doslownie oderwac sie nie moznathe_trooper pisze:Ja wcześniejszych części nie czytałem. Tą bardzo przyjemnie się czyta, mocno wciąga.
Biografia Iron Maiden - Run To The Hills pt.3
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Biografia Iron Maiden - Run To The Hills pt.3
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak dla mnie to powinna być sporo dłuższa
Ale i tak jest super!!!
A co do okładki, to mi tam się bardzo podoba.
A co do okładki, to mi tam się bardzo podoba.
one się niczym nie różnią. po prostu mają mniej rozdziałów.the_trooper pisze:Ja wcześniejszych części nie czytałem. Tą bardzo przyjemnie się czyta, mocno wciąga.
-
Deleted User 2259
no i ta 3 nie ma tłumaczeń
jedynka też nie 
Ja dwójki nie mam, ale z kuli tłumaczeń które słyszałam że są głupkowate ("Ewka Dziewka") nie kupie. jak już w wersji angielskiej ;]
Ja dwójki nie mam, ale z kuli tłumaczeń które słyszałam że są głupkowate ("Ewka Dziewka") nie kupie. jak już w wersji angielskiej ;]
a ja nie moge sie doczekac kiedy tlyko ja przecyztac. Co prawda lezy sobnie u mnie na polce-bo dostalam na urodziny niedawno ale jak narazie czas mnie goni przed matura i stwierdzilam ze ja przecyztam po.Wtedy sie bede mogla oddac tlyko i wylacznie tej lekturze bez odrywania:)
a co do okladki to mi sie srednio podoba.
Książka jest dobra i wciąga podoba mi się, są niezłe zdjęcia pisze o powrocie Brucea i Adriana, Brave New World i Dance Of Death. Jest kilka przekłamań jak np. to że na World Slavery Tour chłopaki zagrali 300 koncertów
i jeszcze kilka innych mniej ważnych. Mimo wszystko godan polecenia nawet dla nie fanów Iron Maiden.
przeczytalem ta lekture szybciej niz "Janko Muzykanta"
Po przeczytaniu książki jakoś inaczej tak mi się słucha płyt Iron Maiden i Killers:)
- soulburner
- -#Invader

Czy w tej książce jest coś ciekawego dla kogoś, kto czytał dwie pierwsze części? Jeśli są one powtórzone w part 3, to chyba nie bardzo się opłaca 
You must gather your party before venturing forth.
Masz tylko kilka rozdziałów o powstawaniu "Dance Of Death" o tym, jaki to świetny album i w ogóle, Bruce mówi, że od czasu "Siódmego..." to jego ulubiona płyta...No, słowem, sporo koloryzowania 
- soulburner
- -#Invader

Szkoda, że na nowych płytach nie ma czegoś takiego jak na reedycjach starszych albumów, gdzie były fragmenty biografii - tam powinni wrzucić materiały o Dance of Death, a nie książkę od razu wydawać 
You must gather your party before venturing forth.
Książkę właśnie czytam i bardzo mi się podoba 
szczerze to potem rozdziały dopisane są nudne jak dane statystyczne :\soulburner pisze:Czy w tej książce jest coś ciekawego dla kogoś, kto czytał dwie pierwsze części? Jeśli są one powtórzone w part 3, to chyba nie bardzo się opłaca
Jak przez pół książki działy się fajne rzeczy to potem... klaps. Powtarzane schematy, żadnych ciekawostek chyba.
Oto wspomniany wyżej schemat:
<imie_losowego_członka_zespołu>: Ta płyta jest najlepszą płytą od czasu <nazwa_losowej_płyty_oprócz_ostatniej> i zdecydowanie lepsza od <nazwa_ostatniej_płyty>. Najlepsze piosenki to <piosenka_losowa_#1>, <piosenka_losowa_#2> i <piosenka_losowa_#3>, z czego najbardziej podoba mi się <losowo_#1,#2,lub#3>. Sprzedaliśmy <ilość_egzemplarzy> egzemplarzy i odwiedziliśmy <ilość_krajów> krajów na trasie. Płyta trafiła na <miejsce_na_liście> miejsce na brytyjskiej liście. Amerykanie <losowo_#polubili_ją,lub#nie_polubili_jej>.
Następna edycja również będzie opierać się na tym schemacie, więc zbierzcie wszystkie wyżej wymienione dane i dopiszcie sobie sami nowe rozdziały (na tylniej okładce jest trochę wolnego miejsca).
<imie_losowego_członka_zespołu>: Ta płyta jest najlepszą płytą od czasu <nazwa_losowej_płyty_oprócz_ostatniej> i zdecydowanie lepsza od <nazwa_ostatniej_płyty>. Najlepsze piosenki to <piosenka_losowa_#1>, <piosenka_losowa_#2> i <piosenka_losowa_#3>, z czego najbardziej podoba mi się <losowo_#1,#2,lub#3>. Sprzedaliśmy <ilość_egzemplarzy> egzemplarzy i odwiedziliśmy <ilość_krajów> krajów na trasie. Płyta trafiła na <miejsce_na_liście> miejsce na brytyjskiej liście. Amerykanie <losowo_#polubili_ją,lub#nie_polubili_jej>.
Następna edycja również będzie opierać się na tym schemacie, więc zbierzcie wszystkie wyżej wymienione dane i dopiszcie sobie sami nowe rozdziały (na tylniej okładce jest trochę wolnego miejsca).
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

No jest w tym trochę racji, ale i tak warto tą książkę przeczytaćSashh pisze:Oto wspomniany wyżej schemat:
bo pierwsza polowa zabija i lepiej od razu kupić wydanie 3 bo jest ładnie wydane 
o wiele fajniej niż 1 (nie trawie tego Ediego) no i okładka jest twarda:)
zreszta jak sie nie jest kolekcjonerem to najlepiej miec najnowszą wersję.
a dwójka ma tłumaczenia, których nawet nie chce dotykać
o wiele fajniej niż 1 (nie trawie tego Ediego) no i okładka jest twarda:)
zreszta jak sie nie jest kolekcjonerem to najlepiej miec najnowszą wersję.
a dwójka ma tłumaczenia, których nawet nie chce dotykać