Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
pakiet zamówiony! pozostaje odliczać czas
Nie tylko oneironpacy pisze:Da5id pisze:Już się normalnie nie mogę doczekać :beerironpacy pisze: Ano, dokładnie! :beer
Poza mną i Tobą będzie jeszcze kilka osób które były w Paryżu... A na samym koncercie jeszcze więcej - choćby Natalia, ASFA i Negrita.
A Natalia, ASFA i Negrita fanki gitarzystów znów będą polować na ich kostki albo na ich samych??
sobie niepojade

w tym roku na ich samych:Pironpacy pisze: A Natalia, ASFA i Negrita fanki gitarzystów znów będą polować na ich kostki albo na ich samych??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Shortcut powinien wysłać wszystkim maile potwierdzające zamówienie w poniedziałek...
Najprawdopodobniej przedsprzedaż fan-klubowa zakończy się w poniedziałek, a we wtorek ruszymy z 2-3 dniową przedsprzedażą dla wszystkich - bez zniżek.
Więcej szczegółów wkrótce!
Najprawdopodobniej przedsprzedaż fan-klubowa zakończy się w poniedziałek, a we wtorek ruszymy z 2-3 dniową przedsprzedażą dla wszystkich - bez zniżek.
Więcej szczegółów wkrótce!
No to jak w poniedzialek to mnie uspokoiles czekamy dalej na potwierdzenie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przedsprzedaż dla Klubowiczów trwa do poniedziałku 27 marca (włącznie).
Od wtorku 28 marca rusza 2-dniowa przedsprzedaż dla wszystkich odwiedzających SanktuariuM (bez zniżek) - jeszcze przed rozpoczęciem sprzedaży na Shortcut.pl! Ilość biletów (z przejazdem i bez) ściśle limitowana!
Ile mniej wiecej wszystkich biletów może Shortcut.pl wystawić do sprzedaży??
Bo potem to chyba tylko pozostaje eBay.de?
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Trudno powiedzieć, my dostaliśmy największą ich część dostępną w przedsprzedaży, ale zainteresowanie jest spore więc trzeba się spieszyć...Eol_Eddie pisze:Ile mniej wiecej wszystkich biletów może Shortcut.pl wystawić do sprzedaży??
To ile osob sie do tej pory zglosilo??
No właśnie warto by jakiś licznik wprowadzić to będzie wiadomo na czym się stoi 
UpTheIrons
No to liczymy ja i Mirdaroh z Lodzi
to juz dwoje 
Chociaz caly czas czekamy na potwierdzenie....
Chociaz caly czas czekamy na potwierdzenie....
mamy nadzieję, że tez dostaniemy pozytyw w potwierdzdeniu - Dąbrowa Górnicza - dwie osoby. UP THE IRONS!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jutro się dowiem, to nie my przyjmujemy zamówienia tylko Shortcut.Szymon pisze:To ile osob sie do tej pory zglosilo??
A tak z ciekawosci zapytam - Ty jedziesz autobusem, czy lecisz na wlasna reke?WICKER MAN pisze:Jutro się dowiem, to nie my przyjmujemy zamówienia tylko Shortcut.Szymon pisze:To ile osob sie do tej pory zglosilo??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej lecę. 
Ale o koncercie dyskutujmy w TYM temacie. Tu zadawajcie jedynie pytania odnośnie wyjazdu i rezerwacji biletów.
Ale o koncercie dyskutujmy w TYM temacie. Tu zadawajcie jedynie pytania odnośnie wyjazdu i rezerwacji biletów.
W piątek 24 III wysłałem maila zgłoszeniowego do fc i jeszcze tego samego dnia wpłaciłem pieniądze na konto, a mail potwierdzający moje członkostwo w fc jak nie przychodził, tak nie przyszedł. Boję się, że nie zdążę zamówić biletu w poniedziałek... W moim zgłoszeniu była podana ksywa, jaką się posługuję na forum, więc nie powinno być problemu z moją indentyfikacją...
Czy długo muszę jeszcze czekać na potwierdzenie, abym mógł wziąśc udział w przedsprzedaży dla członków fc?
Najwyżej pozostanie mi przedsprzedaż dla wszystkich odwiedzających SanktuariuM...
Czy długo muszę jeszcze czekać na potwierdzenie, abym mógł wziąśc udział w przedsprzedaży dla członków fc?
Najwyżej pozostanie mi przedsprzedaż dla wszystkich odwiedzających SanktuariuM...
Wiem, ja sie pytam orientacyjnieWICKER MAN pisze:Jutro się dowiem, to nie my przyjmujemy zamówienia tylko Shortcut.
dokładnieSzymon pisze:Wiem, ja sie pytam orientacyjnieWICKER MAN pisze:Jutro się dowiem, to nie my przyjmujemy zamówienia tylko Shortcut.Ja juz bilety mam, teraz chce wiedziec kogo spotkam w Dortmundzie
:beer
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dzisiaj o północy kończymy sprzedaż dla Klubowiczów ze zniżkami.
Jutro w południe wystartuje przedsprzedaż resztki biletów dla wszystkich odwiedzających stronę SanktuariuM -bilety będą w cenach bez zniżek tzn:
Bilet na płytę - 242 pln
Bilet + przejazd: 242 pln + 222 pln.
Ilość biletów jest ściśle limitowana (zostanie najprawdopodobniej jedynie kilka sztuk!) więc radzimy się spieszyć!
Przedsprzedaż na SanktuariuM potrwa do czwartku (włącznie).