Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
A co?:> Chcesz mnie:>?

ja tam po maturach idę się smarować już pierwszy raz, ostatnio trochę rękę smarowałem. fotki będę miał chyba to dam.
Takie wariacje sa jak najbardziej wskazane ;]miki pisze:ja tam po maturach idę się smarować już pierwszy raz, ostatnio trochę rękę smarowałem. fotki będę miał chyba to dam.
:laughMatek pisze:i want you bad Evil or Very Mad Razz
no wiesz Ty lepiej przemyśl ten wyjazd z Wrocławia bo to zaraz wyjdzie na to że ja lubie młodych chłopców 
A to chcesz się już nacierać w pociągu ?Matek pisze:no wiesz Ty lepiej przemyśl ten wyjazd z Wrocławia bo to zaraz wyjdzie na to że ja lubie młodych chłopców
o jaaaaaaa. to jade z Wami.
Dobra. Bierzemy Cię
Chce ktoś jeszcze?
Rycerz
a tak btw to może skończmy tu ten burdel 
jest, jest, jest. smarowanie będzie totalne. jak ja na to czekam, jak na nic.
ooh.
wyobraźcie sobie to. plaża pełna ludzi i nagle ja z wiadra wyciągam tak ze dwa kebaby i zaczynam się nimi smarować. rajsko.
ooh.
wyobraźcie sobie to. plaża pełna ludzi i nagle ja z wiadra wyciągam tak ze dwa kebaby i zaczynam się nimi smarować. rajsko.
Info dla tych ktorzy jeszcze (o dziwo) nie wiedza, czemu zlot odbywa sie wlasnie w Lodzi:

Piotrkowska 91.
To ze w Lodzi sa kebaby, to malo powiedziane.. Lodz to swiatowa stolica kebabu!!
<tylko nie mowicie, ze impreza przeniesiona> 
EDIT:

Piotrkowska 91.
To ze w Lodzi sa kebaby, to malo powiedziane.. Lodz to swiatowa stolica kebabu!!
EDIT:
u nas na miescie to standart.miki pisze:wyobraźcie sobie to. plaża pełna ludzi i nagle ja z wiadra wyciągam tak ze dwa kebaby i zaczynam się nimi smarować. rajsko.
-
Deleted User 804
Może konkurs na najbardziej nawaloną osobe. Jak coś wygra to następnego dnia będzie miał chociaż pewność że był na zlocie
Trzeba przemyśleć ten wyjazd
Trzeba przemyśleć ten wyjazd
Ja się na to piszę, ale moim słabym punktem jest era 1990-1998 (muszę się podszkolić). Najlepiej idzie mi odgadywanie solówek AdrianaSzymon pisze:sprobojcie zrobic "Jaka to solówka??" - konkurs dla prawdziwych twardzieli to bedzie
Syzygy - dlaczego wymieniłeś mnie i Hallowed'a? Zresztą ja nie jestem barthsmith tylko BartSmith
Załatwię kamerzystę. If you want the DVD you've got it.Wrathchild_88 pisze:Nagrajcie jakiś film z tego (powiedzmy godzinny). Chętnie oglądnę :]
2.) Fear + EvE - załatwię Wam posłanko u mnie na hacjendzie. Hi hi hi. Fajnie nie? :-)
3.) lalala
4.) Nie ma ŻADNYCH matur w sobotę. Kom cu Łódź bitte
5.) OGROMNE dzięki dla Roberta za to, że wziął sprawy fachowo w swoje ręce, dzięki czemu zlot się odbędzie. :* (
6.) Pijany jestem. A ten post- pisałem go 10 minut. Tak się przyłożyłem. Uszanujcie to.
No...to mnie na pewno nie będzie...musicie poczekać do jakiegoś następnego zlotu, żeby zobaczyć moją zakazaną morde 
Załatwcie jakiś autobus, który jeźdźiłby po Polsce i zbierał chętnych :] wysmarujcie wszytsko kebabem i niech impreza zacznie się już w czasie drogi do Łodzi ;p
Załatwcie jakiś autobus, który jeźdźiłby po Polsce i zbierał chętnych :] wysmarujcie wszytsko kebabem i niech impreza zacznie się już w czasie drogi do Łodzi ;p
Czyli co, bierzemy Kebaby, lecimy na Kemping na Rogach (jakoś niedalekko jest jezioro i plaża chyba) i tam się opalamy?
Ile Ty maszTy wycieczek? Ponoć teraz jesteś na jakiejś, no jaciekreceWrathchild_88 pisze:No...to mnie na pewno nie będzie...musicie poczekać do jakiegoś następnego zlotu, żeby zobaczyć moją zakazaną morde
Dalej akutalne po wytrzeźwieniu? :]Korzeń pisze:2.) Fear + EvE - załatwię Wam posłanko u mnie na hacjendzie. Hi hi hi. Fajnie nie? :-)
Ja jestem? gdzie co i jak?Ile Ty maszTy wycieczek? Ponoć teraz jesteś na jakiejś, no jaciekrece
niegłupi pomysłAscot pisze:Czyli co, bierzemy Kebaby, lecimy na Kemping na Rogach (jakoś niedalekko jest jezioro i plaża chyba) i tam się opalamy?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Klub będzie otwarty od 16:00 - start około 21:00 i czas bez ograniczeń.