tylko czekac az bilety beda dostepne
13/06/2006 - Motörhead - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/06/2006 - Motörhead - Warszawa @ Stodoła
http://www.stodola.pl/klub/?show=335
to bedzie moj koncert zycia 
Ciekaw jestem jak szybko zejdą bilety. Pewnie będzie powtórka ze Slayera lub Slipknota. Dlatego radzę wszystkim kupować od razu jak wejdą do sprzedaży.
Jeszcze tak z kluchy zapytam - to jest ciąg dalszy trasy promującej "Inferno"? Bo wolałbym usłyszeć jakiś set klasyków, a nie 8 z kawałków "Inferno" + kilka hiciorów.
Jeszcze tak z kluchy zapytam - to jest ciąg dalszy trasy promującej "Inferno"? Bo wolałbym usłyszeć jakiś set klasyków, a nie 8 z kawałków "Inferno" + kilka hiciorów.
nie, nie jest to trasa promujaca "Inferno". z "Inferno" poleci pewno "Killers", "In The Name Of Tragedy" i pewnie jeszcze "Whorehouse Blues".
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bilety na Slayer'a i Slipknot'a wcale nie wyprzedały się tak szybko... Jeszcze kilka tyg. przed koncertami można było je dostać.herki pisze:Ciekaw jestem jak szybko zejdą bilety. Pewnie będzie powtórka ze Slayera lub Slipknota. Dlatego radzę wszystkim kupować od razu jak wejdą do sprzedaży.
Na Slayera nieWICKER MAN pisze:Jeszcze kilka tyg. przed koncertami można było je dostać.
Chyba juz miesiac przed, byly dostepne tylko na allegro.
W tym przypadku , tez radzilbym sie spieszyc
Jazz is not dead, it just smells funny.
Nie wiem jak szybko się wyprzedały, bo Slipknot mnie niewiele obchodzi, a na Slayera kupiłem 2 dni od wejścia do sprzedaży. Ale pamiętam że niezłe zamieszanie z tymi biletami było na alelgro [i te ceny
].
A czy cena 120 zł jest już w jakikolwiek oficjalnie potwierdzona?
ps. Ciekaw jestem supportu. Ja bym z chęcią widział w tej roli polskie Corruption.
A czy cena 120 zł jest już w jakikolwiek oficjalnie potwierdzona?
ps. Ciekaw jestem supportu. Ja bym z chęcią widział w tej roli polskie Corruption.
uuu to taka cena się nieoficjalnie pojawiła? Jak taka będzie oficjalna, to raczej się nie wybioręherki pisze:A czy cena 120 zł jest już w jakikolwiek oficjalnie potwierdzona?
I tak zobaczę w tym roku Motorhead na Wacken
www.MetalSide.pl
A za 100 zł byś poszedł? Odmówisz sobie jednego piwa na tydzień albo fajek i masz 20 zł i masz na koncertgumbyy pisze:uuu to taka cena się nieoficjalnie pojawiła? Jak taka będzie oficjalna, to raczej się nie wybioręherki pisze:A czy cena 120 zł jest już w jakikolwiek oficjalnie potwierdzona?
Występ na festiwalu nigdy nie będzie się równał z osobnym koncertem. Zwłaszcza jeśli jest on w Twoim kraju
Ale pewnie (i w tym przypadku niestety*) zagra Acid Drinkers ;]herki pisze: Ciekaw jestem supportu. Ja bym z chęcią widział w tej roli polskie Corruption.
*niestety, bo wolalbym Corruption
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ponad 200 zł, to jednak za dużo... przy tej ilości koncertów, muszą być jakieś cięcia.herki pisze:A za 100 zł byś poszedł? Odmówisz sobie jednego piwa na tydzień albo fajek i masz 20 zł i masz na koncertgumbyy pisze:uuu to taka cena się nieoficjalnie pojawiła? Jak taka będzie oficjalna, to raczej się nie wybioręherki pisze:A czy cena 120 zł jest już w jakikolwiek oficjalnie potwierdzona?
Występ na festiwalu nigdy nie będzie się równał z osobnym koncertem. Zwłaszcza jeśli jest on w Twoim kraju
In Flames
Sodom
King Diamond
Masters of Rock
Wacken
a jeszcze nie wiadomo, czy coś nie wskoczy...
Wiadomo, że 2 godzinny koncert w Stodole, to zawsze lepiej niż 1h na WOA, no ale nie mozna mieć wszystkiego
www.MetalSide.pl
Jakie ponad 200 zł? [chyba że chodzi Ci o łączną cenę koncertów, któe wypisałeś, to wyjdzie grubo ponad 200 zł]
Ja nie mam tego problemu, bo w tym roku priorytetem jest dla mnie Motorhead, a z innymi gigami jeszcze się zobaczy jak z kasą będzie...
Ja nie mam tego problemu, bo w tym roku priorytetem jest dla mnie Motorhead, a z innymi gigami jeszcze się zobaczy jak z kasą będzie...
Nie każdy mieszka w Warszawie, a na koncert trzeba jakoś dojechać i to też kosztuje...herki pisze:Jakie ponad 200 zł?
Ano nie pomyślałem...
A ja tak mam z Motorhead... na dzisiaj raczej nieherki pisze:a z innymi gigami jeszcze się zobaczy jak z kasą będzie...
Bilet + dojazd = ponad dwie stówki jak nic
www.MetalSide.pl
a gdzie life`s a bitchCoroneR pisze:nie, nie jest to trasa promujaca "Inferno". z "Inferno" poleci pewno "Killers", "In The Name Of Tragedy" i pewnie jeszcze "Whorehouse Blues".
Te 3 w zupełności starczą
I tak mają tyle killerów, że mogliby dać 5 godzinny koncert a i wszystkich by nie zagrali. No i "Whorehouse blues" na żywca musi być zarąbiste :rocx
No i co z tymi bileciorami wie ktoś coś ?
Up The irons
wie ktos cokolwiek? bo juz sie zaczynam niecierpliwic... bilety mialy byc jeszcze w marcu w sprzedazy...
Napisałem wczoraj maila do Stodoły, ale nie odpisali. Może po weekendzie się odezwą.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

nie zdziwie sie jak do tego koncertu nie dojdzie...