Bartdeath--->mi tam wsio ryba, możemy w sumie...
IRON MAIDEN vs JUDAS PRIEST
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: IRON MAIDEN vs JUDAS PRIEST
Prawda jest taka, że oba zdania są fałszywe, znaczy wyrwane zupełnie z kontekstu i tak naprawdę mojego cytatu zapewne nie podziela Bartdeath, tak samo cytat u Barta ma literówki i także jest wyrwany ze zdania
. Jakby co - to on zaczął! 
No to usuwam :beer
:rocx
-
executioner
- -#Wrathchild

Ale ja porównuje pod względem lat 90 bo nie będe się por az setny o latach 80 wyrażał. Cenie ten okres w twórczości obu kapel(z JP znam tylko british steel z tego okresu) ale te lata mają już swoje lata i muzyka zmierza w nieco innym kierunku niż wtedy. A nawiasem mówiąc nie wiedziałem że was tak dużo będzie na tym forum już miałem okazje natknąć się na 4 z was zobaczymy jaki eniespodzianki czas przyniesie
Jeszcz bedzie kilka niespodzianek.
Nie poznaje Cie kansas takiś łagodny i bogobojny , widać nie czujesz się jeszcze zbyt pewnie na nowym forum.
Nie poznaje Cie kansas takiś łagodny i bogobojny , widać nie czujesz się jeszcze zbyt pewnie na nowym forum.
-
executioner
- -#Wrathchild

Bo ja musze najpierw poznać grunt.Bartdeath pisze:Jeszcz bedzie kilka niespodzianek.![]()
-
Pogromca Debilnych Blogów
- -#Wrathchild

Maiden ofkorz, Judas znam tylko z "Screaming for Vengeance" i "Angel of Retribution"-bdb, ale nie ma porównania do Dziewicy
-
Deleted User 622
Zdecydowanie lepsze jest JP. Lepsi muzycy, zróżnicowana dyskografia i wytyczenie nowych ściezek w heavy metalu.
S L A Y E R :solo
PS: Glupi temat, czyli co teraz o kazdym zespole bedziemy zakladac i toczyc walki... ?:> IM VS Predator
PS: Glupi temat, czyli co teraz o kazdym zespole bedziemy zakladac i toczyc walki... ?:> IM VS Predator
Jazz is not dead, it just smells funny.
Oba są do kitu. Powinni tego zabronić.
szczególnie MaidenDeaDe pisze:Oba są do kitu. Powinni tego zabronić.
zamknijcię tą ankietę bo nic sensownego nikt tu nie napisze...najwyżej powyklina egzekutionera za głupotę
-
executioner
- -#Wrathchild

Ja ciebie moge powyklinac za głupote. Mam manie porównywania i to dopiero początek durnych ankiet. Chyba że mi sie znudzi to forum a własnie odczuwam takie objawy bo nie podchodzą mi fora w których się gada o gołąbkach i nic sie nie dzieje no chyba że mi sie chce spać.
Dobra zawieszam swoją działalnośc na tym forum bo zaraz chyba zasne.
Może tak prewencyjnie dopisać coś do nazwy działu...
"Ankiety - NIE dla idiotów" prezentuje się ładnie, nieprawdaż?
"Ankiety - NIE dla idiotów" prezentuje się ładnie, nieprawdaż?
KMFDM
kansas vs.exekutioner zaczyna się irytować
Poczekajcie jeszcze troche , zostaniecie niedlugo zbluzgani od najgorszych gnid itd.
Mieliśmy przykre doswiadczenia z tym kolesiem na forum Judas Priest.
Pierwszy ban od niepamietnych czasów.

Poczekajcie jeszcze troche , zostaniecie niedlugo zbluzgani od najgorszych gnid itd.
-
executioner
- -#Wrathchild

Podaj im linki ale jak narazie to mnie jeszcze nikt tak ostro ni ewkurzył
executioner pisze:Ja ciebie moge powyklinac za głupote. Mam manie porównywania i to dopiero początek durnych ankiet. Chyba że mi sie znudzi to forum a własnie odczuwam takie objawy bo nie podchodzą mi fora w których się gada o gołąbkach i nic sie nie dzieje no chyba że mi sie chce spać.
-
executioner
- -#Wrathchild

ktos ty deade?? Tzn. jaki masz nick na DOTF??
-
Deleted User 1309
Bartdeath przestan prowokowac . Widac , ze kolesiowi na tym zalezy i ze go to cieszy .kansas vs.exekutioner zaczyna się irytować
to coś słabawe to forum
skoro ban od niepamiętnych czasów ;p nie no żart heheh...w sumie czasami można przydatne rzeczy na nim znaleźć....np info o nagraniu trzech geniuszy wokalnych tate/halford/dickinson....
jakis czas temu sie do tego dokopałem
-
executioner
- -#Wrathchild

Moglibyście do cholery docenić to że się staram?? A nie jest łatwo.
O tak to chyba mój jedyny rozsądny temat na tamtym forum.Scorpien pisze:czasami można przydatne rzeczy na nim znaleźć....np info o nagraniu trzech geniuszy wokalnych tate/halford/dickinson
-
ropuch
nie ma takiej opcjislayer pisze:S L A Y E R OK
chyba jednak IM, ale JP skracaja dystans