Aria
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Aria
No i jest. Właśnie zakupiłem sobie Kreszczenije Ogniem. Cholernie dobra płyta. Niewiem czemu płyty Arii są nie do zdobycia na terenie Polski, jedynie przez internet. Ja jednak kupiłem w salonie muzycznym w Białymstoku i aż się ździwiłem że tam było. 
- Metalophil
- -#Moonchild

no bo wiadomo - Białystok, a poza tym jest to ten sam sklep co sprzedaje przez internet na podawanej przeze mnie stronie. a płyt nie ma w dystrybucji, bo generalnie nie ma popytu na rosyjskie zespoły ani w Polsce ani na zachodzie Europy - szczególnie na te śpiewające po rosyjsku - tak jak nie ma popytu na np. TSA np. we Francji. A co do płyt - to zdecydowanie najlepsze są "Geroy Asfalta" i "Igra s Ogniem". Super jest też videobootleg z koncertu z orkiestrą symfoniczną, który nie chwaląc się posiadamM@ti pisze:No i jest. Właśnie zakupiłem sobie Kreszczenije Ogniem. Cholernie dobra płyta. Niewiem czemu płyty Arii są nie do zdobycia na terenie Polski, jedynie przez internet. Ja jednak kupiłem w salonie muzycznym w Białymstoku i aż się ździwiłem że tam było.
Chodzi Ci zapewne o "Misje" tak? Słyszałem że świetna jest, narazie planuje kupić "Igra S Ognem". A tak wogóle Metalophil byłeś kiedyś na koncercie Arii?? Podobno niezłe show dają na każdym koncercie. :rocxMetalophil pisze:Super jest też videobootleg z koncertu z orkiestrą symfoniczną,
-
priest_4ever
- -#Prodigal son

Bardzo lubie. Moje ulubione plyty to oczywiscie Igraj s Ogniom i Gieroj Asfalta. Niezle sa tez Krov za Krov, Z kiem Ty czy Megalomania, ale moim zdaniem to juz nie to co te 2 klasyki. Sposrod plyt z Berkutem znam tylko Kreszczenie Ogniom, dobra plytka, choc nieco odstaje od najlpeszych krazkow popelnionych z Kipelovem.
A na tej stronce mozna sciagnac masę dobrego materialu live Arii, glownie video. Na dole mozna zmieniac podstrony.
http://mastersland.com/?_a1=7&_o1=2
A na tej stronce mozna sciagnac masę dobrego materialu live Arii, glownie video. Na dole mozna zmieniac podstrony.
http://mastersland.com/?_a1=7&_o1=2
- Metalophil
- -#Moonchild

nie - Misja to tylko taka EP-ka-wyciągajka kasy, na której znajdują się bodajże 4 utwory z orkiestrą. ja mam DVD z nagranym z TV koncertem z ok.20 utworami - to co było swego czasu na masterslandzieM@ti pisze:Chodzi Ci zapewne o "Misje" tak? Słyszałem że świetna jest, narazie planuje kupić "Igra S Ognem". A tak wogóle Metalophil byłeś kiedyś na koncercie Arii?? Podobno niezłe show dają na każdym koncercie. :rocxMetalophil pisze:Super jest też videobootleg z koncertu z orkiestrą symfoniczną,
A możesz podać mi tytół tego koncertu. I czy da się go skądś ściągnąć. Bym chętnie zobaczył. Patrzyłem na masterlandzie ale u mnie z ruskim cienko i nic tam nie mogę wyczytaćMetalophil pisze:Super jest też videobootleg z koncertu z orkiestrą symfoniczną, który nie chwaląc się posiadam Very Happy - zjadają Metallicę bez popity! YEAH!
mowisz Slayer ze dobry ten nowy Kipelov?slayer pisze:Warto na Play with fire :rocx
I do tematu po czesci, Kipelov-Rivers Of Time :]
fantasy opera'
ja juz jakis czas sie zabieram do zakupu Chimery i Chrzest Ogniem, ta pierwsza była moim poczatkiem z Aria i jest chyba moim ulubionym albumem, z checia tez bym posłuchał najnowszej koncertowki;] ma ktos? i jak?
- Metalophil
- -#Moonchild

ftp://81.177.7.77/video/Aria/Aria_-_Kla ... a_Aria.aviM@ti pisze:A możesz podać mi tytół tego koncertu. I czy da się go skądś ściągnąć. Bym chętnie zobaczył. Patrzyłem na masterlandzie ale u mnie z ruskim cienko i nic tam nie mogę wyczytaćMetalophil pisze:Super jest też videobootleg z koncertu z orkiestrą symfoniczną, który nie chwaląc się posiadam Very Happy - zjadają Metallicę bez popity! YEAH!.
HIR JU AR :beer
- Metalophil
- -#Moonchild

THE EARLY DAYS :rocx
ftp://81.177.7.77/2006/Aria_-_Torero.avi
ftp://81.177.7.77/2006/Aria_-_Vokrug_Sv ... _Minut.avi
fryzura Kipelova rulz
ftp://81.177.7.77/2006/Aria_-_Torero.avi
ftp://81.177.7.77/2006/Aria_-_Vokrug_Sv ... _Minut.avi
fryzura Kipelova rulz
- Metalophil
- -#Moonchild

najlepsze DVD jakie w życiu widziałem - ironkos może potwierdzić :rocxBonzo pisze:mowisz Slayer ze dobry ten nowy Kipelov?slayer pisze:Warto na Play with fire :rocx
I do tematu po czesci, Kipelov-Rivers Of Time :], ja jeszczemoge polecic Epidemia - 'Elfiyskaya Rukopis' z 2004 'The first Russian metal
fantasy opera'
ja juz jakis czas sie zabieram do zakupu Chimery i Chrzest Ogniem, ta pierwsza była moim poczatkiem z Aria i jest chyba moim ulubionym albumem, z checia tez bym posłuchał najnowszej koncertowki;] ma ktos? i jak?
O kurde, Metalophil, jesteś gośćMetalophil pisze:ftp://81.177.7.77/video/Aria/Aria_-_Kla ... a_Aria.aviM@ti pisze:A możesz podać mi tytół tego koncertu. I czy da się go skądś ściągnąć. Bym chętnie zobaczył. Patrzyłem na masterlandzie ale u mnie z ruskim cienko i nic tam nie mogę wyczytaćMetalophil pisze:Super jest też videobootleg z koncertu z orkiestrą symfoniczną, który nie chwaląc się posiadam Very Happy - zjadają Metallicę bez popity! YEAH!.
HIR JU AR :beer