08/12/2006 - Dortmund, GER @ Westfalenhallen
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

08/12/2006 - Dortmund, GER @ Westfalenhallen
Info na temat wyjazdu SanktuariuM i Shortcut na koncert do Dortmundu.
Tu dyskutujemy o koncercie w Dortmundzie!
Tu dyskutujemy o koncercie w Dortmundzie!
Ostatnio zmieniony pt lip 21, 2006 9:21 am przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 11 razy.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 08/12/2006 - Dortmund, GER @ Westfalenhallen
Wpisujcie się kto z Was chce jechać indywidualnie i potrzebuje samych biletów. Wpiszcie też liczbę biletów (na płytę) jaką potrzebujecie.
Ci z Was, którzy planują jechać naszym autokarem SanktuariuM niech nie wpisują się poniżej. Chcemy jedynie wiedzieć ile osób po ogłoszeniu szczegółowych info chce jechać na własną rękę.
Prosimy Was o głosowanie w ankiecie. 
Ci z Was, którzy planują jechać naszym autokarem SanktuariuM niech nie wpisują się poniżej. Chcemy jedynie wiedzieć ile osób po ogłoszeniu szczegółowych info chce jechać na własną rękę.
Ja poprosze 4 bilety. Zaznaczam, ze jestem w FC (rozumiem, ze wszystkie 4 dostane za znizka i wczesniej?). Jade sam, albo raczej jedziemy sami 
A tak wogóle, to ogromne podziekowania dla Wickera (+osoby pomagające) za zoorganizowanie biletów. :rocx
A tak wogóle, to ogromne podziekowania dla Wickera (+osoby pomagające) za zoorganizowanie biletów. :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spox. 
Jeszcze nie wiemy jak dokładnie będzie wyglądało przyznawanie zniżek i czy będzie jakiś limit biletów na Klubowicza. Wszystko podamy do środy.
Jeszcze nie wiemy jak dokładnie będzie wyglądało przyznawanie zniżek i czy będzie jakiś limit biletów na Klubowicza. Wszystko podamy do środy.
-
butcher111
- -#Charlotte

rozumiem że nie bedąc w FC , bedzie można także zamówić cały pakiet????
No More Lies
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Oczywiście. Fan-Klubowicze dostaną jednak zniżkę.
-
butcher111
- -#Charlotte

Ja nie jestem zapisany w fan klubie ale raczej potrzebuje 2 biletow najprawdopodobnie Tato bedzie chcial ze mna jechac
wiec sie ciesze 
How long on this longest day...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A chcesz jechać autokarem SanktuariuM z Poznania czy na własną rękę?--Mlody-- pisze:Ja nie jestem zapisany w fan klubie ale raczej potrzebuje 2 biletow najprawdopodobnie Tato bedzie chcial ze mna jechacwiec sie ciesze
-
Deleted User 804
Jakbym jechał to 1 bilet ale ciągle mam dylemat bo z 600 by mnie minimum kosztowało, ironi będą grać z 1,5 godz czyli jakieś 6zł za minute koncertu. Normlnie cena jak za sexlinie a nie koncert 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ale wrażenia jeszcze lepsze niż na sexlinii.

-
Deleted User 804
A czy będzie można pić w autokarze? Oczywiście piwo, ewentualnie coś mocniejszego :beer
PS a zamiast dzwonić na sexlinie można sobie za tyle 2 panienki skolować na 1,5h
Też były by wrażenia niezłe choć maiden raczej napewno by to nie było 
PS a zamiast dzwonić na sexlinie można sobie za tyle 2 panienki skolować na 1,5h
biore 5 biletow bez przejazdu - w tej piatce sa tez fanklubowicze jezeliby to mialo miec znaczenie
staram sie namowic dwoch kumpli na wyjazd wszyscy jechalibysmy z sanktuarium (ja+2=3 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Powodzenia.Deleted User 804 pisze:A czy będzie można pić w autokarze? Oczywiście piwo, ewentualnie coś mocniejszego :beer
PS a zamiast dzwonić na sexlinie można sobie za tyle 2 panienki skolować na 1,5hTeż były by wrażenia niezłe choć maiden raczej napewno by to nie było
Co do % to wszystko zależy od kierowcy więc nic nie obiecuję... Ale pewnie i tak będzie czas, żeby wypić co nieco przed koncertem.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Dla mnie 1 bilet bez przejazdu; ode mnie z Oberszlezjena jakoś dojadę
Pozdr
Pozdr
Ostatnio zmieniony ndz mar 19, 2006 8:12 pm przez paulek, łącznie zmieniany 1 raz.
A Ty, Wicker jedziesz autokarem z Sanktuarium czy na własną rękę?

Tzn. rozmawiam wlasnie z Tata i negocjuje czy bysmy sie zabrali z wami czy na wlasna rekeWICKER MAN pisze:A chcesz jechać autokarem SanktuariuM z Poznania czy na własną rękę?--Mlody-- pisze:Ja nie jestem zapisany w fan klubie ale raczej potrzebuje 2 biletow najprawdopodobnie Tato bedzie chcial ze mna jechacwiec sie ciesze
How long on this longest day...
za te samą cenę mam bilet na wff foestiwal i pełno zespołów. jednak chcę na maiden. myśle.. że jutro napisze ostatecznie
Czy ktos bedzie lecial tanimi liniami z Wroclawia do Dortmundu ? Chce jechac na ten koncert, ale nie podjalem jeszcze decyzji czy autokarem shortcutu czy samolotem. Wolabym samolotem oczywiscie, ale najlepiej jakas grupa
. Czy mozna sie zorientowac jakie bedzie polaczenie wtedy/
Oczywiscie bilet chce zamowic przez Shortuct.Tak wiec jeden bilet dla mnie prosze zapisac
. Pozdrawiam
Oczywiscie bilet chce zamowic przez Shortuct.Tak wiec jeden bilet dla mnie prosze zapisac