Biografia Iron Maiden - Run To The Hills pt.3
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Biografia Iron Maiden - Run To The Hills pt.3
Witam! Co uważacie o książce Iron Maiden - Run To The Hills pt.3?
Co sądzicie o treści , o (okładce?:) ) , o wiarygodności?
Zapraszam do dyskusji :beer
Co sądzicie o treści , o (okładce?:) ) , o wiarygodności?
Zapraszam do dyskusji :beer
-
Deleted User 1499
Re: Biografia Iron Maiden - Run To The Hills pt.3
Bardzo fajna lektura.Wchlonila mnie na wiele wiele godzin bez oderwania wzroku.Polecam kazdemu kto od niedawno rozpaczol przygode z Maiden , jak i starym wyjadaczom.
Mnie sie podobała. Wprawdzie czytałem tylko te rozdziały, których nie było w 1 części, i te rozdziały, które mnie interesowaly, to jednak moge stwierdzić, że jest ciekawa. Czytało sie lekko i przyjemnie u fryzjera, czekając ponad 2 godziny ;] Polecam również!
mhm, dobra rzecz, nie żałuję, ze sobie kiedyś sprawiłem. co prawda te nowe roździały nie powalają objętością, no ale coś tam ciekawego jest. no i myślę, że warto to kupić zamiast dwóch poprzednich.
Bardzo ciekawa kontynuacja, ale według mnie trochę za mało napisane w nowych rozdziałach, nie wiem czemu, ale jakoś od razu po przeczytaniu tak mi się wydało. Chciałbym więcej 
Bez wątpienia masz rację! W sumie to poszerzona 1 cześc , także jeszcze lepiej;] Jeszcze jakby zawierała 2 to było by superjuras pisze:no i myślę, że warto to kupić zamiast dwóch poprzednich.
kupilem sobie ja na allegro za 1/3 ceny i stwierdzam ze swietnie sie ja czyta (calosc wzialem na 2 razy)
Ja czytałem od razu trójkę, więc nie będę marudził, że to samo co w poprzednich częściach
Książkę czyta się świetnie, wciąga bardzo mocno, chyba muszę ją jeszcze raz sobie przeczytać po maturze
Jednak początek książki trochę przynudza według mnie...Te ich początki gdzie co chwilę skład się zmieniał.. no ale musieli też to opisać... Ale mogli też szerzej opisać dalsze płyty, trasy itd...
Jednak początek książki trochę przynudza według mnie...Te ich początki gdzie co chwilę skład się zmieniał.. no ale musieli też to opisać... Ale mogli też szerzej opisać dalsze płyty, trasy itd...
Jest super ale do połowy, aż Maiden nie stało się już sławne. Bo potem to wszytkie jest już takie monotonne i schmetyczne, tu trasa, taki sukces, tak się płyta sprzedała znowu trasa i prawie żadnych ciekawostek. no i nie podoba mi się, że dołożyli tylko pare rodziałów nie zmieniając poprzednich w sensie czasowym. Jak np jest napisane (nie wiem dokładnie jak to było) '12 letnia córka Harrisa', to ona miała niecałe 10 lat temu 12 lat a nie w zeszłym roku.. taki szczegół ale burzy mi całość.
Nudy. Kilka fajnych ciekawostek i opinii na temat poszczególnych albumów plus cysterna wazeliny. Do przeczytania na raz i odłożenia na półkę idealna. Zdecydowanie nie jest to lektura obowiązkowa, lepiej przeznaczyć te pieniądze na Early Days.
To o czym wspomina Eve jest blednie napisane tylko w polskiej wersji. Wniosek z tego taki, że tłumaczka nr. 2 (od 17 rozdzialu) poszla na latwizne i zamiast samodzielnie przetlumaczyc pierwsze 16 to je po prostu skopiowala
Albo po prostu za tyle jej tylko zaplaciło wydawnictwo.
Ja czytałem tylko trójkę (dostałem na urodziny w tamtym roku
), przeczytałem ją w 1 dzień :] bardzo ciekawa książka, polecam wszystkim (choć na tym forum już chyba wszyscy przeczytali choć jedną część ;p)
a okładka? ujdzie
a okładka? ujdzie
Hmmm... Mi w zupełności wystarczy RTTH1. Mam ją w orginale po angielsku i dużo lepiej mi się czyta niż polską wersję...
Co prawda nie przeczytałem całej ksiazki odrazu bo wolałem sie delektowac
.. Codziennie 1 Rozdział ale książka Boska 
ja właśnie kupiłem 3 :solo podejrzewam ze bedzie kozacka :solo no to ide czytac 
Somewhere in Wrocław
Niezła, ale nic szczególnego. Pierwsze rozdziały zdecydowanie lepsze, potem juz bardzo schematycznie i wybiorczo. No i razi brakiem obiektywizmu, no ale to w koncu oficjalne biografia 
wiadomo, ale dwójkę na szczęście też mam. i taki komplecik mi starczy. poza tym jedynka miała okładkę jeszcze gorszą niż trójka.Fear pisze:Bez wątpienia masz rację! W sumie to poszerzona 1 cześc , także jeszcze lepiej;] Jeszcze jakby zawierała 2 to było by superjuras pisze:no i myślę, że warto to kupić zamiast dwóch poprzednich.
ja szukam RTTH 1, 2 lub 3 i nigdzie nie mogę znaleźć
http://www.allegro.pl/item97433062_mick ... lls_2.htmlKatarn pisze:ja szukam RTTH 1, 2 lub 3 i nigdzie nie mogę znaleźć
http://www.allegro.pl/item97433299_mick ... ills_.html
Ja wcześniejszych części nie czytałem. Tą bardzo przyjemnie się czyta, mocno wciąga.