Riverside - Second LIVE Syndrome Tour '06
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Riverside - Second LIVE Syndrome Tour '06
Bootleg po prostu rewelacyjny
Jakość cukierkowa, cudownie się tego słucha... Intro wraz z Sine On Your Crazy Diamond wprowadza w taki klimat, że tego nie da się słowami opisać - to trzeba posłuchać
Eh wszystkie wspomnienia wracają z rzeszowskiego koncertu
Ale już 5.V w Krakowie znowu znajdę się nad brzegiem muzycznej rzeki

Tylko pamiętaj że co 5 gb ściągnięte musisz mieć ratio powyżej 0,25 inaczej skasują Ci konto.
Wiem wiem czytałem ostatnio regulaminMirdaroh pisze:Tylko pamiętaj że co 5 gb ściągnięte musisz mieć ratio powyżej 0,25 inaczej skasują Ci konto.
Szkoda tylko, że tych bootlegów Riverside na tej stronce tak mało. Ja mam w sumie 6 ich bootlegów audio. A wczoraj się dowiedziałem, że wszystkich ich jest 13, 11 audio i 2 DVD
Eulogy, jak Ty to zrobiłes, że się zalogowaleś na tej stronie ?
Ja juz od paru dni próbuje i nic 
Nie ma na to chyba żadnego sposobu
Trzeba próbować aż do skutku. Poprostu odświeżaj sobie "sign up'a" i w końcu sie dostaniesz
Ja już dawniej chciałem się tam dostać ale jakoś nie miałem cierpliwości, teraz jak usłyszałem, że jest tam nowy boot Riverside to poprostu nie odpuściłem
Poza tym są tam najlepsze bootlegi z całego świata. Bardzo dużo jest Dream Theater także warto tam się dostać. Powodzenia 
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Bidd, nienawidzę Cię
Musiałeś je pokazywać

Biddaf - są jeszcze bilety?
Jeeeeeeeeeeeeest !
Udało mi się zarejestrować na te stronkę
Ale będzie ściągania
Najpierw oczywiście coś Riverside ;]
Dostał to kozaczyironBIDDAF pisze:
ej Futer to Ty zyjesz ?
przywitalbys sie a nie tylko bilety i bilety 
kobi, no żyję, żyję, ale co to za życie 

Copycat to dla Ciebie
- ironBIDDAF
- -#Trooper

wiem, Ty tez jesteś wspaniałaCopycat pisze:Bidd, nienawidzę Cię Musiałeś je pokazywać
odpowiem cytując kogośtam..Futrzak pisze:Biddaf - są jeszcze bilety?
posta z Pią Kwi 28, 2006 15:27
Witam
Bilety schodza systematycznie, dzisiaj dolozylismy ostatnia partie. W tej chwili bilety sa do kupienia w:
"Loch Ness" ul. Warszawska 15, "Metal Shop" ul. dluga 17, "Ebola" ul. Florjanska 13
Mozna tez zamawiac bilety telefonicznie: 692 46 44 96
pozdrawiam
Sie gra, sie maLucy pisze:Dostał to kozaczy
ale miło, pomyślałeś o koleżanceeulogy pisze:Copycat to dla Ciebie
ostrzegam - sciaganie z dime jest bardzo uzalezniajace hehehe ja tam wlazlem ponad rok temu po jeden czy dwa koncerty a mam na koncie jakies 90 giga sciagnietych rzeczy hehhe a przy moim laczu to jest ilosc kosmiczna... ale fakt, nie znam lepszego miejsca w calej sieci (pomijajac huby z ktorych nie korzystam) na zdobywanie bootow... a jesli ktos jest fanem zeppelinow, to dosanie zawalu, bo tam codziennie pojawiaja sie jakies ich koncerty...
"everybody lies"
Na takich stronach przyjmują raz na miesiąc. Mi Hellrider zrobił konto 01/01/06 parę minut po północy i był luz :]eulogy pisze:Nie ma na to chyba żadnego sposobuTrzeba próbować aż do skutku. Poprostu odświeżaj sobie "sign up'a" i w końcu sie dostaniesz
Ja już dawniej chciałem się tam dostać ale jakoś nie miałem cierpliwości, teraz jak usłyszałem, że jest tam nowy boot Riverside to poprostu nie odpuściłem
Poza tym są tam najlepsze bootlegi z całego świata. Bardzo dużo jest Dream Theater także warto tam się dostać. Powodzenia
ironBIDDAF pisze:wiem, Ty tez jesteś wspaniałaCopycat pisze:Bidd, nienawidzę Cię Musiałeś je pokazywać
eulogy pisze:Copycat to dla Ciebie
Śmiejcie się cholera jasna, żerujcie na mojej zazdrościale miło, pomyślałeś o koleżance![]()

A to Ty Copy też nie załapałaś się na żaden koncert Riverside? 
Nie nie, ja byłam w Lublinie, ale chciałabym jeszcze na jakiś pójść. A Ty dlaczego się nie załapałeś?Fear pisze:A to Ty Copy, też nie załapałaś się na żaden koncert Riverside?
Tak myślałem o Krakowie 5 maja, ale już biletów nie było z tego co słyszałem. Poza tym jak byli we Wrocku to też się dowiedziałem po czasie i tak zawsze wychodziło, że jednak bym pewnie kasy z biletami nie zastał pełnej
A bardzo żałuje, bo pewnie na koncertach są jeszcze lepsi niz na plytach, tak jak Coma
No ale cóż... Może kiedys się jeszcze uda na nich pójść. A jak było w Lublinie? I jak oni na koncertack wypadają wg Ciebie ? ;]