No jak tak chcesz to przyjadęMatek pisze:Artur.... ale Ty maruda jesteś. jak jesteś dobry to nie ma innej możliwości niż 20. a tak btw matura ustna z polaka teraz gówno warta chyba
No i masz rację - ustna z polaka to w sumie nic nie jest warta
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No jak tak chcesz to przyjadęMatek pisze:Artur.... ale Ty maruda jesteś. jak jesteś dobry to nie ma innej możliwości niż 20. a tak btw matura ustna z polaka teraz gówno warta chyba
To weź kurde Rafała namów na wyjazd z Tobą, bo on jest z okolic JeleniejŻelazny pisze:Muszę zobaczyć po prostu ile się ceni pociąg z Jeleniej do Łodzi
Heh mi się wyświetlały tylko te napisy z pierwszej strony a dalej tylko linki, ale zaznaczyłem wszystko i zmieniłem kolor czcionki i wszystko jest :laughFear pisze:Mnie się nic nie wyświetla Dok. jest putsy ;/
Będziesz będzieszArtur pisze: Nie no, jeśli będę mile widziany to baaardzo chętnie się zjawię...
jeszcze 20. W Lipcu kończę 21BTW - to Ty Ascot masz 19/20 lat
Nie polemizujęAscot pisze:ALe to MY mamy władzę... małolacie
Tak już lepiejAscot pisze:[joke oczywiście ]
Łee a gdzie moi rówieśnicyBartSmith pisze:Czyli ja jestem równieśnikiem Ascot'a, Wicker'a i Thunder Bird'a
ale i tak połowa forum to tegoroczni maturzyściBartSmith pisze:Matek - to sporo nas jest
Ech.... kiedyś to wystarczyło spojrzenie na profil i już wiadomo było co i jak... to były czasyBartSmith pisze:Czyli ja jestem równieśnikiem........
No wiem o tym. Może kiedyś zrobią na nowo.syzygy pisze:Ech.... kiedyś to wystarczyło spojrzenie na profil i już wiadomo było co i jak... to były czasyBartSmith pisze:Czyli ja jestem równieśnikiem........

A reszcie??Fear pisze:Mnie się nic nie wyświetlaWICKER MAN pisze:MATERIAŁY PROMOCYJNE - plik .docDok. jest putsy ;/
To co, robimy jakąś imprę w tym roku?Ascot pisze:jeszcze 20. W Lipcu kończę 21BTW - to Ty Ascot masz 19/20 lat
Jestem o DZIEŃ młodszy od WICKER'a
Wcale nie byłbym taki pewien czy to joke...Ascot pisze:ALe to MY mamy władzę... małolacie
![]()
![]()
![]()
[joke oczywiście :beer ]
Stawiasz nas w takim towarzystwie? Ho ho...BartSmith pisze:Czyli ja jestem równieśnikiem Ascot'a, Wicker'a i Thunder Bird'a![]()
A nie specjalnie dla mnie?Kea pisze:dobra. jest możliwość, że się pojawię. specially 4 Ascot
no popatrz popatrz...WICKER pisze:Stawiasz nas w takim towarzystwie? Ho ho...