Riverside - Second LIVE Syndrome Tour '06
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Re: Riverside - Second LIVE Syndrome Tour '06
Pono Richard Barbieri z Porcupine na gigu w Krakowie tez to zrobil, ale ja nie zauwazylem 
Copy, Kocian, zapodajcie jakieś foty 
No niestety na mnie nie mozesz liczyc - nie mialem przy sobie cyfrowy a moja koma sie nie da zdjec robic... ale zawsze mozesz wejsc na forum Riverside, moze tam ktos wrzuci zdjecia w temacie o lubelskim gigu... sam bym chcial je miec.
Może i Twój, cholera wiekocian_jr pisze:
Np moj?![]()
Ale faktycznie, jak tak sluchalem rozmow to troche tam ludzi bylo na DT.
Taaaaaaaaaaakkk!!!!!!! Przecież to takie oczywiste, a na tyle koncertów jakie widziałam on pierwszy tak zrobił. Wielki szacum ode mnie za to maCo takiego zrobil Lapaj, bo cos nie kojarze? Chodzi Ci moze o to przesloniete R w wyniku czego zamiast Roland widac bylo Poland?
No dokładniebas Dudy niemilosiernie dudnil ()
O tak tak ...Potem to juz bylo miodnie.
Co do fotek to koło mnie jakoś chłopak z fanklubu cały czas pstrykał, więc na pewno będą.
No już po koncercie
Hmmm Minusy:
- klub klub i jeszcze raz klub, wszystkie bilety zostały wyprzedane, duży tłok, klub malutki, siedzenia ustawione tak że zamiast sceny widać ściane :/ więc ludzie którzy siedzieli oglądali koncert na telebimie lol. Duda na początku koncertu powiedział że nie spodziewał się takiej frekwencji i gdyby wiedział ile ludzi przyjdzie to koncert byłby zorganizowany w innym klubie
- bas Dudy rzeczywiście strasznie dudnił na początku
- po 4 piosence Duda zszedł ze sceny na 10 minut bo się źle poczuł. Później mówił że łyknął lekarstwo i czuje się tak jakby zaraz miał zędleć, ale koncert i zagrają nawet jak miałby wykitować na scenie
- ogólnie atmosfera i ludzie (nastolatki + mnóstwo 40latków + paru dresów + 80 latek w samym środku tłumu to nie wróży dobrej atmosfery) publika była jakaś niemrawa, jedynym akcentem łączącym zespół i publike były oklaski i klaśnięcia w jednej piosence
- bisy - tylko jeden utwór, prawdopodobnie ze względu na stan Dudy. Scena była ustawiona tak że zespół aby zejść ze sceny musiał przejść przez publike więc nie mógł nawet zejść ze sceny ehh. Koncert wydawał się naprawdę bardzo krótki
Plusy:
- ogólnie zespół i jego forma
- w życiu nie stałem tak blisko wokalisty (jakieś 30 cm
) miłe uczucie
Ogólnie dość duże rozczarowanie koncertem
szczególnie ze względu na kiepski klub do takich koncertów i dość krótki set.
Hmmm Minusy:
- klub klub i jeszcze raz klub, wszystkie bilety zostały wyprzedane, duży tłok, klub malutki, siedzenia ustawione tak że zamiast sceny widać ściane :/ więc ludzie którzy siedzieli oglądali koncert na telebimie lol. Duda na początku koncertu powiedział że nie spodziewał się takiej frekwencji i gdyby wiedział ile ludzi przyjdzie to koncert byłby zorganizowany w innym klubie
- bas Dudy rzeczywiście strasznie dudnił na początku
- po 4 piosence Duda zszedł ze sceny na 10 minut bo się źle poczuł. Później mówił że łyknął lekarstwo i czuje się tak jakby zaraz miał zędleć, ale koncert i zagrają nawet jak miałby wykitować na scenie
- ogólnie atmosfera i ludzie (nastolatki + mnóstwo 40latków + paru dresów + 80 latek w samym środku tłumu to nie wróży dobrej atmosfery) publika była jakaś niemrawa, jedynym akcentem łączącym zespół i publike były oklaski i klaśnięcia w jednej piosence
- bisy - tylko jeden utwór, prawdopodobnie ze względu na stan Dudy. Scena była ustawiona tak że zespół aby zejść ze sceny musiał przejść przez publike więc nie mógł nawet zejść ze sceny ehh. Koncert wydawał się naprawdę bardzo krótki
Plusy:
- ogólnie zespół i jego forma
- w życiu nie stałem tak blisko wokalisty (jakieś 30 cm
Ogólnie dość duże rozczarowanie koncertem
Jednak idę :rocx
Załatwiło się bilety w Mega i szafa gra
Załatwiło się bilety w Mega i szafa gra
- ironBIDDAF
- -#Trooper

też za 30 minut wychodze pobujać sie w Mega 
Ee ja to trochę później jadęironBIDDAF pisze:też za 30 minut wychodze pobujać sie w Mega
- ironBIDDAF
- -#Trooper

