wracając do tematu - właśnie przesluchałem Marmelade...fakt, słyszałem już to dawno temu, nie jest takie złe
System Of A Down
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: System Of A Down
nie offtopować w moim temacie
wracając do tematu - właśnie przesluchałem Marmelade...fakt, słyszałem już to dawno temu, nie jest takie złe
Ja też, bo mamy pewność, że przede wszystkim, niezależnie od zawatości muzycznej, będzie świetnie brzmiała :rocx A to już jakiś kapitał jestŚwinek69 pisze:Ale na tę współpracę patrzę oczywiście jak najbardziej pozytywnie
Kij im w oko :] Oczywiście żartuję, ale przecież trzeba być otwartym, a nie mam wątpliwości, że "Vol.3 ..." to świetna, ba, fantastyczna wręcz rzecz :solo Te 3 perkusjeWrathchild_88 pisze:do mnie też to trafiło, ale starym fanom się nie bardzo spodobało :]
No wreszcie strawiłem Hypnotize i mogę słuchać ją z przyjemnośćią 
ale płytka jest bardzo nierówna, tak bym to określił:
1. Holy Mountains -Zdecydowany numer jeden jak dla mnie, a także jeden z lepszych kawałków SOAD w ogóle. Malakian siedzi cicho, Serj jak zwykle świetny, fajny klimacik super riffy :rocx
2.
Attack
Hypnotize
Vicinity Of Obscenity
Soldier Side - Kawałki również świetne, dla nich warto zapuścić tą płytkę
3.
Kill Rock N' Roll
Dreamnig
She's Like Heroine - Ujdą w tłoku, wyraźny spadek formy zespołu
4.
Zabójcza trójka w środku płyty: Stealing Society, Tentative, U- Fig- po tych kawałkach mam ochotę walić głową w ścianę
no może przesadzam, ale dla mnie aż wionie od nich plastkiem, sztucznością i ogólnie brakiem pomysłu...na szczęście po nich przychodzi z odsieczą Holy Mountains
Lonely Day też zaliczam do tej elytarnej grupy...
Ogólnie fajnie słucha mi się Hypnotize,ale nadal sądzę, że to najgorsza płytka SOAD.
Mogliby wydać w jakimś dwupaku Mezmerize + Hypnotize po przystępnej cenie, coś koło 50 zł, no o tak prawie 60zł za każdą z nich to lekkie przegiecie
Mam tylko nadzieje, że nie wymieszają setów jak to genialnie wymyśił jakiś gryzipiórek z teraz rocka :laugh
ale płytka jest bardzo nierówna, tak bym to określił:
1. Holy Mountains -Zdecydowany numer jeden jak dla mnie, a także jeden z lepszych kawałków SOAD w ogóle. Malakian siedzi cicho, Serj jak zwykle świetny, fajny klimacik super riffy :rocx
2.
Attack
Hypnotize
Vicinity Of Obscenity
Soldier Side - Kawałki również świetne, dla nich warto zapuścić tą płytkę
3.
Kill Rock N' Roll
Dreamnig
She's Like Heroine - Ujdą w tłoku, wyraźny spadek formy zespołu
4.
Zabójcza trójka w środku płyty: Stealing Society, Tentative, U- Fig- po tych kawałkach mam ochotę walić głową w ścianę
Ogólnie fajnie słucha mi się Hypnotize,ale nadal sądzę, że to najgorsza płytka SOAD.
