Supporty Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Supporty Iron Maiden
emo noise punk.. np. czy jak ktoś umie opisać te wszystkie gatunki i zna angielski to jest poliglotą? bo w sumie to chyba język już
Raz, ze ich supporty w wiekszosci naleza do sanctuary, wiec im bardziej je beda pokazywac tym wieksze profity.
Dwa, ze to fajnie wyglada jak taki wielki zespol zabiera ze soba mlody raczkujacy jeszcze band - tak samo bylo kiedys z Maiden.
Trzy, Maiden nie musi obawiac sie ze ktos im zabierze show
Dwa, ze to fajnie wyglada jak taki wielki zespol zabiera ze soba mlody raczkujacy jeszcze band - tak samo bylo kiedys z Maiden.
Can The End Be At Hand?
dokładnie, wszystko racja...Stranger pisze:Raz, ze ich supporty w wiekszosci naleza do sanctuary, wiec im bardziej je beda pokazywac tym wieksze profity.
Hmm mi sie Stray podobal. Fajny rozgrzewacz. Zreszta one nie maja za zadanie sie bardzo podobac i porwac tlum, ale raczej wprowadzic w koncertowy klimat 
Can The End Be At Hand?
Niech już będzie te Trivium , tym mniej znany support tym lepiej(paradoksalnie) bo nie będzie takiej szopki jak ostatnio ,że z 20% to nie przyjechało na Ironów i nie umieli prostej frazy zaśpiewać I am Running Free Yeahhh
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Trivium?!takie dzieciaki...ale tez ich przelkne!hehehe
marzy mi sie Running Wild!albo Megadeth!albo Gamma Rey!albo Dimmu Borgor(mimo,ze ich nienawidze!)moze SAXON?!
marzy mi sie Running Wild!albo Megadeth!albo Gamma Rey!albo Dimmu Borgor(mimo,ze ich nienawidze!)moze SAXON?!
O tak Gamma ray byl w Pradze i swietnie sie spisali przed Maiden.
Can The End Be At Hand?
-
Deleted User 1309
Masochista ?marzy mi sie (...) Dimmu Borgor(mimo,ze ich nienawidze!)
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Mareq555 pisze:Masochista ?marzy mi sie (...) Dimmu Borgor(mimo,ze ich nienawidze!)
n
n
NOOOOOOOOOOOOOOOOOO...hehehe taki juz jestem!
Kiedy? Bo na Early Days Tour w Pradze chyba nie było supportu, nie? A kurde Gamma Ray też bym chętnie przyjął. Albo Edguya, tak jak miało być na Mysticu 2003.Stranger pisze:O tak Gamma ray byl w Pradze i swietnie sie spisali przed Maiden.
-
Deleted User 357
Na trasie DOD(Niestety u nas byl beznadziejny Funeral,słaby Frontside i Kat za którym nie przepadam)
Jak dla mnie Frontside jeszcze trochę komiczny, no ale...Żelazny pisze:Na trasie DOD(Niestety u nas byl beznadziejny Funeral,słaby Frontside i Kat za którym nie przepadam)
Kat natomiast to było cudo
Wiem, byłemŻelazny pisze:(Niestety u nas byl beznadziejny Funeral,słaby Frontside i Kat za którym nie przepadam)
-
Deleted User 357
Nawet mi o tym nie przypominaj:[Yaaqb pisze:Ale Edguy by był najlepszym supportem...
Na MOR sobie odbijeszŻelazny pisze:Nawet mi o tym nie przypominaj:[Yaaqb pisze:Ale Edguy by był najlepszym supportem...
-
Deleted User 357
Już sobie odbiłem,rok temuYaaqb pisze:Na MOR sobie odbijesz