Eee, spoko, i tak to samo grająWiśnia pisze:Mi się wydaje, że to Eminem, a nie Axl mówił, ale ja się nie znam.
15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
Oboje coś takiego mówili.Wiśnia pisze:Mi się wydaje, że to Eminem, a nie Axl mówił, ale ja się nie znam. :beer
KMFDM
Motorhead czy RHCP ?Artur pisze:to Tool,
Jazz is not dead, it just smells funny.
Hmmmm.......... wybierz Toolaslayer pisze:Motorhead czy RHCP ?
boze myslalem ze pieprzenie o tym, ze axl nienawidzi polakow i zydow to domena nastolatkow z onetu napinajacych sie w necie... ludzie czy do niektorych nigdy nie dotrze, ze nie ma absolutnie zadnego dowodu na to, ze on to powiedzial?
byl koncert w izraelu ? byl... slyszeliscie na wlasne uszy, zeby to powiedzial? nie slyszeliscie, bo nikt tego nie slyszal.. kazdy kto twierdzil inaczej, jak sie go zapytac gdzie slyszal, to podoawal jakies zrodlo, a potem si z tego wycofywal i w koncu przyznawal, ze powiedzial mu tak kolega/starszy brat/sasiadka/ksiadz proboszcz/whoever... najczestsze "zrodla" tej wiadomosci:
- koncert w pradze - byli tam moi znajomi, mnostwo fanow z polski ma ten koncert... nic takiego nie slychac...
- koncert chyba w amsterdamie - sa ludzie, ktorzy maja ten koncert, oczywiscie nic nie slychac
- koncert w rzymie - tez znam takich, ktorzy go maja.. zgadnijcie czy cos slychac...
- ostatnio ktos rzucil konkretna date z chicago tribue.. oczywiscie po sprawdzeniu archiwum okazalo sie to bullshitem
- niektorzy gwiazdorzy podaja text piosenki 'one in a million' .. tylko, ze tam jest "police and niggers", a nie jak podaja "polish and niggers"... a zreszta samo polish and niggers nie ma sensu z gramatycznego punktu widzenia, bo w tak skonstruowanym zdaniu musialoby byc "poles and niggers".. polish jako okreslenie narodowosci moze byc tylko w zdaniu typu "i'm polish" - jestem polakiem, ale nigdy w zdaniu "polish and ktostam" jako "polacy i ktostam"...
texty o spaleniu polskiej flagi na scenie w pradze sa tak zalosne, ze nawet nie skomentuje...
a najlepsze jest to, ze nikt poza polska o tym texcie rzekomym nie slyszal i jak sie zapytacie na zagranicznym forum o to, to was wysmieja i kaza puknac sie w leb...
no jak juz sie uspokoilem to teraz moge powiedziec, ze wedlug mnie tego koncertu niebedzie, bo axlowi znowu cos odwali, albo akurat bedzie mecz w tv, a mieszanka axla i odyssey'a nic dobrego nie wrocy.. no ale jesli sie odbedzie, to ja oczywiscie tam bede, mimo, ze dla mnie ten zespol to ekipa solowa axla a nie guns n' roses... ale skoro bylem na velvetach, to i na zespol axla pojade, bo w kncu razem z queen i def leppard to jest moja wielka trojca od 1992 roku... ale z frekwencja bedzie kiepsko... po pierwsze 3 koncerty w ciagu tygodnia.. wiekszosc starych fanow rocka, ktorzy nie sa wielkimi fanami wybierze stonesow niz axla... a poza tym w kraju, w ktorym polowa fanow rocka twierdzi, ze axl ich nienawidzi taki koncert sie nie sprzeda... niestety... przewiduje 5-7 tysiecy...
- koncert w pradze - byli tam moi znajomi, mnostwo fanow z polski ma ten koncert... nic takiego nie slychac...
- koncert chyba w amsterdamie - sa ludzie, ktorzy maja ten koncert, oczywiscie nic nie slychac
- koncert w rzymie - tez znam takich, ktorzy go maja.. zgadnijcie czy cos slychac...
