Taksyzygy pisze:A w produkcji którego albumu maczał palce niejaki Roy Z ?Teraz weź się za najnowszy album - Angel of RetributionTego?
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
o to, to... growlować mu sie zdarza coraz częściejMetalophil pisze:próbuje to jakoś nadrabiać zmianami linii melodycznych i growlem
-
ropuch
tobink pisze:nie lubie zbytnio gejów Wink
Co sa Wam winni? Zrobili Wam cos w pupe czy co ?Iron Marcin pisze:Ja tez nie lubie gejow,
-
Deleted User 622
Kiedyś w jakimś wywiadzie mówił ze chętnie nagrałby blackową płytęhellrider pisze:o to, to... growlować mu sie zdarza coraz częściejMetalophil pisze:próbuje to jakoś nadrabiać zmianami linii melodycznych i growlemmoże sie chce chłopak na starość na jakiś satanistyczny death metal przerzucić :rocx
-
ropuch
haha chetnie bym sobie tego posluchalmetal pisze:Kiedyś w jakimś wywiadzie mówił ze chętnie nagrałby blackową płytęhellrider pisze:o to, to... growlować mu sie zdarza coraz częściejMetalophil pisze:próbuje to jakoś nadrabiać zmianami linii melodycznych i growlemmoże sie chce chłopak na starość na jakiś satanistyczny death metal przerzucić :rocx
może blackowcy są dla niego bardziej... męscymetal pisze:Kiedyś w jakimś wywiadzie mówił ze chętnie nagrałby blackową płytę![]()
-
ropuch
przepraszam, ze pytam, ale czy to mialo byc smieszne? jesli tak to cos Ci nie wyszlo.hellrider pisze:może blackowcy są dla niego bardziej... męscymetal pisze:Kiedyś w jakimś wywiadzie mówił ze chętnie nagrałby blackową płytę![]()
-
Deleted User 622
Nie bardziej niz rozkraczony gitarnik na twoim avie. Proponowałbym przestać szydzićhellrider pisze:może blackowcy są dla niego bardziej... męscymetal pisze:Kiedyś w jakimś wywiadzie mówił ze chętnie nagrałby blackową płytę![]()
-
executioner
- -#Wrathchild

No i plan się powiódł wyłapałem większość userów z DOTF chociaż jeszcze 10% z nich ale to już qwestia czasu.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
A kogo wyłapałeś? Przedstaw ich nickiexecutioner pisze:No i plan się powiódł wyłapałem większość userów z DOTF chociaż jeszcze 10% z nich ale to już qwestia czasu.
mamy sie bac czy jak??executioner pisze:No i plan się powiódł wyłapałem większość userów z DOTF chociaż jeszcze 10% z nich ale to już qwestia czasu.
metal pisze:Nie bardziej niz rozkraczony gitarnik na twoim avie. Proponowałbym przestać szydzićhellrider pisze:może blackowcy są dla niego bardziej... męscymetal pisze:Kiedyś w jakimś wywiadzie mówił ze chętnie nagrałby blackową płytę![]()
luzujcie zwieraczeropuch pisze:przepraszam, ze pytam, ale czy to mialo byc smieszne? jesli tak to cos Ci nie wyszlo.hellrider pisze:może blackowcy są dla niego bardziej... męscymetal pisze:Kiedyś w jakimś wywiadzie mówił ze chętnie nagrałby blackową płytę![]()
gitara.pl ???hellrider pisze:luzujcie zwieracze
-
Deleted User 622
Nie zycze sobie takich pyskówek synku.hellrider pisze:metal pisze:Nie bardziej niz rozkraczony gitarnik na twoim avie. Proponowałbym przestać szydzićhellrider pisze: może blackowcy są dla niego bardziej... męscyluzujcie zwieraczeropuch pisze:przepraszam, ze pytam, ale czy to mialo byc smieszne? jesli tak to cos Ci nie wyszlo.hellrider pisze: może blackowcy są dla niego bardziej... męscy
-
ropuch
na zywo tez jestes taki pyskaty?hellrider pisze:ropuch napisał:
hellrider napisał:
metal napisał:
Kiedyś w jakimś wywiadzie mówił ze chętnie nagrałby blackową płytę Rolling Eyes
może blackowcy są dla niego bardziej... męscy Laughing
przepraszam, ze pytam, ale czy to mialo byc smieszne? jesli tak to cos Ci nie wyszlo.
luzujcie zwieracze
na żywo też zgrywasz cwaniaka?ropuch pisze:na zywo tez jestes taki pyskaty?
1. Nie jestem twoim synemmetal pisze:Nie zycze sobie takich pyskówek synku.
2. Nie jesteś moim ojcem
3. Dalej podtrzymuje to co napisałem wyżej
4. Koniec offtopa
priest forever
-
ropuch
zobaczysz jak sie spotkamy.hellrider pisze:ropuch napisał:
na zywo tez jestes taki pyskaty?
na żywo też zgrywasz cwaniaka?
co was ludzie napadło???!!! czepiacie się jeden drugiego o nic, peace :beer
Dresiarskie teksty, nie zniżajcie sie do ich poziomu.ropuch pisze:zobaczysz jak sie spotkamy.hellrider pisze:ropuch napisał:
na zywo tez jestes taki pyskaty?
na żywo też zgrywasz cwaniaka?