Najlepszy album DEATH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ropuch
Najlepszy album DEATH
Który album DEATH jest Waszym zdaniem najlepszy?? Nie jestem pewiem czy takiego tematu juz nie było....więc jakby co to zaorać go 
Re: Najlepszy album DEATH
the sound of... rzekłbym 
-
ropuch
ja nie wiem czy dobrze zaglosowalem
zaczynam miec wyrzuty sumienia wahalem sie miedzy TSOP i ITP....w koncu to zawsze ITP byl moim ulubionym, ale jakos ostatnio wzielo mnie na Sound.....nie wie czy dobrze zrobilem
jeszcze w depreche wpadne 
ta kapela to ma wszystko najlepsze i wogóle jest najlepsza po prostu
z tych genialnych wszystkich to ja lubię bardziej niż inne individual thought patterns
ten skład tam powala na niej
z tych genialnych wszystkich to ja lubię bardziej niż inne individual thought patterns
ten skład tam powala na niej
Ja to chciałem napisać...MiKi pisze:ta kapela to ma wszystko najlepsze i wogóle jest najlepsza po prostu
A ja się wyłamię i zagłosuję na Humana:] Chociaż Symbolic też niczego sobie...
-
ropuch
.....i zapomnialem dodac, ze nalezna czcia nalezy tez otoczyc Leprosy
swietna plyta....
Ja najbardziej wielbie Symbolic . Pierwszy album tej kapeli jaki wpadl mi w lapska, piekny,klasyczny.
Moje pierwsze spotkanie z tym zespolem, z tym czlowiekiem, spotkanie idealne i nie do zapomnienia. Potem pokochalem kazda z plyt tego zespolu (gorsze i lepsze,ale kazda miala chociaz maly procent "tego czegos"). Ale to najbardziej Symbolic zaszyl mi sie w mozgu :]
Do tych "lepszych" bezwatpienia moge dopisac: Sound, Individual Thought Patterns, Human czy debiut! Wspanialy czlowiek, wspaniala muzyka!

Moje pierwsze spotkanie z tym zespolem, z tym czlowiekiem, spotkanie idealne i nie do zapomnienia. Potem pokochalem kazda z plyt tego zespolu (gorsze i lepsze,ale kazda miala chociaz maly procent "tego czegos"). Ale to najbardziej Symbolic zaszyl mi sie w mozgu :]
Do tych "lepszych" bezwatpienia moge dopisac: Sound, Individual Thought Patterns, Human czy debiut! Wspanialy czlowiek, wspaniala muzyka!

Jazz is not dead, it just smells funny.
ojj... jakos ta iropuch pisze:.....i zapomnialem dodac, ze nalezna czcia nalezy tez otoczyc Leprosyswietna plyta....
Spiritual Healing nigdy nie mogly sie u mnie odnalezc na dluzej :]
Pomimo,ze materialy sa dobre, to jednak chyba dla mnie z tych slabszych w karierze
Jednak Crystaliczne brzmienie robi swoje
-
ropuch
z kolei u mnie SH to chyba jedyny album, ktory mi do konca jakos nigdy nie wszedl ;]slayer pisze:Spiritual Healing
no wlasnie
, bo on juz taki jest, zimny dran 
living monstrosity.. . . altering the future ..within the mind . . ..low life
no i tytułowy .. .to przeciez cudo jest
no i tytułowy .. .to przeciez cudo jest
-
ropuch
jednym sie podoba innym mniej. ja naleze do tej drugiej grupy 
no mi się strasznie podoba.. jednak co racja to racja .. .wskazałbym go jako najsłabszy z całej dyskografii
The Sound Of Perseverance
Bez dwóch zdań. A Moment Of Clarity zabija 
Symbolic, bo zacna jest to płyta niezmiernie. "Zero Tolerance", tytułowy no i "Crystal Mountain", że o zakończeniu nie wspomnę. Do tego uważam, że to najlepiej brzmiący album DeF...
reaktywacja
a ja nie zagłosuję. o
nie moge wybrać tego jednego jedynego, bo od Human wszystkie są na równym - czyt. genialnym - poziomie
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
Individual Thought Patterns moja ulubiona płytka, nie ujmując oczywiscie niczego pozostałym genialnym produkcja
Jakoś tą płytę zawsze najchętniej słuchałem bo uważałem i uważam ją za najbardziej "techniczną" z całego dorobku Death
Jakoś tą płytę zawsze najchętniej słuchałem bo uważałem i uważam ją za najbardziej "techniczną" z całego dorobku Death
- Iron Marcin
- -#Invader

Ja nie bede glosowal bo znam tylko symbolic(ktorego slucham chociazby teraz),wiec to nie ma sensu. Ale w najblizszym czasie zamierzam kupic The Sound Of Perseverance,a pozniej juz wszystko jak leci. Jak dla mnie plyta genialna, ale nie znam innych ,wiec nie moge powiedziec, ze najlepzsa :solo