Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
A pytanie jak najbardziej dotyczace tego wyjazdu - po ile mniej wiecej sa koszulki w Niemczech na koncertach bo nie wiem ile EURO szykowac na grudzien? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Prawdopodobnie 30 EUR.
Czyli okolo 120zl? To nie tak zle da rade zebrac najwyzej zona mnie juz wymelduje zupelnie z domu!
Dzieki Wicker za info.
Dzieki Wicker za info.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przynajmniej po tyle chodziły w Germanii w 2003.
I mieli wtedy specjalne koszulki "I danced with death in Germany" ze wszystkimi niemieckimi datami.
Nie wyobazam sobie wrocic z niemiec bez koszulki!
KOSZULKA !!
:D:D:D kupie kumplowi ktory nie mogl ze mna jechac i powiem mu ze 40 euro kosztowala 
No kaske już mają na koncie teraz czekam na bilecik 
Co do koszulek to owszem zakupi się
Co do koszulek to owszem zakupi się
a mam jeszcze pytanie: odnosnie przelewu kasy za bilet, to potwierdzeniem jest to ze shortcut bilet wysle poczta, a w przypadku przelania kasy za przejazd??? jakie jest potwierdzenie zaplaty i pewnosc ze zaplacilem???
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No możesz się ich spytać: zadzwonić czy drogą mailową. Choć raczej powinni sami odpisać...Deep pisze:a mam jeszcze pytanie: odnosnie przelewu kasy za bilet, to potwierdzeniem jest to ze shortcut bilet wysle poczta, a w przypadku przelania kasy za przejazd??? jakie jest potwierdzenie zaplaty i pewnosc ze zaplacilem???
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Udało się
W końcu odpisali (po 2 dniach)!!!
Jednak jadę na koncert! Już odliczam dni do grudnia :rocx
Jednak jadę na koncert! Już odliczam dni do grudnia :rocx
Prosilem juz na forum o licznik, ale nie bede sie narzucal
nie znam sie na tym ale to pewnie czasochlonne jest
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Został tylko jeden bilet i 2 z przejazdem! Kto pierwszy, ten lepszy!
No skoro dostajemy potwierdzenie mailem, bilet, to chyba automatycznie nasze nazwisko wpisuja na liste osob w busieDeep pisze:a mam jeszcze pytanie: odnosnie przelewu kasy za bilet, to potwierdzeniem jest to ze shortcut bilet wysle poczta, a w przypadku przelania kasy za przejazd??? jakie jest potwierdzenie zaplaty i pewnosc ze zaplacilem???
tak myslalem, ale kto pyta nie....Budziol pisze:No skoro dostajemy potwierdzenie mailem, bilet, to chyba automatycznie nasze nazwisko wpisuja na liste osob w busie
-
szatanista
- -#Long distance runner

"pyta" to brzydkie slowoDeep pisze:tak myslalem, ale kto pyta nie.... Laughing
Ja wysłałem w tej sprawie maila i dostałem pozytywną odpowiedz 
Jako, że nie ma jeszcze szczegółów wyjazdu to może zaproponować Shortcut o której godzinie chcielibysmy się pojawić na miejscu. Piszę to ponieważ sporo osób jest niezadowolonych z pory przyjazdu na koncert Metallicy do Berlina, wiec po co powtarzać sytuację, lepiej chyba zaproponować dogodną większości porę, niż się martwic i odkręcać jakies ustalenia. Taka moja mała propozycja.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, pogadam o tym z nimi.Piwowarus pisze:Jako, że nie ma jeszcze szczegółów wyjazdu to może zaproponować Shortcut o której godzinie chcielibysmy się pojawić na miejscu. Piszę to ponieważ sporo osób jest niezadowolonych z pory przyjazdu na koncert Metallicy do Berlina, wiec po co powtarzać sytuację, lepiej chyba zaproponować dogodną większości porę, niż się martwic i odkręcać jakies ustalenia. Taka moja mała propozycja.
Ja mam akurat blisko, ale gorzej z resztą
.
Wydaje mi się, że tu chodziło o czas przyjazdu do Dortmundu, a nie zbiórkę w Poznaniu, a jak mniemam Tobie chodziło właśnie o to...BartSmith pisze:Ja mam akurat blisko, ale gorzej z resztą.