- ostatnio ktos rzucil konkretna date z chicago tribue.. oczywiscie po sprawdzeniu archiwum okazalo sie to bullshitem
- niektorzy gwiazdorzy podaja text piosenki 'one in a million' .. tylko, ze tam jest "police and niggers", a nie jak podaja "polish and niggers"... a zreszta samo polish and niggers nie ma sensu z gramatycznego punktu widzenia, bo w tak skonstruowanym zdaniu musialoby byc "poles and niggers".. polish jako okreslenie narodowosci moze byc tylko w zdaniu typu "i'm polish" - jestem polakiem, ale nigdy w zdaniu "polish and ktostam" jako "polacy i ktostam"...
texty o spaleniu polskiej flagi na scenie w pradze sa tak zalosne, ze nawet nie skomentuje...
a najlepsze jest to, ze nikt poza polska o tym texcie rzekomym nie slyszal i jak sie zapytacie na zagranicznym forum o to, to was wysmieja i kaza puknac sie w leb...
no jak juz sie uspokoilem to teraz moge powiedziec, ze wedlug mnie tego koncertu niebedzie, bo axlowi znowu cos odwali, albo akurat bedzie mecz w tv, a mieszanka axla i odyssey'a nic dobrego nie wrocy.. no ale jesli sie odbedzie, to ja oczywiscie tam bede, mimo, ze dla mnie ten zespol to ekipa solowa axla a nie guns n' roses... ale skoro bylem na velvetach, to i na zespol axla pojade, bo w kncu razem z queen i def leppard to jest moja wielka trojca od 1992 roku... ale z frekwencja bedzie kiepsko... po pierwsze 3 koncerty w ciagu tygodnia.. wiekszosc starych fanow rocka, ktorzy nie sa wielkimi fanami wybierze stonesow niz axla... a poza tym w kraju, w ktorym polowa fanow rocka twierdzi, ze axl ich nienawidzi taki koncert sie nie sprzeda... niestety... przewiduje 5-7 tysiecy...
"everybody lies"
Jesper przytoczył tylko jakąś ploteczke, a Ty się zaraz stresujesz. Weź może traktuj takie rzeczy z dystansem zamiast od razu prawić tu jakieś swoje mądrości.boze myslalem ze pieprzenie o tym, ze axl nienawidzi polakow i zydow to domena nastolatkow z onetu napinajacych sie w necie... ludzie czy do niektorych nigdy nie dotrze, ze nie ma absolutnie zadnego dowodu na to, ze on to powiedzial?
Kurde... kapela na której się wychowałem... nic mnie nie powstrzyma żeby się pojawić w Warszawie tego dnia... (może że do Polski przyjedzie Priest
)
... no właśnie ... owa plotka krązy po świecie od ąłdnych kilku lat ... najlepsze w tym wszystkim jest to że nikt jej w 100% nie potwierdził ale z drugiej strony nikt także nie zaprzeczył ... jedno jest pewne prawda to czy fałsz ciąglę krąży i może wzbudzać kontrowersje jednocześnie nie dając zapomniec o istnieniu zespołu ... szczerze mówiąc osobiście podchodzę do tej sprawy z przymrużeniem oka a na koncert wybiorę się ze względu na samą muzykę G'N'R która jest w moim odczuciu wyborna. :rocx
a ty wez moze mi nie mow co moge robic a czego nie...Wiśnia pisze:
Jesper przytoczył tylko jakąś ploteczke, a Ty się zaraz stresujesz. Weź może traktuj takie rzeczy z dystansem zamiast od razu prawić tu jakieś swoje mądrości.
jesper - wlasnie o to chodzi.. jak mogl to ktos zdementowac, skoro nikt poza polska o tym nie slyszal? rose prawdopodobnie pojecia nie ma o tym, ze w polsce taka plota istnieje od kilkunastu lat...
"everybody lies"
-
Lady_Destroyer
- -#Prodigal son

Czy może mi ktoś wytłumaczyć, gdzie się znajdują miejsca dla VIPów?
Przed chwilą odbyłam miła rozmowę z panią z Odysseya, która mi powiedziała żebym się sugerowała mapką z koncertu Depeche Mode. Podziękowałam, odpaliłam kompa i chyba jestem daltonem, ale tam płyta i VIPy są oznaczone tym samym kolorem :/ No i przede wszystkim czy VIpowskie miejsca to stojące, czy siedzące?
@Bizon, ty masz dalej to forum o Gunsach? Bo zamiast się denerwować na głoszone plotki, to mógłbyś tam na forum obmyśleć jakąś niespodziankę dla zespołu. Bo widocznie po koncercie U2 ludziom się spodobało i o ile wiem to teraz coś podobnego szykują na DM.
Przed chwilą odbyłam miła rozmowę z panią z Odysseya, która mi powiedziała żebym się sugerowała mapką z koncertu Depeche Mode. Podziękowałam, odpaliłam kompa i chyba jestem daltonem, ale tam płyta i VIPy są oznaczone tym samym kolorem :/ No i przede wszystkim czy VIpowskie miejsca to stojące, czy siedzące?
