Na razie wystarczy.Artur pisze:MAsz na razie tak skromnie
Trzymam Cię za słowo.Artur pisze:Będzie więcej kasy to będzie więcej browców
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Na razie wystarczy.Artur pisze:MAsz na razie tak skromnie
Trzymam Cię za słowo.Artur pisze:Będzie więcej kasy to będzie więcej browców

"Prawie" robi wielką różnicę.Żelazny pisze:Normalnie jesteś prawie tak złośliwy jak ja
SerioŻelazny pisze:Nie lubię Cię Artur....

Właśnie wydałeś na Siebie wyrok.Artur pisze:Szkoda, bo myślałem, że się skusisz:
No jakbyś tak jeszcze małego Żywca dał to może...Artur pisze:no proszę, powiedzcie, że nie
No wałkuję wałkuję, już sporo czasu i na obecnym poziomie przesłuchiwania "Low" muszę stwierdzić że "Demonic" traci coraz więcej w moich oczach na rzecz właśnie "Low". A Trail of Tears wymiata. :rocxArtur pisze:BTW - M@ti, wałkuj "Low" wałkuj Twisted Evil Twisted Evil I potem porównaj z "Demonic"
Czyli da się jeszcze coś z Tobą zrobićM@ti pisze:No wałkuję wałkuję, już sporo czasu i na obecnym poziomie przesłuchiwania "Low" muszę stwierdzić że "Demonic" traci coraz więcej w moich oczach na rzecz właśnie "Low". A Trail of Tears wymiata.
No widocznie tak, ale nie znaczy to że przestałem "Demonic" lubić, bo dalej darzę ten krążek dużą... jakby to powiedzieć sympatią.Artur pisze:Czyli da się jeszcze coś z Tobą zrobić
No tego akurat ciężko nie zauważyć.Artur pisze:ale no po prostu IMO to trochę odstaje od innych IMO
Można zrobić. W sumie dobry pomysł.Artur pisze:To jak, może taki ranking płyt zrobimy??