Parn pisze:zalicze do tego tak Adriana i Mego starego gra normalnie jak Kerry kiedyś wam przesle nagranie to zobaczycie jak nie wierzycie
No a mój jak Jeff Hanneman.No to kapele mogą zakładać,jeszcze bass vokal i perka potrzebna będzie hehe
A tak poważnie:
Trójka z Ironów
Tony Iommi
Roy Z.
Alexi Laiho
Kirk Hammet
Glenn Tipton
KK Downing
Yngwie Malmsteen
Angus Young
Paul Allender
I wiele by wymieniać....
Parn pisze:wiecie ja musze te nagrania na kompa wrzucic ale poczekajcie jeszcze musze kiedy go nagrac teraz....wiecie po latach ma taką wprawę jeszcze że nie wiem co powiedziec....
No czekamy i czekamy i nic nie widzimy.. Coś się ociągasz a podejrzewam, że zrzucenie nie jest wcale trudne i dużo czasu nie zajmuje.
ja własnie ściągnąłem sobie troche materiałów gitarowych i moge powiedzieć jedno moim ulubieńcem jest Paul Gilbert gostek poprostu niszczy zarówno unikalnym stylem jak i humorem nie ma to jak grać na klasyku plynąc na pontonie z jakimś pieskiem poprostu gostek niszczy na drugim miejscu postawie Vaia a na trzecim...cała reszte
Adrian Smith(Iron Maiden) Dave Murray(Iron Maiden) Kirk Hammett(Metallica) Alex Skolnick(Testament) Marty Friedman(Megadeth) Adam Jones(Tool) Jeff Loomis(Nevermore) Slash(ex-Guns N' Roses,Velvet Revolver) Chris De Garmo(Queensryche) David Gilmour(Pink Floyd) John Petrucci(Dream Theater)
1) John Petrucci
2) Yngwie Malmsteen
3) Janick Gers
4) Adrian Smith
5) Steve Vai
6) Jason Becker
7) Dave Murray David Gilmour
9) Joe Satriani
10) Tomi Tolkie
11) Kirk Hammett
12) Roy Z
1. John Petrucci (Jas Pietrucha )
2.Ritchie Blackmore
3. Zakk Wylde
4 Steve Vai
5. Yngwie Malmsteen
6. Tony Iomi
7. Adrian Smith
8. Jason Becker
9. David Gilmour
10 Kirk Hammet
11. Jimmi Page
Niekoniecznie w tej kolejnosci.
Jest tego trochę. Przeczytaj sobnie regulamin a wszystko stanie się jasne...(są np warny za offtopowanie, tylko dziwię się że ja żadnego jeszcze nie dostałem )
Frouse pisze:Nieźle. Skończy się niezbyt dobrze... uuaaahahaha! Juz cały drżę...
Ja Cię wcale nie ostrzegam.... ale skończyć jak Apparition zawsze możesz... zresztą - mnie to wali. W sumie do Apparitiona Ci daleko więc i tak się pewnie nie masz czym martwić
Nikt Ci nie każe drżeć - to tylko Forum i nic więcej...
Ależ Maleńki, tu nie chodzi o to żebyś drżał, tylko przestrzegał regulaminu. Dla przeciętnie inteligentnego człowieka to chyba nie jest trudne, prawda?
Co do tematu, to dla mnie bezapelacyjnie Petrucci. Co do reszty to muszę trochę pomyśleć.
Jakiego ostrzeżenia??
A co do atmosferki, to rzeczywiście przywitanie było bez jaj, ale to nic...
Podoba mi się to forum.
Copycat, nie musisz uświadamiać mnie w konieczności zapoznania sie z regulaminem ale z tymi CapsLockami to już przegięcie aaahahaha!
A w dodatku taka uwaga od mr Vlad Tepes....