15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
Kolejny koncert na którym chciałem zawsze być... i na którym nie będę. 
KMFDM
-
szatanista
- -#Long distance runner

Mimo ze nie jestem fanem to chcialbym zobaczyc ich na zywo, jesli bede mial pieniadze i nie zabraknie biletow to napewno stawie sie na plycie stadionu Legii.
o ja.. kiedyś tak kochałem ich.. nie słucham od lat.. ale chyab musze pojechać. coś mnie zmusza
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

niestety 15 czerwca odpada, akurat wspólnie z innym księzmi wyruszamy do Wielkiej Brytanii na kilka dni w tym zaliczyc Grabd Prix na zuzlu.
Nie ma to jak koncert w dniu egzaminu
. Niestety trzeba odpuścić.
Gunsi w takim składzie to nie Gunsi ale i tak warto jechac by posłuchac Axla
Jade na 100%. Juz raz prawie bylem w Monachium 14 lat temu 
Z biletami trzeba sie wstrzymac, bo czesto koncerty sa odwolywane
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

a wprawe w odwolywaniu ma wlasnie ODYSSEY!!!!!!!!!!MaYeR pisze:Jade na 100%. Juz raz prawie bylem w Monachium 14 lat temu
trzeba uwazac!hehe
Znam ludzi ktorzy do dzis nie dostali kasy za JUDAS PRIEST!
a wlasnie rozni wokalisci tez maja w odwolywaniu sobie tudziez nie wyjsciu na scene wpraweSebastianArcheo pisze:a wprawe w odwolywaniu ma wlasnie ODYSSEY!!!!!!!!!!
-
Deleted User 357
Festiwal trwa od 15 do 17(chyba?) a 15 gra tam Metallica wiec GNR zapewne innego dniaŻelazny pisze:Taka mała ciekawostka:
http://www.mygnr.com/concert/concert2006.html
ech, axl na tym bootlegu z rock in rio 2001 ma juz totalnie zjechany glos, podobnie na tym video z VMA, reszta bendu to kompletnie inny klimat, nie moge patrzec na tych kolesi, szczegolnie na ciula w kubełku z KFC (chyba, ze juz z nimi nie gra? nie wiem.) Ubostwiam GnR, zastanowie sie czy nie pojsc, ale raczej odpuszcze.
-
Żołnierz Północy
- -#Prodigal son

Ja wciaz nie moge jakos uwierzyc ze Asshole Rose chce wpasc...ale napewno pojde!
) wiec moze dlatego tak bardzo kiepsko spiewal (chociaz "Madagascar" wyszla super IMO). Kumpel ich widzial w 2001 r. w Toronto, i powiedzial ze b. dobrze zagrali...
Video z VMA owszem jest 'kiepskie', ale popatrz ze Rose caly czas sobie poprawia cos w uchu (zapomnialem jak to sie nazywasqall666 pisze:ech, axl na tym bootlegu z rock in rio 2001 ma juz totalnie zjechany glos, podobnie na tym video z VMA, reszta bendu to kompletnie inny klimat, nie moge patrzec na tych kolesi, szczegolnie na ciula w kubełku z KFC (chyba, ze juz z nimi nie gra? nie wiem.) Ubostwiam GnR, zastanowie sie czy nie pojsc, ale raczej odpuszcze.
... podobno Axel Rose
[zakładając że to prawda a nie totalny wymysł dziennikarzy] kiedyś powiedział: "dla żydów i polaków nigdy nie zagramy" ... hmmm ... zarówno jednych jak i drugich mam głęboko w poważaniu tak więc na koncert G'N'R wybiorę się z czystą przyjemnością ... oczywiście z szacunku dla zespołu ...
Dowiedziawszy się o tym koncercie, zrezygnowałem z Rolling Stonesów...
Tak apropose tego co Wicker napisał...
Tak apropose tego co Wicker napisał...
Wogóle to słuchaliście tych przecieków z nowej płytki?? Bo ja pierwszy raz od niepamiętnych czasów zamierzam posluchac dopiero oryginalnego, świeżo zakupionego w sklepie albumu 
Sluchalem - zajeboza dla mnie :rocx
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Sam sobie odpowiedzialesjesper pisze:... podobno Axel Rose![]()
[zakładając że to prawda a nie totalny wymysł dziennikarzy] kiedyś powiedział: "dla żydów i polaków nigdy nie zagramy" ... hmmm ... zarówno jednych jak i drugich mam głęboko w poważaniu tak więc na koncert G'N'R wybiorę się z czystą przyjemnością ... oczywiście z szacunku dla zespołu ...
Mi się wydaje, że to Eminem, a nie Axl mówił, ale ja się nie znam. :beer... podobno Axel Rose [zakładając że to prawda a nie totalny wymysł dziennikarzy] kiedyś powiedział: "dla żydów i polaków nigdy nie zagramy"