Mogliby wydać w jakimś dwupaku Mezmerize + Hypnotize po przystępnej cenie, coś koło 50 zł, no o tak prawie 60zł za każdą z nich to lekkie przegiecie
ja już też w miare do Hypno się przekonałem. jedynie lonely day, attack i shes like heroin mi średnio pasują. a tak to nawet przyjemnie się mi tego słucha. może nadal uważam ją za najsłabszą ich płytę ale już nie rzygam słuchając jej 
A ja całego Hypno nie słuchałem już wieki
A Lonely Day dla mnie to jeden z najgorszych kawałków Systemu...może trochę przesadzam, nie wiem...mogliby się trochę wysilić i nagrać lepszą płytę z lepszymi utworami :] a tak po wyczekiwaniu z niecierpliwością na nową płytę uraczyli mnie kompletnie przeciętnym albumem...a odnośnie dwupaka...miło by było, bo jeszcze nie mam ani Mezme ani Hypno a jak na razie trochę za drogie są jak na moją kieszeń
albo mam lepsze rozwiązanie: niech szybko obniżą cenę do ok. 30 zł, wtedy kupię Mezme a Hypno na allegro za bezcen :]
Tak a propos oryginałów SOAD, Wrath, masz zamiar kupić czy już kupiłeś Steal This Album?Wrathchild_88 pisze:lbo mam lepsze rozwiązanie: niech szybko obniżą cenę do ok. 30 zł, wtedy kupię Mezme a Hypno na allegro za bezcen :]
No nie wiem, a o co chodzi z tą kpiną? debiut i Toxi też mam, ostatnio byłem w MM i nawet chciałem kupić STA, ale wolałem zainwestować w Comę, STA zdążę kupić
A nie przyglądałem się temu wydaniu, co z nim nie tak? Bo chyba nie chodzi Ci o okładkę? 
No chodzi właśnie o tą piracką stylistykę, podobno w środku nie ma żadnej wkładki ani nic...Wrathchild_88 pisze: A nie przyglądałem się temu wydaniu, co z nim nie tak? Bo chyba nie chodzi Ci o okładkę?
zwykly oryginał jak każdy inny... czyli nic ciekawego. tyle żę okładka skromna i na płycie nadruk również 
http://allegro.pl/item102564508_plyta_s ... album.html
o tanio nawet
http://allegro.pl/item102564508_plyta_s ... album.html
o tanio nawet
A...o tym wiedziałemNo chodzi właśnie o tą piracką stylistykę, podobno w środku nie ma żadnej wkładki ani nic...
heheh...rzeczywiście świetnie to wygląda
Na razie raczej nie, ale później kto wie... Ostatnio mojego młodszego brata skejciora wciągnąłem w SOAD (zwycięstwoWrathchild_88 pisze:a Ty, Syzygy zamierzasz kupić? :>
no własnie to mnie zniechęca, jak kupuję oryginał to wolałbym, żeby był ładniejszy od piratów...Wrathchild_88 pisze:coś takiego to ja sam mogę sobie wydrukować i podpisać w podobny sposób
dzis na Antyradiu slyszalem, ze zespol robi sobie dluuuuuuuga przerwe od koncertowania
nas to i tak nie powinno martwić 
a robić to nie ma komu
koncertówke by lepiej jakąś wydali... w końcu niby komercyjni są, to powinni natłuc płytek ile się da 
a powinni natluc...tak z 10.....1 mega song z plyty a po latach sobie samemu skleic taka mega plytke 
Koncertówka + jakiś koncert w Polsce! Choćby Gdańsk...jadę nawet gdyby się paliło i waliło 
Dzisiaj natrafiłem na takie cuś
http://muzyka.4fun.tv/muzyka_news.php/i ... lno%B6%E6/
W sumie to już o tym wiedziałem, ale nie wiem czy forumowi sympatycy Systemu o tym wiedzą...smutna wiadomość
http://muzyka.4fun.tv/muzyka_news.php/i ... lno%B6%E6/
W sumie to już o tym wiedziałem, ale nie wiem czy forumowi sympatycy Systemu o tym wiedzą...smutna wiadomość
- Elevatorman
- -#Clansman

pierwsze 3 płyty był fajne zwłaszcza toxicyty był czas że uwielbiałem i se kupiłem i mam gdzies:P no ale znudziło mi sie i wcale nie słucham 
innervision! jak ja dawno tego walka nie sluchalem ! ( czekam Wrath )
Na co czekasz?