dokladnieŻelazny pisze:Owszem,wystarczy dowód,ale kolega Kos go chyba jeszcze nie posiada
Manowar - trasa 2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Manowar - trasa 2006
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Jeśli uda się załatwić busa z Katów do Ostravy, to i ja się z Wami zabiorę :rocx
Do czech sie na dowod wjezdza..Ironkos pisze:Jezeli uda mi sie do tego czasu wyrobic paszport to jade.
PS: nie orientuje sie ktos czy do wyrobienia paszportu musze do urzedu miasta jechac z dwojka rodzicow czy moge tylko z jednym?
Czy potrzebny jest mi akt urodzenia?
No i co to do cholewci jest BOI ?
dodaj koszty przesylki i ewentualnych prowizji za platnosc, czyli jakies 107zl w przypadki ticket-art.czMaidenholik pisze:A na koncert w Pilznie (dzien po Ostrawie) - 690 koron, a wiec mniej wiecej 90 zl., takze nie jest zleiron84 pisze:Bilety na koncert w Zlinie kosztuja 30 euro
Kolega jest niepełnoletniTicketArt pisze:Do czech sie na dowod wjezdza..Ironkos pisze:Jezeli uda mi sie do tego czasu wyrobic paszport to jade.
PS: nie orientuje sie ktos czy do wyrobienia paszportu musze do urzedu miasta jechac z dwojka rodzicow czy moge tylko z jednym?
TicketArt pisze:Do czech sie na dowod wjezdza..Ironkos pisze:Jezeli uda mi sie do tego czasu wyrobic paszport to jade.
A posty wyżej czytałeś? Dowód = pełnoletność. Inaczej to sobie można na paszport polsatu pojechać...
tymczasowy mozna miec wczesniej (chyba od 16) co niektorzy wykorzystuja wyrabiajac sobie i machajac ekspedientkom w sklepach nielegalnie kupujac alkohol i papierosyA posty wyżej czytałeś? Dowód = pełnoletność. Inaczej to sobie można na paszport polsatu pojechać...
-
ropuch
hm....a mnie mowiles ze ich ubostwiaszS1MON pisze:heh, ja tam do samowara sie nigdy nie przekonamMetalophil pisze:dla mnie przeczytanie nazwy trasy wystarczyło do podjęcia decyzji![]()
![]()
- jakoś nie przekonują mnie "demony, smoki i wojownicy"
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Gusta się zmieniająropuch pisze:hm....a mnie mowiles ze ich ubostwiaszS1MON pisze:heh, ja tam do samowara sie nigdy nie przekonamMetalophil pisze:dla mnie przeczytanie nazwy trasy wystarczyło do podjęcia decyzji![]()
![]()
Gadasz jak moherowy beretNitek pisze:tymczasowy mozna miec wczesniej (chyba od 16) co niektorzy wykorzystuja wyrabiajac sobie i machajac ekspedientkom w sklepach nielegalnie kupujac alkohol i papierosy
-
ropuch
a sam nigdy nie kupowales alku/fajek nielegalnie ?Nitek pisze:tymczasowy mozna miec wczesniej (chyba od 16) co niektorzy wykorzystuja wyrabiajac sobie i machajac ekspedientkom w sklepach nielegalnie kupujac alkohol i papierosy
wlej we mnie pól litra wódki a i tak czegos takiego nie powiemropuch pisze:hm....a mnie mowiles ze ich ubostwiaszS1MON pisze:heh, ja tam do samowara sie nigdy nie przekonamMetalophil pisze:dla mnie przeczytanie nazwy trasy wystarczyło do podjęcia decyzji![]()
![]()
w fajkach nie gustuje a co do alkoholu to bardzo malo pije a jak bylem mlodszy to jeszcze mniej, moze ew kiedys podpadlem pod drugi powod "...nietrzezwym..." ale w sumie watpliwe bo nie upadlam sie alkoholemropuch pisze:a sam nigdy nie kupowales alku/fajek nielegalnie ?Nitek pisze:tymczasowy mozna miec wczesniej (chyba od 16) co niektorzy wykorzystuja wyrabiajac sobie i machajac ekspedientkom w sklepach nielegalnie kupujac alkohol i papierosy
-
ropuch
hm.....Nitek pisze:ale w sumie watpliwe bo nie upadlam sie alkoholem
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Nitek pisze:a co do alkoholu to bardzo malo pije
Mniej niż teraz nie oznacza, że mało piłeśNitek pisze:a jak bylem mlodszy to jeszcze mniej,
Ale miałes tymczasowy dowód i nie było problemów?Nitek pisze:moze ew kiedys podpadlem pod drugi powod "...nietrzezwym..."
nigdy nie mialem tymczasowegovBrand pisze:miałes tymczasowy dowód i nie było problemów?
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Jezu, ja myslalem, ze tu jakies newsy fajne, a Wy off-topujecie:(. Dajcie juz spokoj - lepsze miejsca sa do tego na tym forum
Co do wyjazdu, za ok. 2 tyg. bede wiedzial jak z busem, takze dam tu znac 
-
ropuch
z wodka to w ogole u ciebie ciezko to o halbie lepiej nie gadajmyS1MON pisze:wlej we mnie pól litra wódki a i tak czegos takiego nie powiemropuch pisze:hm....a mnie mowiles ze ich ubostwiaszS1MON pisze: heh, ja tam do samowara sie nigdy nie przekonam
To jak...jest organizowany jakis zmasowany atak ze Slaska ?
chyba sie powoli ksztaltujeiron84 pisze:To jak...jest organizowany jakis zmasowany atak ze Slaska ?
a tak w ogole to da sie juz kupic bilety do ostravy?
oooo....
"sztany, glany, &%#$ złamany"
"skóra, fura i komóra" a oprócz tego walimy olejek na ogolone klaty, zapuszczamy włoski i robimy sobie loczki, a następnie skórzane spodnie (o 2 numery za małe, coby nabiał uciskały) i jadymy!!1
moze po koncercie któryś (któraś) się załapie na akt z jednym z Wojowniczych Samowarów??
"sztany, glany, &%#$ złamany"
"skóra, fura i komóra" a oprócz tego walimy olejek na ogolone klaty, zapuszczamy włoski i robimy sobie loczki, a następnie skórzane spodnie (o 2 numery za małe, coby nabiał uciskały) i jadymy!!1
moze po koncercie któryś (któraś) się załapie na akt z jednym z Wojowniczych Samowarów??