Poklikamy?EvE pisze:Dzień dobry w gronie szesnastek.
Ewa
13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
My tu gadu gadu....a tymczasem na oficjalnej stronie RAGE info jakoby grali na MORku
http://www.rage-on.de/content/en/dates/06.html
http://www.rage-on.de/content/en/dates/06.html
CR Costa RicaSat. 15.07.2006 CR Vizovice Masters Of Rock
LOL
Hammerfall mial dobry start, ale skonczyli jako przecietny boysband
Mozesz sie smiac do woli (pod warunkiem, ze bedziesz znal tworczosc tychze kapel)...nie mam jeszcze tak nasyfione w glowie, zebym sie obrazil za to, ze smiejesz sie z jakiegos tam zespolu....Fear pisze:Kariera kareirą, ale muzyka muzyką... Jak dla mnie bomba:] A może pośmiejemy się z zespołów , które Ty lubisz, co?
Hammerfall mial dobry start, ale skonczyli jako przecietny boysband
Hehehe... Faktycznie, można rzec "metalowy boysband"
Mój znajomy kiedyś podsumował Blind Guardian jako "metalowe Kelly Family" (tak to jest, jak się chórków nawali do takiego "Nightfalla") 
A kolegę mam nowego, co mi się nie pozwala z Man0waRa śmiać
A kolegę mam nowego, co mi się nie pozwala z Man0waRa śmiać
Jak tak dalej pojdzie to i Hammerfall sie zjawi...co oni im wszystkim zaplacili za 5 koncertow z gory, czy pomysly na zespoly im sie skonczyly ?
-
Deleted User 357
Jeśli to prawda(a jeśli tak to greatMy tu gadu gadu....a tymczasem na oficjalnej stronie RAGE info jakoby grali na MORku
No bardzo bym chcial...ale ten konerct niestety nie jest wypisany w czesci trasy z Freedom call...pozyjemy zobaczymyŻelazny pisze: Jeśli to prawda(a jeśli tak to great)to myślę że można się też spodziewać Freedom Call
SZYBKIE PODSUMOWANIE: Plan wyglada teoretycznie tak:
Piatek: Masterplan, Gamma Ray, Helloween (rodzinka znowu razem)
Sobota: Rage + COS
Niedziela: Korpiklaani, Edguy (czyli wesole granie na zakonczenie)
Gdzies pomiedzy Kreator i The Gathering
Dalej nie znamy zespolu - legendy i wszystko wskazuje na to, ze ta legenda bedzie gwiazda tego spendu
Dobra, skączmy tę farsę... Ale fakt faktem, mało się o nich mówi, a szkoda...:]iron84 pisze:Mozesz sie smiac do woli (pod warunkiem, ze bedziesz znal tworczosc tychze kapel)...nie mam jeszcze tak nasyfione w glowie, zebym sie obrazil za to, ze smiejesz sie z jakiegos tam zespolu....
To jak mój znajomy zobaczył z daleka koszulkę jakiegoś tam "Iron Maiden", na której członkowie zespołu są owinięci brytyjską flagą to się mnie zapytał:" A to co jest? Kelly Familly?Lucy pisze:Mój znajomy kiedyś podsumował Blind Guardian jako "metalowe Kelly Family"
Wiesz, kiedyś metal nie był tak popularny wśród młodszej młodzieży, więc jedyne włochate to było Kelly Family. Dawać ich na Masters of Rock*! Tak!
*jak się postarają, to rock im wyjdzie
*jak się postarają, to rock im wyjdzie
Lucy pisze:Wiesz, kiedyś metal nie był tak popularny wśród młodszej młodzieży
Jakie nie? To właśnie teraz nie jest
Ja wiem, nie to co w latach 80-tych 
A Iron Maiden i tak od Kelly Family zrzyna! (Jestem na etapie poszukiwania dowodów)
A Iron Maiden i tak od Kelly Family zrzyna! (Jestem na etapie poszukiwania dowodów)
Ale czyż to nie było piękne? Czy kiedy podszedłeś do takiego małego chłopczyka/dziewczynki i się zapytałeś/aś:" Ej stary/stara, czy znasz Iron Madien?" to ktoś powiedział:"Nie, sorry stary, ale nie!"?????Lucy pisze:Ja wiem, nie to co w latach 80-tych![]()
Odpowiedź brzmi : NIE!
A teraz to można tylko płakać...
No to ja już mam jeden, że w sumie rodzaj muzyki jest podobny... Ale już się zagłębiam w literaturę:]Lucy pisze:A Iron Maiden i tak od Kelly Family zrzyna! (Jestem na etapie poszukiwania dowodów)
Snilo mi sie dzisiaj, ze bilety przyszly.
To chyba dobry znak
To chyba dobry znak
Sny się tłumaczy odwrotnie...Da5id pisze:Snilo mi sie dzisiaj, ze bilety przyszly.
Ale nie zapeszajmy:]
The Gathering bedzie gral w piatek
Panowie organizatorzy cos sie opierdzielaja... nie uaktualniaja stronki itd
Jeszcze nie raczyli zapodac newsem o wystepie RAGE !!! tymczasem wg info, ktore wyszperalem kolejnym potwierdzonym bandem jest (a w zasadzie bedzie) APOCALYPTICA
Ciagle czekam na gwiazde - legende....
Panowie organizatorzy cos sie opierdzielaja... nie uaktualniaja stronki itd
Jeszcze nie raczyli zapodac newsem o wystepie RAGE !!! tymczasem wg info, ktore wyszperalem kolejnym potwierdzonym bandem jest (a w zasadzie bedzie) APOCALYPTICA
Ciagle czekam na gwiazde - legende....
-
Deleted User 357
Hmm....Może byćiron84 pisze:tymczasem wg info, ktore wyszperalem kolejnym potwierdzonym bandem jest (a w zasadzie bedzie) APOCALYPTICA
No to by było całkiem świetne... Jeśli jeszcze Judasi przyjadą, to za taką cenę to tylko szukać biletówŻelazny pisze:Hmm....Może byćiron84 pisze:tymczasem wg info, ktore wyszperalem kolejnym potwierdzonym bandem jest (a w zasadzie bedzie) APOCALYPTICA
Tak, Blind Guardian, Dream Theater i Therion, że o Ironach przez grzeczność nie wspomnęFear pisze:Jeśli jeszcze Judasi przyjadą
Lucy pisze:Tak, Blind Guardian, Dream Theater i Therion, że o Ironach przez grzeczność nie wspomnę