@Bizon, ty masz dalej to forum o Gunsach? Bo zamiast się denerwować na głoszone plotki, to mógłbyś tam na forum obmyśleć jakąś niespodziankę dla zespołu. Bo widocznie po koncercie U2 ludziom się spodobało i o ile wiem to teraz coś podobnego szykują na DM.
You wanted the beast you got the beast
MIejsca Dla Vipów są na tej mapce zaznaczone tym takim zielonym prostokącikiem, ktos chyba zapomniał zmienić mu kolor
No i oczywiscie są to miejsca siedzące.
Gdybyś sobie odpuścił ten tekst to pewnie nic bym nie napisał, ale takich tekstów w moją strone nie lubie. Tyle.to domena nastolatkow z onetu napinajacych sie w necie
Sory za offtopa.[/quote]
-
Lady_Destroyer
- -#Prodigal son

O dzięki Pink. Teraz wszystko jasne 
You wanted the beast you got the beast
tak tylko ze fanow u2 i depeche mode w polsce jest duzo wiecej niz gunsow, nie wspominajac juz o tym, ze wiekszosc ludzi, ktorzy obecnie pisza na garden to gimnazjum/liceum i podejrzewam ze wielu z nich nawet na koncercie nie bedzie.. taka smutna prawda... na takim koncercie to nie wyjdzie chociaz oczywiscie cos pewnie bedziemy probowac myslec w tym kierunku.. ale cudow bym sie raczej nie spodziewal... w polsce nie ma nawet funclubu gunsow, w przeciwienstwie do ww zespolow... kontakt jest wlasciwie tylko z tymi kilkiudziesiecioma osobami, ktore zagladaja na garden... no ale zobaczymy...Lady_Destroyer pisze: @Bizon, ty masz dalej to forum o Gunsach? Bo zamiast się denerwować na głoszone plotki, to mógłbyś tam na forum obmyśleć jakąś niespodziankę dla zespołu. Bo widocznie po koncercie U2 ludziom się spodobało i o ile wiem to teraz coś podobnego szykują na DM.
"everybody lies"
[/quote]Wiśnia pisze:Gdybyś sobie odpuścił ten tekst to pewnie nic bym nie napisał, ale takich tekstów w moją strone nie lubie. Tyle.to domena nastolatkow z onetu napinajacych sie w necie
Sory za offtopa.
a w ktorym momencie to byl text w twoja strone? jesli uwazasz, ze kazde wspomnienie o nastolatkach dotyczy bezposrednio ciebie, to masz wybitnie zbyt wielkie ego...
"everybody lies"
No cóż musze tam być
To obok Maiden mój ulubiony zespół
Co prawda szkoda ze zagrają bez SLASHA Duffa MAtta z Velvet, no i bez Gilbyego (chyb amój ulubiony gitarzysta rytmiczny)
Ale to zawsze
GUNS N' ROSES
Musze tam być
To obok Maiden mój ulubiony zespół
Co prawda szkoda ze zagrają bez SLASHA Duffa MAtta z Velvet, no i bez Gilbyego (chyb amój ulubiony gitarzysta rytmiczny)
Ale to zawsze
GUNS N' ROSES
Musze tam być
UP THE IRONS!!
:solo
A czemu akurat Gilby? przecież on żadnej płyty z Gunsami nie wydał :>tom_azs pisze:Co prawda szkoda ze zagrają bez SLASHA Duffa MAtta z Velvet, no i bez Gilbyego (chyb amój ulubiony gitarzysta rytmiczny)
Wiesz co powiemWojtek pisze:A czemu akurat Gilby? przecież on żadnej płyty z Gunsami nie wydał :>tom_azs pisze:Co prawda szkoda ze zagrają bez SLASHA Duffa MAtta z Velvet, no i bez Gilbyego (chyb amój ulubiony gitarzysta rytmiczny)
W sumie to nei wiem czemu on
Po prostu jakoś tak lubie własnei tego gitarzystę
czasem tak jest
Pozdrawiam
A na koncert musz epojechać
UP THE IRONS!!
:solo
Bilet zakupiony. Poszło narazie 8 tysiecy z przygotowanych 25 tys.
A mi ktos z ticketpro powiedzial ze 8 tys. zostaloPink pisze:Bilet zakupiony. Poszło narazie 8 tysiecy z przygotowanych 25 tys.