Najgorszy studyjny album Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
executioner
- -#Wrathchild

Najgorszy studyjny album Iron Maiden
Mam na myśli album który wam działa na nerwy i którego słuchacie najmniej. Słowem album który wg. was jest cierniem w oku twórczości iron maiden
Ostatnio zmieniony czw lip 30, 2009 6:03 pm przez executioner, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Najgorszy studyjny album Iron Maiden
nie byłbyś soba gdybyś nie dał tej opcji? tak to moze inaczej wyglądała by ta ankieta...Przestań truć kansas!!!
maiden nie mają takich cierni... wszystkie są dobre ale najmneij dobrym jest...Słowem album który wg. was jest cierniem w oku twórczości iron maiden
Powerslave
:beerDeaDe pisze:Number
ciężko wybrać taki album...na pewno żadnego nie nazwałbym "najgorszym" czy "cierniem w oku twórczości Maiden"...są świetne albumy IM i są bardzo dobre
dlatego zaznaczam odpowiedź ostatnią (chociaż gdybyś jej nie dał to byłoby o wiele lepiej...)

no co Ty...jeden z najlepszych a Ty uważasz za najgorszy?DeaDe pisze:Number
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

kiedys na nerwy dzalal mi "PIECE of Mind",a teraz?naj mnej slucham VIRTUAL 11. i chyba zaglosuje na "Wirtuala"..
Hmmmm... Killers czy Virtual...Jednak Killers
Najmniej słuchana przeze mnie.
Oddałem głos na Killers, chociaż jak dla mnie to pytanie jest nie do końca dobrze sformułowane, bo nie ma złych albumów Maiden - są po prostu lepsze i gorsze.
Przestań truć kansas!!!
Co za kretyński temat. Każdy album ma swoje plusy i minusy! Ja lubię każdy mniej lub więcej, więc dla mnie ten temat to porażka!
Co za kretyński temat. Każdy album ma swoje plusy i minusy! Ja lubię każdy mniej lub więcej, więc dla mnie ten temat to porażka!
Oczywiście, że Number...
Pewnie. Przereklamowany dziad.Wrathchild_88 pisze:no co Ty...jeden z najlepszych a Ty uważasz za najgorszy?
gdyby ktoś go nie reklamował kiedyś,to możliwe ,że dziś Ironów by nie byłoDeaDe pisze:Pewnie. Przereklamowany dziad.Wrathchild_88 pisze:no co Ty...jeden z najlepszych a Ty uważasz za najgorszy?
ThunderBird pisze:gdyby ktoś go nie reklamował kiedyś,to możliwe ,że dziś Ironów by nie byłoDeaDe pisze:Pewnie. Przereklamowany dziad.Wrathchild_88 pisze:no co Ty...jeden z najlepszych a Ty uważasz za najgorszy?
Oj, nie poznałbym wtedy Ciebie, mój ptaszku
Temat dobry, nie wiem o co się tu niektórzy plują
. Tylko ostatnia opcja mogłaby zniknąć.
Głos na FOTD oczywiście.
Głos na FOTD oczywiście.
zygfryd pisze:Tylko ostatnia opcja mogłaby zniknąć.
Zaorać ją!
Jak dla mnie to Maiden nie nagrali zadnej slabej plyty,ale najrzadziej slucham Fear Of The Dark i jesli wczesniej byla mowa o przereklamowanych albumach to takim jest wlasnie FOTD
-
executioner
- -#Wrathchild

Kretyńskie opcje w ankietach to mój styl! I nieprędko go zmienie. Mam nadzieje że członkowie dotf potrafią to docenić.
Bana dla tego matoła nade mną!
Kretyńska to ona by była, gdybyś npisał w niej coś w podobie "executioner jest mądry". To by był szczyt kretynizmu, oksymoron właściwie.executioner pisze:Kretyńskie opcje w ankietach to mój styl! I nieprędko go zmienie. Mam nadzieje że członkowie dotf potrafią to docenić.
Póki co jets tylko prowokacyjna.
-
executioner
- -#Wrathchild

Frajer :gunsBartSmith pisze:Przestań truć kansas!!!![]()