O 20, a o 20:30 zaczynają grać.
Petra?!?!? Jaki to Kebab u Petry? niemozliwe ze nie znam ?!?!
Petra?!?!? Jaki to Kebab u Petry? niemozliwe ze nie znam ?!?!
Na 3 maja, naprzeciwko PIKaironBIDDAF pisze:Petra?!?!? Jaki to Kebab u Petry? niemozliwe ze nie znam ?!?!
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Ziioooommmm, no to jest teraz najlepszy kebab w mieście 
Wychodze na koncert !!!!
Wychodze na koncert !!!!
Czyli znasz to, ale nie z nazwy tak??ironBIDDAF pisze:Ziioooommmm, no to jest teraz najlepszy kebab w mieście
No ja się też powoli będę zbierał :rocx
oj w pietrze super dobry. uwielbiam. świeże to wszystko tam, nie lezy 3 dni na żoładku. mięso normalne - wołowina i kurczak a nie 'tajemnicza mieszanka'. lubie bardzo lubie. innych nie jadam.
Owszem, mi też bardzo "leżą" te kebaby :rocx Ale dziś po koncercie skoczyłem z Tatą na plac Andrzeja i tam jadłem i również był zajebistymiki pisze:oj w pietrze super dobry. uwielbiam. świeże to wszystko tam, nie lezy 3 dni na żoładku. mięso normalne - wołowina i kurczak a nie 'tajemnicza mieszanka'. lubie bardzo lubie. innych nie jadam.
A co do koncertu - bardzo fajnie było, nie znam zbyt dobrze ich twórczości, tzn. nie słucham zbyt często, ale naprawdę fajnie :rocx Pięknie wyszło "Loose Heart", taki ukłon w stronę naszej moderatorki
Co do zespołu - Duda cały koncert pięknie śpiewał, w ogóle świetny ma głos, gitarzysta Piotrek jest świetny, jego gra nieodparcie kojarzyła mi się z Gilmourem - taki niepoprawny melodyk
- ironBIDDAF
- -#Trooper

O cholera!!! To było coś!!! Wiecej jutro napisze, bo dzis nie jestesm w stanie, a za pare godzine pobudka ;(
ps. Tez byłem tam na kebabie po koncecie, ale wczesniej jeszcze w MEga z piwkami siedzialem
ps. Tez byłem tam na kebabie po koncecie, ale wczesniej jeszcze w MEga z piwkami siedzialem
lepsze niż w krakowieironBIDDAF pisze:To było coś
Artur pisze:"Loose Heart", taki ukłon w stronę naszej moderatorki
RównieżKea pisze:mój ulubiony kawałek RS w ogóle
Dokładnie tam tak?? No to nieźle :rocx Dobrze, że to wszystko czynne o tych godzinach jestironBIDDAF pisze:ps. Tez byłem tam na kebabie po koncecie
koncert w lodzi swietny!! klub sie absolutnie nie nadaje na takie imprezy, ale jako ze stalem wlasciwie pol metra od sceny, to mialem w dupie co sie dzieje z tylu... no i nareszcie nie musialem sie uzerac z mlynem na koncercie i moglem spokojnie posluchac muzyki.. no poza trzeba debilami pod sama scena, ktorym sie chyba wydawalo sadzac po ich wygladzie, ze tbedzie impra hiphopowa... ale na szczescie po 3-4 kawalkach przestali sie bujac na wszystkie strony przede mna i poszli gdzies indziej... zespol zagal swietnie... mariusz tez, mimo ze faktycznie wygladal kiepskawo... wstep z shine - swietny pomysl hehe...no i moj ulubiony ich kawalek - out of myself jako drugi chyba zagrany... szkoda ze koncert byl o jeden czy dwa kawalki krotszy przez niedyspozycje mariusza... zabraklo OK i czegos chyba jeszcze.. ale i tak bylo swietnie...tylko nigdy wiecej koncertow w lizardzie! robilem troche fotek.. ale zwyklym aparatem, wiec troche jeszcze poczekaja na wywolanie, bo pewnie pocykam jeszcze na dzemie za tydzien a i wczesniej na cree go mialem, wiec jak napstrykam caly film, to cos wrzuce do netu... jakby ktos pamietal goscia pod sama scena w czerwonej kraciastej koszuli i t-shircie gunsow, to bylem ja we wlasnej skromnej osobie heh...
najlepszy text przed bisem: "dobra i tak nie mamy jak wyjsc"
czy jakos tak
najlepszy text przed bisem: "dobra i tak nie mamy jak wyjsc"
"everybody lies"
na placu andrzeja? w 'nazarze'?Artur pisze:Dokładnie tam tak?? No to nieźle Dobrze, że to wszystko czynne o tych godzinach jest
Ahamiki pisze:na placu andrzeja? w 'nazarze'?