remember Tomorrow
wiecie co? ja bym się wcale nie obraziła gdyby Dziewica nagrała z Brucem jescze raz dwie pierwsze płyty,a może i nawet te z Blazem też.
Jak sobie wyobrażam Purgatory w wykonaniu Bruce'a to mam identyczne ciary na plecach jak w maju na Mystic'u(no dobra troche mniejsze...)
:rocx
Jak sobie wyobrażam Purgatory w wykonaniu Bruce'a to mam identyczne ciary na plecach jak w maju na Mystic'u(no dobra troche mniejsze...)
:rocx
-
Deleted User 1309
A kysz ! Oby nigdy do tego nie doszło .nawet te z Blazem też.
eee tam Paul sto razy lepiej wykonuje te stare utwory, np.takie Killers w jego wykonaniu to masakra, te okrzyki na początku...albo Prowler, Bruce to już nie to samo...Bruce w Factorze to też go sobie nie wyobrażam
wrathchild czy lord of the flies wole u Bruce`a ... ale i tak wolę Paul`a od Blaze`a jesli juz trzeba wybierac 
Bruce'owe wykonanie Killers zjada to Di'Anno na śniadanie (patrz np. Beast Over Hammersmith - IMO najlepsze wykonanie Killers ever). Generalnie bardzo chętnie w ramach pewnego rodzaju urozmaicenia przyjąłbym takie reedycje albumów z Di'Anno i Bayleyem, bo niby czemu by nie?ThunderBird pisze:eee tam Paul sto razy lepiej wykonuje te stare utwory, np.takie Killers w jego wykonaniu to masakra, te okrzyki na początku...albo Prowler, Bruce to już nie to samo...Bruce w Factorze to też go sobie nie wyobrażam
Na świeta dostałem płytę Paula Di'Anno - The Beast live i Paul w każdym utworze wyprzedza Bruce'a. A taki Wrathchild poprostu zabija.
a z którego roku jest ten koncert?Piwowarus pisze:Na świeta dostałem płytę Paula Di'Anno - The Beast live i Paul w każdym utworze wyprzedza Bruce'a
Wydane w 2000r. Ale same utwory pochodzą z różnych koncertów i tras które Paul odbył na przestrzeni chyba 10 lat.
A ja widziałem koncert Paula na DVD z Krakowa i poprostu Paul miażdzy Bruce'a ...oczywiście ogólnie wole Bruce'a ,ale w starych kawałkach Paul poprostu rządzi.
To muszę posłuchać, bo na tych 2 pierwszych płytkach Maiden drażni mnie brzmienie a tu skoro to dość nowa koncertówka powinno być lepsze