slayer pisze:No ja z tego skladu, to Amotta z zespolem chcialbym bardzo zobaczyc
A ja znowu Nevermore :rocx Mam nadzieję, że albo znowu za jakiś czas zaproszą ich na Metalmanię( i dadzą zagrać przedostatnim, przed Testament na przykład), albo Wardzała, jak będzie ( o ile będzie, dodajmy) robił kolejny Mystic Festival zaprosi NM. Ta druga opcja byłaby nawet lepsza, bo sądzę, że sporo by mogli dostać :rocx :solo I znowu usłyszeć Warrela(ten facet śpiewa na koncertach jeszcze lepiej

), zobaczyć Jima Shepparda z bananem na ryju przez cały gig, usłyszeć genialne sola Loomisa, i miażdżącą gitarę rytmiczną Steve'a no i delektować się tym, jak Van gra stopami

Qrcze, ten zespół muszę jeszcze kiedyś zobaczyć, i żeby mi dłuuuuuużej zagrali... Zastanawia mnie tylko skąd się urwali zwycięzcy konkursu ogłoszonego na stronce Metalmanii na najlepsze relacje z tego festu, bo z tych 4-ech wypocin wynika, że gig NM to była porażka, a przecież Wy, nawet na nim nie będąc, wiecie, że był jednym z najlepszych[o ile nie najlepszym - ja tak myślę

i relacje w Hłamerze(o dziwo cos im wyszło dobrze

) i Teraz Rocku, o czym "chyba"

wspominałem

], prawda?? :rocx
A co do Suicidali - jak się pojawi kasa to z chęcią na przynajmniej jeden album się wykosztuję i sprawdzę co i jak grają dokładniej... A potem?? Cóż, zobaczymy
slayer pisze:Zreszta plyty ST w MM'ach wszelakich bardzo przyzwoicie cenowo sie prezentuja
To jest bardzo dobra wiadomość :rocx
BTW - dzisiaj wyczytałem gdzieś, że to niby funk metal jest - i w sumie na podstawie tych 30 sekundowych odsłuchów(niezbyt to dużo, przyznacie

) mogę stwierdzić, że coś w tym jest... Ten looooos