13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Taaak! Muszę ich poprzytulać!
(Są tylko dwa zespoły, których muzyków chciałabym przytulać)
(Są tylko dwa zespoły, których muzyków chciałabym przytulać)
A jakie to są?Lucy pisze:(Są tylko dwa zespoły, których muzyków chciałabym przytulać)
Domyśl się w kontekście mojego poprzedniego postu 
Blind'ów i Dream'ów? 
Niestety nie wygrał pan marchewki.
Lucy pisze:Niestety nie wygrał pan marchewki.
No bo przecież nie chodzi o Helloween z akcentem szkockim? Czy to coś Maiden?
A jemu to co się stało? 
Nic... Ale nadal nie wiemy jakie to zespołyLucy pisze:A jemu to co się stało?
OFICJALNE POTWIERDZENIE do skladu dolaczaja:
APOCALYPTICA
RAGE
LEAVE'S EYES
--lista zagranicznych (nie czeskich kapel) ciagle nie zamknieta
Patronat nad festiwalem objelo jedno z najwiekszych czasopism muzycznych w Europie ROCK HARD.....bedzie ogien prosze panstwa...
Co do Apokow

Cytat w moim tlumaczeniu z czeskiego "Po Helloween nastepna swiatowa gwaizda - Apoca....finskich czrodziejow smyczkow prawdopodobnie zobaczycie w show jakiego dotychczas europejski kontynent nie widzial. Wiecej informacji przekazemy po potwierdzeniu tej wiadomosci"
EDIT: YYY to show Apokow to wcale nie taka radosna wiesc, bo istnieja obawy, ze chodzi tu o specjalnych gosci na koncercie, gosci z ktorymi Apoca nagrala jakies tam kawalki czyli HIM, THE RASMUS oraz DIE HAPPY (moze to ktos potwierdzic, bo ostatnie dokonania Apokow sa mi mgliscie znane)
O tym, ze organizatorzy staraja sie o zaproszenie tych 3 zespolow krazyly juz kiedys plotki, o czym pisalem, tak wiec w tym momencie to sa na 70% kolejne "gwiazdy" festynu....
Co do Leave's eyes, bo nie wiem jak ekpia nasza w temacie jest zorientowana, to projekt wokalistki Theater of Tragedy. Nie wszystkim sie to bedzie podobac, bo to raczej wolniejsze klimaty z uwydatnieniem glosu wokalistki
. Mi sie podoba, jestem na TAK
APOCALYPTICA
RAGE
LEAVE'S EYES
--lista zagranicznych (nie czeskich kapel) ciagle nie zamknieta
Patronat nad festiwalem objelo jedno z najwiekszych czasopism muzycznych w Europie ROCK HARD.....bedzie ogien prosze panstwa...
Co do Apokow
Cytat w moim tlumaczeniu z czeskiego "Po Helloween nastepna swiatowa gwaizda - Apoca....finskich czrodziejow smyczkow prawdopodobnie zobaczycie w show jakiego dotychczas europejski kontynent nie widzial. Wiecej informacji przekazemy po potwierdzeniu tej wiadomosci"
EDIT: YYY to show Apokow to wcale nie taka radosna wiesc, bo istnieja obawy, ze chodzi tu o specjalnych gosci na koncercie, gosci z ktorymi Apoca nagrala jakies tam kawalki czyli HIM, THE RASMUS oraz DIE HAPPY (moze to ktos potwierdzic, bo ostatnie dokonania Apokow sa mi mgliscie znane)
O tym, ze organizatorzy staraja sie o zaproszenie tych 3 zespolow krazyly juz kiedys plotki, o czym pisalem, tak wiec w tym momencie to sa na 70% kolejne "gwiazdy" festynu....
Co do Leave's eyes, bo nie wiem jak ekpia nasza w temacie jest zorientowana, to projekt wokalistki Theater of Tragedy. Nie wszystkim sie to bedzie podobac, bo to raczej wolniejsze klimaty z uwydatnieniem glosu wokalistki
Ale wszyscy lubią "wolniejsze klimaty" od czasu do czasu 
I pewnie się będą drzeć "pokaż cycki"
I pewnie się będą drzeć "pokaż cycki"
Leave's Eyes co to jest
?
Sądząc po zdjęciu, czy to ejst coś ala Nightwish ?!
Sądząc po zdjęciu, czy to ejst coś ala Nightwish ?!
No dokładnie... Coś ala Nightwish, aczolwiek chyba bardziej spokojne. Babka, która śpiewa ma głos taki zabardzo nie wyróżniający się.
Poza tym taka muzyka przyjemna dla ucha;]
Poza tym taka muzyka przyjemna dla ucha;]
Ja bym tego nie porownywal do Nightwisha. Moim zdaniem to troche inna bajka...ale ladna bajka....
Noooooo, ładnie grająale ladna bajka....
Srutututu.
Baba na wokalu.
Do tego zespolik utworzony w 2003. Mnie takie świeżości zadko kręcą. Mam nadzieje że to bedzie jakiś rozgrzewacz godzinny. Nie słyszałam jescze od nich nic, ale pewno w maju zobacze.
I napewno bym wolała Within Tempt. bo to jedyne co toleruje z kobietą (i ejszcze Blackmore's Night).
Baba na wokalu.
Do tego zespolik utworzony w 2003. Mnie takie świeżości zadko kręcą. Mam nadzieje że to bedzie jakiś rozgrzewacz godzinny. Nie słyszałam jescze od nich nic, ale pewno w maju zobacze.
I napewno bym wolała Within Tempt. bo to jedyne co toleruje z kobietą (i ejszcze Blackmore's Night).
I hateEvE pisze: I napewno bym wolała Within Tempt
A ja, że pół godzinny...EvE pisze:Mam nadzieje że to bedzie jakiś rozgrzewacz godzinny.
-
Deleted User 357
Leaves Eyes ma wspólnego z Nightwishem tyle co Marduk z Hammerfall
Mnie tam bardzo ich obecnośći na MoR cieszy.No ale jak ktoś jest zamknięty w giej metalu to trudno
Mnie tam bardzo ich obecnośći na MoR cieszy.No ale jak ktoś jest zamknięty w giej metalu to trudno
No ale odrazu widać po wejściu na stronę, że to coś qw tym stylu. Poza tym nawet literki są podobneŻelazny pisze:Leaves Eyes ma wspólnego z Nightwishem tyle co Marduk z Hammerfall
-
Deleted User 357
Super,od dziś literki i wygląd strony świadczą o muzyceFear pisze:No ale odrazu widać po wejściu na stronę, że to coś qw tym stylu. Poza tym nawet literki są podobne
Poza tym że i tu i tu śpiewa kobieta jakoś nie mogę ich zauważyćFear pisze:Zreszta muzycznie są pewne zbierzności, więc Twoje porównanie jest bynajmniej nie na miejscu
Ale chyba taki jaki image sobie zespół wykreuje, to się trochę wiąże z muzyką, nie sądzisz?Żelazny pisze:Super,od dziś literki i wygląd strony świadczą o muzyce
No bo się nie wsłuchiwałeśŻelazny pisze:Poza tym że i tu i tu śpiewa kobieta jakoś nie mogę ich zauważyć