Jaka postać Eda wam się najbardziej podoba
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jaka postać Eda wam się najbardziej podoba
kiedyś ankieta była jakaś i chyba właśnie ten z Killersów wygrał.
KMFDM
-
obserwator
- -#Long distance runner

a real live dead one, fear of the dark, rock in rio
mtszły
No Prayer For The Dying
Iron Maiden
Iron Maiden
-
Deleted User 2259
Według mnie najlepiej prezentuje się Live After Death
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Moim zdaniem okładka z Seventh Son wymiata
Zresztą jak cały album :rocx
Zresztą jak cały album :rocx
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Number Of The Beast album jest 100 razy lepszy od innych
. A z Virtual XI jest tak okropny, że można zwrócić zawartość żoładka
.
Mnie natomiast Najbardziej podoba sie postac Eddiego z Powerslave 
nie ma chyba złego Edka, nie liczac tego z DoD bo tam jakby mało go w "roli głownej", najbardziej jednak to ten z killers, fear... i BNW
Tak jakby projetkanci tej okładki cofnęli się do średniowiecza. [ 'dance macabre" ] Może o to im chodziło.Bonzo pisze:nie liczac tego z DoD bo tam jakby mało go w "roli głownej"
Chyba raczej napewnoFear pisze:Może o to im chodziło.
No ale sam pomysł w sobie nawet fajny, ale czemu to tak wyglada? A moze po prostu ten pomysł do nich nie zabardzo pasuje. Albo te komputery sie juz sypia i nie tworzą nic fajnego
Ot ci psikus;]EvE pisze:Chyba raczej napewno
Janick się nią podniecał jak nie wiem czym/kim. Okładka DoD mogła by być lepsza.EvE pisze:No ale sam pomysł w sobie nawet fajny, ale czemu to tak wyglada?
Oni ją tak widzieli. Ale nie każdemu się musi ona podobaćEvE pisze:A moze po prostu ten pomysł do nich nie zabardzo pasuje. Albo te komputery sie juz sypia i nie tworzą nic fajnego
pomysł sam w sobie jest niezły, tylko wykonanie fatalne... Gdyby zamiast tych obrzydliwie plastikowych postaci okładka byłaby tradycyjnie rysowana byłoby o niebo lepiej...EvE pisze:A moze po prostu ten pomysł do nich nie zabardzo pasuje. Albo te komputery sie juz sypia i nie tworzą nic fajnego
Lepiej jakby zrezygnowali z komputerowych okładek na rzecz ręcznie robionych. Przeciez tamte były nie do pobicia, wręcz cudowne:) A komputerowe..phi! 
Tak samo stwierdzę.syzygy pisze:pomysł sam w sobie jest niezły, tylko wykonanie fatalne... Gdyby zamiast tych obrzydliwie plastikowych postaci okładka byłaby tradycyjnie rysowana byłoby o niebo lepiej...
Komputerowe niech zostawią na jakieś witryny. one są zupełnie nienaturalne.
-
Deleted User 1309
Zdecydowanie mogła . To jest jedna z najtragiczniejszych okładek płyt ,,metalowych" jakie widzialemJanick się nią podniecał jak nie wiem czym/kim. Okładka DoD mogła by być lepsza.
Hehe, moich również ;]Mareq555 pisze:To jest jedna z najtragiczniejszych okładek płyt ,,metalowych" jakie widzialem
Ot ci psikus! Czyli widać, że umieją zaskoczyć, tylko jak...Mareq555 pisze:Jak ujawnili jej wyglad to kazdy myslal ze to zart , bo muzycy nie zgodza sie na takie kupsko . Jak widac zgodzili sie
ja mam tylko nadzieję, że nowa okładka będzie w stylu tych poprzednich...tylko nie taka jak na Virtual XI, bo na tą też patrzeć nie mogę...:/ może i jest lepsza od tej z DoD, ale nijak się ma do mistrzostwa jakim są okładki LAD i Troopera (moje ulubione
). Wtedy wybaczę im, to co zrobili na DoD 
-
Deleted User 1309
Jakby im bardzo zalezalo na pieknej okładce to mogli by zatrudnic np Leo Hao . Ale watpie zeby akurat to bylo priorytetem na najnowszej płycie i bedzie jakas średniawka znów 
Mój ulubiony Edi to zdaje się Trooper. Tyle, że to się płynnie zmienia jeśli o mnie chodzi:) 
UpTheIrons
a Derek dalej im rysuje czy jak to teraz nim jest?