Piosnka też w sumie fajna :]MiKi pisze:jak dla mnie świetny. wessał mnie bardzo. zaciekawił.
KoRn
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
executioner
- -#Wrathchild

Re: KoRn
Skąd bierzesz takie informacje?? Podałbyś mi link?? Bo taki lamer jak ja nie potrafi znaleźć stosownej strony na kornzone mało jest ciekawych rzeczy. A druga sprawa: widzieliście teledysk twisted transistors?? Tam byli sami czarni. Dlaczego?? Wstyd się przyznac ale pod wpływem tego teledysku myślałem że oni byli wcześniej murzynami. Prbowałem się dzielić moimi spostrzezeniami z kumplami ale w każdym przypadku spotykały mnie salwy śmiechu.Może wy mnie uświadomicie o co chodzi w tym kiepski półreportażu czy to jakaś kapela która coveruje korna czy jakiś wkręt bo nei mam zielonego pojęciaMiKi pisze:ja teraz skupię się na innym aspeckcie tej sprawy, związanym oczywiście z tematem
Head'owi odbiła szajba
wywtatuaował sobie Jezusa na dłoni, żeby się nie masturbować więcej![]()
poza tym
napisał utwór dla 50 Centa, jeżeli ten zgodzi się go nagrać to znaczy (w mniemaniu Head'a), że nawaraca ludzi
albo mu odbiło albo robi wszystko, żeby zwrócić uwagę na siebie
internetexecutioner pisze:Skąd bierzesz takie informacje?? Podałbyś mi link??
widziałem.executioner pisze:widzieliście teledysk twisted transistors??
bo tam byli ludzie o czarnym kolorze skóry.executioner pisze:Tam byli sami czarni. Dlaczego??
-
executioner
- -#Wrathchild

Bardzo rzeczowa odpowiedź. Proponuje ukończyć kurs krasomówstwaMiKi pisze:internetexecutioner pisze:Skąd bierzesz takie informacje?? Podałbyś mi link??
widziałem.executioner pisze:widzieliście teledysk twisted transistors??
bo tam byli ludzie o czarnym kolorze skóry.executioner pisze:Tam byli sami czarni. Dlaczego??
A może byś poszperał trochę po Internecie? na pewno wielu ciekawych rzeczy byś się dowiedział...Ty się dziwisz czemu byli sami czarni. A co w tym złego? KoRn wpadł na pomysł, żeby muzyków zagrali w tym klipie znani raperzy i tyle.executioner pisze:Bardzo rzeczowa odpowiedź. Proponuje ukończyć kurs krasomówstwa
Prawidłowa reakcjaexecutioner pisze:w każdym przypadku spotykały mnie salwy śmiechu
No. Majewski ich wkręcił.executioner pisze:czy jakiś wkręt bo nei mam zielonego pojęcia
-
executioner
- -#Wrathchild

Ale ja nie znam tych raperów. Mniejsza o to. Jestem bardzo łatwowierny.
snoop dogg jako munky w tej scenie w przyczepie czy czym tam miażdzy. to dobry motyw jest, ale ogólnie to ten klip dla mnie strasznie lipny był. dużo dużo dużodużduż lepszy nowy ..do coming undone.W tym teledysku chyba jacyś znani raperzy udają, że są ludźmi z KoRna no.
aha. ostatnia płyta z czasem coraz bardziej jest przeze mnie lubiana. świetne.
love song.
-
executioner
- -#Wrathchild

Wracając do wcześniejszej wersji tematu to najeżdżacie na tego gościa co sie zabił a jestem pewien że jakby teraz odszedł smith z IM to by sie zabiło 3/4 forum.
Edit: I darujcie sobie "jechanie po mnie" (bo pewnie część sie wnerwi) na mnie nie robi to żadnego wrażenia.
Edit: I darujcie sobie "jechanie po mnie" (bo pewnie część sie wnerwi) na mnie nie robi to żadnego wrażenia.
Hahah, nie daruję sobie, nie ma tak dobrze. Na bank ktokolwiek by się zabił. Poza tym z tego co sobie przypominam to nikt nie "jechał" po tym kolesiu, który popełnił samobójstwo.executioner pisze:Wracając do wcześniejszej wersji tematu to najeżdżacie na tego gościa co sie zabił a jestem pewien że jakby teraz odszedł smith z IM to by sie zabiło 3/4 forum.
To nic by się nie stałoexecutioner pisze:jakby teraz odszedł smith z IM to
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
wątpię. z kornem nie jest jak z ironami. choć w sumie.. tylko na innej zasadzie samozabicie.Wracając do wcześniejszej wersji tematu to najeżdżacie na tego gościa co sie zabił a jestem pewien że jakby teraz odszedł smith z IM to by sie zabiło 3/4 forum.
Manowar słucham rzadko i nie wziołem sobie jego liryków do serca. Możesz mnie pocałowac w d... z takim tekstemŻelazny pisze:Wydaje mi się że to kolejna wersja Brightblade'a czyli człowiek który się nasłuchał za dużo Manowar i teraz wziął sobie za bardzo do serca liryki ww.zespołu i teraz pisze teksty tego typu