Adrian Smith
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
kansas
Adrian Smith
Znalazłby sie ktos na tym forum który go nie lubi?? Czy zostane sam jak palec? Ja niezbyt zanim przepadam a szczerze to poprostu nie trafie faceta 
Re: Adrian Smith
Nie! Jesteś sam jak palec u... Wszyscy tu lubią Adriana a kto go nie lubi to : STFU! 
-
Deleted User 357
Był tu nawet taki gość który potrafi zagrać wszystkie sola Adriana
A kto?
przepraszam
No prosze , powiedz
No prosze , powiedz
-
Deleted User 357
No to był trzeci,który potrafi zagrać wszystkie sola Adriana,wirtuoz klasy "zero",można by z nim,Kosą i Scorpienem stworzyć nowe G3
no trzeciŻelazny pisze:trzeciego nie znasz?
-
kansas
Poprostu nie wiem co wy widzicie w nim nadzwyczajnego. Dla mnie to zwykły gitarzysta Im który sie niewiele wyróżnia.
-
Deleted User 357
Ma fajną bródkękansas pisze:Poprostu nie wiem co wy widzicie w nim nadzwyczajnego.
-
kansas
A wasze pochwały co do niego są zbyt przesadne. Takie jest moje zdanie i nie zmienie go.
Żelazny pisze:No to był trzeci,który potrafi zagrać wszystkie sola Adriana,wirtuoz klasy "zero",można by z nim,Kosą i Scorpienem stworzyć nowe G3
Tak własnie jakoś mi się ten trzeci kojarzyl z kosą, ale nigdy kolesia nie "widziałem "
-
Deleted User 357
Nie zapomnij tupnąć nogąkansas pisze: Takie jest moje zdanie i nie zmienie go.
-
kansas
Już to zrobiłemŻelazny pisze:Nie zapomnij tupnąć nogąkansas pisze: Takie jest moje zdanie i nie zmienie go.
No fakt. To prawda. Nawet w jednej ze szkółek na gitarę, na której wystąpili różni gitarzyści z zespolów [ m.i. Petrucci, Kirk z Mety, Steve Morse, itd., itp.,] to Adrian wypadł najsłabiej z całej tej szkółki. No ale nie każdy musi być wirtuozem gitaryu, aby grac ładnie i mile dla ucha;]Poprostu nie wiem co wy widzicie w nim nadzwyczajnego. Dla mnie to zwykły gitarzysta Im który sie niewiele wyróżnia.
I trzasnąc drzwiami.Żelazny pisze:Nie zapomnij tupnąć nogą
-
kansas
Fakt faktem ze zrobił troche dla maiden w latach 80tych ale technicznie to posadziłbym go na 3 miejscu a jeśli chodzi o wene twórczą to dałbym go na drugie miejsce zaraz po janicku.
Mysle ze to oobry kompzytor zwłaszcza gdy pracował z Brucem no i sam stowrzył tez niezłe utowry na somewhere in time . jednak miał zewsze te swoje komercyjne ciągotki. Urzeczywistnił je na ASAP ale nie był to zbytni sukces. Mysłe ze to lespzy kompozytor niż Janick, który dla mnie wykazał sie w 100 % jedynie na BNW
Adrian to nasz ziomal 
heh.. technicznie to wg mnie Adrian gra najlepiej.. jezeli chodzi o wene tworcza to juz zalezy co kto lubi.. mi jego pomysly podobaja sie najbardziej ze wszystkich.. tu drugie miejsce dal bym janickowi a trzecie zostaje dla davea.. najlepiej to widac na albumie dod..kansas pisze:Fakt faktem ze zrobił troche dla maiden w latach 80tych ale technicznie to posadziłbym go na 3 miejscu a jeśli chodzi o wene twórczą to dałbym go na drugie miejsce zaraz po janicku.