że tak powiem.. uff.Szymon pisze:e nie wszystko z Toba ok. Ja tez znam takie miejscowosci
przystanek woodstock 2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: przystanek woodstock 2006
Big Cyc na Woodstocku
28 lipiec - Big Cyc - WOODSTOCK
28 lipiec - Big Cyc - WOODSTOCK
mogliby juz cos wiecej oglosic...w zeszlym roku podobno sie z tym gramolili a przeciez w maju juz z polowa zespolow chyba byla znana tak na 99%
big cyc sami oglosili swoje uczestnictwo na tym fescie, znaczy tak mi sie zdaje bo na stronie przystanku nic niema... zostali zangarzowani pewnie przez podobne do Owsiaka podejscie do o.dyrektora.S1MON pisze:mogliby juz cos wiecej oglosic...w zeszlym roku podobno sie z tym gramolili a przeciez w maju juz z polowa zespolow chyba byla znana tak na 99%
Akurat Big Cyc mnie średnio interesuje muzycznie:p czekam na cos naprawdę fajnego....choć i tak pojadę niezaleznie od wykonawców
A mnie w tym roku nie będzie na wood!! 
...Living on a razors edge, balancing on a ledge...
mnie tez nie bedzie, ale wcale mnie to nie martwi 
Dzięki za współczucie FenderFender pisze:ojej, strasznie nam przykro
A mnie martwi i na pewno będę żałować, że mnie nie było, bo wood ma swój klimat i chciałabym go przeżyć jeszcze raz.kobi pisze:mnie tez nie bedzie, ale wcale mnie to nie martwi
Tymbardziej z tymi ludźmi, co się wybierają ode mnie.
Ja będę sobie w tym czasie siedzieć w Anglii, ale mnie to jakoś wcale to nie pociesza, i tak mi będzie żal. Niestety wyjazdu nie mogę odwołać
...Living on a razors edge, balancing on a ledge...
Swój udział potwierdzili też Acid Drinkers i Myslovitz
niiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeePink pisze:Myslovitz
no co Ty, przecież to dobra kapela
koncerty na pewno dają bardzo fajne.
heh, i naprawdę nie ironizuję
heh, i naprawdę nie ironizuję
Zawsze można robić co innego podczas ich koncertu
Na Woodzie jest duuuuuuuuużo mozliwosci 
niiieeeeeeee........w zyciujuras pisze:no co Ty, przecież to dobra kapelakoncerty na pewno dają bardzo fajne
-
Deleted User 1309
koncerty na pewno dają bardzo fajne.
Prawda .
no właśnie na żywo to absolutnie do siebie przekonują. z płyty to już bardziej rozumiem ze komuś nie pasi 
nie nie nie...Rojek ma u mnie szlaban po wsze czasy 
jak bede w Polsce to napewno pojade...
Myslovitz to dobry zespol, jezeli chodzi o koncerty... muzyka ichnia tez nei jest zla, chociaz po milosci w czasach popkultury poszli w nie ta strone, ktora mi juz osobiscie odpowiada muzycznie
A co do baczka : Lao Che, od biedy KSU
P
Myslovitz to dobry zespol, jezeli chodzi o koncerty... muzyka ichnia tez nei jest zla, chociaz po milosci w czasach popkultury poszli w nie ta strone, ktora mi juz osobiscie odpowiada muzycznie
A co do baczka : Lao Che, od biedy KSU
lista zgłoszonych
jak widać te saxony i inne gwiazdory są na liscie. zobaczym. a niemcy ponoć jaką współorganizator rammsteina chcą tam wwalić. fajnie by było, w sumie nawet to i realne trochę. oni z tym swoim show by się tam nadawali.
jak widać te saxony i inne gwiazdory są na liscie. zobaczym. a niemcy ponoć jaką współorganizator rammsteina chcą tam wwalić. fajnie by było, w sumie nawet to i realne trochę. oni z tym swoim show by się tam nadawali.
o R+ juz ploty chodzily od wooda `05...kurde...marzenie by bylo....robia genialna muze....a na takim open air to by sie dopiero z show mogli rozwinac...ale nie wiadomo czy przystana na warunek, ze przejazd + wyzywienie tylko im zaplaca....choc to moze tak nieoficjalnie a na boku mogliby im cos odpalic
sa tego warci