Czy Maiden to twój muzyczny numer 1?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy Maiden to twój muzyczny numer 1?
Oczywiście! Ale inne też lubię i cenię 
Kiedyś zdecydowanie numer 1, ale na chwilę obecną dzielą to miejsce z Turbo i Judas Priest!
IM nie jest moim nr 1..
wogole nie mam nr 1, ale spokojnie mozna wymienic PF, DM, U2..
wogole nie mam nr 1, ale spokojnie mozna wymienic PF, DM, U2..
Pijesz? Nie pisz.
- James__Hetfield
- -#Prowler

IRON i MetallicA to the best zespoły!!
za nimi są Helloween,Judasi,Accept , a pozniej to od humoru zalezy
:rocx
"So let it be written So let it be Done"
- Elevatorman
- -#Clansman

jesli chodzi o mnie to jednym z dwóch liderów .... 2 jest oczywiscie METALLICA od której zacząłem słuchać muzyki:) (dokładniej od oNe- do dzisiaj moj ulubiony utwór i płyta- ...And Justice For all) potem mam wiele kapel które uwielbiam m.in Behemoth, Kreator,Vader,TURBO,DEZERTER, Led Zeppelin , Pink Floyd,Aerosmith itd....
przez okolo 3 lata maideni byli moim numerem jeden ... teraz spadli o jedno miejsce w tyl ... ale nadal to jest moja ukochana dziewica ...
Niech zgadnę - Dream Theater????Kosi pisze:przez okolo 3 lata maideni byli moim numerem jeden ... teraz spadli o jedno miejsce w tyl ... ale nadal to jest moja ukochana dziewica ...
Qrcze coraz więcej Was tu jest hehe: Ty, Fear, Eulogy, Kocian, Copycat, może jeszcze ktoś(przepraszam jeśli pominąłem
Ale spox - sam uwielbiam Dream Theater - pół Polski się przejechało dla tych 3-ech godzin w Arenie :solo :rocx
Aczkolwiek ostatnio mam przerwę w "dreamowaniu"
- Wakterstein
- -#Trooper

Po "balu" sylwestrowym najpierw wracałem do zdrowia przy beatelsach, a teraz cały czas słucham Deep Purple
. Ale słucham na zmianę, rac DP, raz IM, potem LZ. Ale Maideni byli pierwszym zespołem, który mnie bardziej wciągnął (pomijając metallicę, a raczej nie zapominając, to był mój "most" do lepszej muzyki i pierwsze "coś" co kupiłem
). Zespół którego Live (after death), słuchałem na okrągło przez całe wakacje. Nie obchodzi mnie co mówią inni (niektórzy) ludzie na ich temat. Oczywiście nie jest to jedyny zespół, którego słucham.
Potrzebuję tylko pieniędzy na nowe płytki...
Vengaboys :rocx
Maiden jest numerem 1! Słucham wielu zespołów ale to do Ironów zawsze powracam i powracać będę.
P.S.
Trishia- to przestaje być śmieszne :guns
P.S.
Trishia- to przestaje być śmieszne :guns
No wiesz co, każdy ma swój gust.levy88 pisze:Trishia- to przestaje być śmieszne :guns
KMFDM
nie no co Ty . ..boki zrywać .. .. ..levy88 pisze:Trishia- to przestaje być śmieszne
Na pierwszym miejscu i na zawsze Maiden potem długo długo nic potem NWOBHM i cala reszta dobrej muzyki na czele z The Doors kończąc na Nine Inch Nails
Ostatnio zmieniony śr sty 18, 2006 5:10 pm przez Iznogoud, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie się też zdarza czasem wchodzić na forum takiej Dody-Elektrody na przykład żeby im walnąć jakiś komentarz w stylu " biedni co bogów muzyki w życiu nie słyszeli", żadnych supozycji nie wysuwam,ale wiecie...nigdy nic nie wiadomo(pewne jest tylko to, że wszyscy umrzemy)levy88 pisze:Trishia- to przestaje być śmieszne
:beer
eee?Little Moonchild pisze:biedni co bogów muzyki w życiu nie słyszeli
Przez dłuuugi czas Ironi byli moim numerem jeden ale obecnie mam troszke inne preferencje i Dziewica spadła na miejce 4, choc i tak stale mam do nich najwiekszy sentyment
Moja 1 trojka obecnie:
1. Anathema
2. Candlemass
3. Grand Magus
A obok Ironów to jeszcze bym Arie postawił
1. Anathema
2. Candlemass
3. Grand Magus
A obok Ironów to jeszcze bym Arie postawił
MiKi pisze:Little Moonchild napisał:
biedni co bogów muzyki w życiu nie słyszeli
eee?
no co eeeee
dobra dobra będę się starać jasno formułować opinie
krwawisz pisze:3. Grand Magus
hmmmm.... a co to za rodzaj muzyki
Niestety mało kto zna... a ten zespół zasługuje na to żeby go poznać bardziej niz jakikolwiek inny. A to krótka charakterystyka mojego autorstwaLittle Moonchild pisze:hmmmm.... a co to za rodzaj muzyki bo nie znam niestety