HALL OF METAL festival 2006 stał się faktem! Wszystkie zapowiadane zespoły potwierdziły już swój udział! 20 kwietnia 2006 zapraszamy na jeden z najwiekszych koncertów metalowych ostatnich lat w Polsce. Wystąpią: SODOM(Niemcy), HOLY MOSES(Niemcy), ASSASSIN(Niemcy), TURBO(Polska), ARAKAIN(Czechy), FATAL EMBRACE(Niemcy), SAPROS(Polska), PANZER' FAUST(Polska), THE NO-MADS(Polska), PUSSY BUSTERS(Polska) i MIECZ WIKINGA(Polska). Początek o godz. 13:00, otwarcie bram od 11:30. W przyszłym tygodniu podamy ostateczną cenę biletów i punkty ich sprzedaży. Zapewniamy że nie przekroczą 60 zł! Więcej szczegółów podamy wkrótce.
Zwłaszcza, że nazwy takie jak Miecz Wikinga, Pussy Busters czu juz NO - MADS (bez podtextów) przyciągają
No i jeszcze SodoM dla Kei...
Probelemem jest tylko to, że to jest 2 tyg przed maturką.
jak miło, że o mnie pomyśleli. no na wujka Toma & co to by się tzreba wybrać. jak będę miała prezentację na polski zrobioną to nie omieszkam się pojawić. w końcu tzreba troche relaksu przed maturą, co nie??
a tak serio, godzinka dla Assassin, poltorej dla Onkel Toma. Napalm o wieczornej porze i to za taka cene. Jade!
Zbieramy ekipe i atakujemy wroclaw, Swarozyc rozumiem, ze Ciebie pytac nie musze :] :>
Jakoś nie wzbudza we mnie entuzjazmu ten festival Znam dwie kapelki z tego składu Sodom i Turbo, fajnie było by zobaczyć ale jakoś narazie nie mam ochoty się tam wybierać
HALL OF METAL festival 2006 stał się faktem! Wszystkie zapowiadane zespoły potwierdziły już swój udział! 20 kwietnia 2006 zapraszamy na jeden z najwiekszych koncertów metalowych ostatnich lat w Polsce. Wystąpią: SODOM(Niemcy), HOLY MOSES(Niemcy), ASSASSIN(Niemcy), TURBO(Polska), ARAKAIN(Czechy), FATAL EMBRACE(Niemcy), SAPROS(Polska), PANZER' FAUST(Polska), THE NO-MADS(Polska), PUSSY BUSTERS(Polska) i MIECZ WIKINGA(Polska). Początek o godz. 13:00, otwarcie bram od 11:30. W przyszłym tygodniu podamy ostateczną cenę biletów i punkty ich sprzedaży. Zapewniamy że nie przekroczą 60 zł! Więcej szczegółów podamy wkrótce.
ropuch pisze:ta....20.04 to czwartek co bardzo zmniejsza atrakcyjnosc. za daleko mam niestety :/
Dokładnie, dzień porażkowy Ale w sumie to zrozumiałe, koncert organizuje jakieś Dragon Force Management (chyba nowi na polskim rynku, jeśli nie to mnie poprawcie), więc pewnie liczą sie z kosztami. Wynajecie Hali Ludowej w dniach pon-czw bodajże 15 tys.zł a w innych dniach 25 tys.zł Wieć się im nie dziwie