No baGreddo pisze:A co? Działo się coś jak poszedłem?
Z Aliena taki macho jest że on nie musi podrywać,kobiety same do niego lgnąGreddo pisze:Do których podbijał, tych "pod nami", czy przy bilardzie?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No baGreddo pisze:A co? Działo się coś jak poszedłem?
Z Aliena taki macho jest że on nie musi podrywać,kobiety same do niego lgnąGreddo pisze:Do których podbijał, tych "pod nami", czy przy bilardzie?
... że mu barmanki znajdują zagubione legitymacje.Żelazny pisze:Z Aliena taki macho

Kurcze nie zauważyłem was a też byłem w GugaŻelazny pisze:W Gugalandrze
Podejrzewam że to nie możliwe :]Anarkies pisze:Kurcze nie zauważyłem was a też byłem w Guga

Trzy mroczne sylwetki, co chwila gonili do kibla i się śmiali, po czasie dwóch się lało już piwem po ryjach, wszyscy zaczęli drzeć japami jakieś głupoty, a potem dwóch czągało się pod stolikiem i czegoś szukali. Do tego chyba daliśmy świeczkę sobie na podłogę. Ciemno tam było co prawda, ale czegoś takiego nie sposób nie zauważyć.EvE pisze:Podejrzewam że to nie możliwe :]Anarkies pisze:Kurcze nie zauważyłem was a też byłem w Guga
W Guga siedziałem niecałą godzinke dlatego was nie zauważyłemGreddo pisze:Trzy mroczne sylwetki, co chwila gonili do kibla i się śmiali, po czasie dwóch się lało już piwem po ryjach, wszyscy zaczęli drzeć japami jakieś głupoty, a potem dwóch czągało się pod stolikiem i czegoś szukali. Do tego chyba daliśmy świeczkę sobie na podłogę. Ciemno tam było co prawda, ale czegoś takiego nie sposób nie zauważyć.
A co, nie wiedziałaś?EvE pisze:Ja tam będe![]()

Jak masz w sobie zbyt dużo %%% to poradzisz złamać kark.Hejvi Mietal Bambo pisze:Znowu do tego nieszczęsnego Guga![]()
Podobno droga do kibelka jest zabójcza