Early Years Tour - bootlegi
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Early Years Tour - bootlegi
No to moze mi ktos powie skąd to sciagnac bo szukalem i nic BBC Legends Show , Hammersmith ,USA Denver ,England Reading
tego nie ściągniesz raczej - tylko wymianaPremus pisze:No to moze mi ktos powie skąd to sciagnac bo szukalem i nic BBC Legends Show , Hammersmith ,USA Denver ,England Reading
PS: Jest jeszcze Auburn!
Auburn to jest 2005-08-11 SeattleBartSmith pisze:PS: Jest jeszcze Auburn!
Sorki, rzeczywiście przeoczyłem to. Mój błąd 
Teraz pojawiła się nowa trzecia wersje Bologny a mianowicie 2 cam mix. Posiada może ktoś ją? Jak tak to chętnie się wymienie. Mój spis www.wicker-man.prv.pl
mam na wymiane Prage 2005 2DVD, jakos obrazu i dzieku 5, 1 kamera
A ja z rarytasów najnowszej trasy posiadam Ateny 2005 na 1 DVD. Chętnych zapraszam na priv.
a ja ściągam Ullevi Audio z torrenta, mam 50% i kurde od paru dni nikt tego nie udostępnia..... A słuchałem tych niecałych utworów co się ściągnęły i jakość jest naprawdę nie bootlegowa
, troszkę się napaliłem na tego buta a tu się nie chce ściągnąć do końca...
Ma ktoś audio (video na razie mnie nie interesuje, zresztą wszędzie jest tego pełno) i udostępnił by mi jakoś za nic.
Nie zbierałem dotąd bootów...
noi wysłane 
:beer
Wielkie dzięki, jeszcze są na tym forum bezinteresowni bootlegowcy :beer :beerMichcio pisze:noi wysłane
Ullevi RUUULEEZZZ :rocx :rocx :rocx
Michcio masz może Ides Of March i Murders w osobnych trackach?Michcio pisze:noi wysłane
niestety nietony-radzio pisze:Michcio masz może Ides Of March i Murders w osobnych trackach?Michcio pisze:noi wysłane
hej
mam prosbe udostepni ktos moze koncert 2005-07-06 Helsinki albo 2005-06-26 graspop festival ???
potrzebuje tych koncertow bo slyszalem ze sa znakomite!
p.s mam nadzieje ze zrobi to ktos bezinteresownie...
mam prosbe udostepni ktos moze koncert 2005-07-06 Helsinki albo 2005-06-26 graspop festival ???
potrzebuje tych koncertow bo slyszalem ze sa znakomite!
p.s mam nadzieje ze zrobi to ktos bezinteresownie...
posiada ktos audio z Leeds, bo moja wersja jest conajmniej kijowa jakość
56 kbps
pomozcie!!??
pomozcie!!??
Michcio napisz do mnie maila jak czegoś potrzebujesz to postaram sie znaleźć jeżeli jeszcze nie dorwałeś powyżej wspomnianych 
ej, wymieniłby się ktoś ze mną? potrzebuję Chorzów 2005 video, full kolor. jak coś to na pm-a